• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

kıs yasmin normalde üşengicimmi demek istiyon heee :))

çilekcim geçmiş olsun ,benimde 1 haftadır boğazları kötü ,acıyo ,yutkunamıyorum ,ıhlamur içiyorum ,pastil kullanıyorum kar etmedi ..

kızlar bi nefes almak istiyorum alamıyorum...çıldırmak üzereyim..offf offfff:(((((((((

Ooov dünürüm ne oldu?Yaw bak gelirim oraya, dağıtırım heee.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile

Eylülcüm birkaç defa vermiştin , ben almaya üşendim.Önceki mesajlarda vardı demeden verdiin kııı, onu dedimopuyorumnanaktan

beyazcım nerdesin ,hakkındaki iddialar konusunda basın açıklaması yapacakmısın ???????????

anlatacak bişey yok ya...bizim başka serviste eleman azmış geçici bikaç saatliğine ordayım..ama burası o kadar yoğun bir serviski nefes bile alamıyorsun..daraldım bunaldım..pooofffffff...

kıs yasmin normalde üşengicimmi demek istiyon heee :))

çilekcim geçmiş olsun ,benimde 1 haftadır boğazları kötü ,acıyo ,yutkunamıyorum ,ıhlamur içiyorum ,pastil kullanıyorum kar etmedi ..

gecmis olsun sanada fistik,sicak bisiler iciyorum yaniyor,soguk iciyorum aciyor:) herseyim dengesiz benim yav..

Lavişim o evi değil kendini çürütüyor haberi yok hemşomun:))

haklisin ama napiimyaa huyumdan nefret ediyorum vallahi..

kizlar kana a `da nurettin rencber var ariyoru maryiyorum ama düsüremedim ..

boylar ne is ?eylüsümün boyuda kilosuda süperdir hilosss bilmiyoru mgördünmü hic resmini..hatun tas gibidir valla.

selam millet ben keldiiiiimmmmmmmmm
bendeniz 58kg kocam 69kg mikroskobiğim de 10 küsür kg
ben 29 yaşında biri8 biri 1.5 yaşında iki oğlan anası olarak bütün gün evde totomu büyütmekteyim işler kendi kendine oluyo çocuklar kendi kendine büyüo yemeklerde kendi kendine pişiyo sempatiksalakcinni (zeyna hanıma kapaktır):roflol:

canım benim alttaki cevapda sana kapak olsun
başka ne sölenebilirki?

keşke evde olucama çalışsam o zaman işim daha kolay olurdu evde akşama kadar ugraş dur tatıli yok ücreti yok

tebrikler cevap için vereliniortak

yasminim bravo sana...ben iki aydır uğraşıyorum 2 kilo ancak verebildim:(((
eylülüm maşallah süphanallah..resmini gördüm ama boydan görmemişim demekki..taş gibi hatun olduğun tartışılmaz..

ay çilekcim o senin güzelliğin yewwrımm ,lakin engellenen fotolarını da biliyoruz :))

hehehe çitoscum tabiki şaka ,kızlar kilolarını yazınca bende yazdım ,bir kaç arkadaş boyun var belli olmuyo filan diyince hee dedim boy 1.86 ya kaldırıyo dedim :))) asıl boyum 1.72

mersü sekerrrrcik..ayy aski memnunu nfragmanini izleyen oldumu?nihal salagi merdivenden yuvarlaniyor kirilmasa bari orasi burasi..

Back
X