• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

he bebeeem doğru bildin ama sonunda bozmuştu ki biz evdeydik
çok güzel bi hava vardı gerçekten yaa ama yarın yağmurluymuş maalesef evdeyik yinee
kızıma bugn su çiçeği aşımızı yaptırdık sonunda allaha şükr bi sorun çıkmadı ateş falan

cnm su çiçeği aşısı bizde 4 gün sonra falan hafif nezle yaptı.dr söylemişti yapabilir diye.eylülde olursa korkma yani

bizde bu cuma olucaz su çiçeğini ,umarım bizde de sorun olmaz ,artık şu aşılardan bıktım valla ,hep bi korku ,ateş yaparmı ,ağlar mı vurulurken ,döküntü yaparmı off ne iş yaa..

su cicegi icin bize 7 ile 10 gün icinde olabilir rahatsizlik demisti.hafif vücuutta kizariklikta yapabilirmis aklinizda olsun.cünkü deniz`n belinde azcik oldu.

gunaydın arkadaslar
sakın bır aksam gecmıs burada
beyazmelegım goturrr canım afıyet olsun

ben aslında bır ara nete gırdım ama yazmadım
kuaforume gıttım mısler gıbı temızlendım saclarımın uclarından kestırdım mısler gıbı oldum
hatta dustan sonra duzlestırıcı ıle duzlestırdım ama pek bır ıse yaramadı bosuna ugrasmısım o kadar
bır daha dus aldım cunku

Günaydın kızlar...Çok iyi geçmeyen bir geceden sabaha döndük.Tontişim gece korkuyo gölgeden filan herhalde.Çığlık atıyo.Yanına yatıp oğlum o cici filan diyorum sakinleşiyo.Hiç bu bakımdan bana çekmemiş. Ben pek korkmazdım küçükkende.Annemler kardeşlerimi bana bırakıp giderlerdi dışarı.Gözüm karadır ama yavrum babasına çekmiş sanırım:))

günaydın kızlar oğlum sabah 6da açtı gözünü fatih bey saatini almaya tekrar odaya girince uyandı abiyi geçirirken atta atta nanino demeye başladı dışarıyı gösteriyorum bak karanlık oğlum daha diyorum yok montunu çekiştiriyo abisi hepten gidincede inci yaşlar akmaya başladı sonra kahvaltı hazırladım zorlada olsa biraz muhlama soktum ağzına bide baba giderken hüsran yaşadı bu ne uleeeyyyyyn herkes gidiyo biz kalıyozzzzzz uleyyyyynnnnnnnnnnnn dediiii
bende bizde gidicez oğlum biraz ee yapalım dedim ama yalan söylüyorsun yalaaannnnnnnnn dedi ve tam 1 saat ağladı hiçbişe kesmedi kayu vardı o bile kesmedi kuzumu kaaaayyyy diye diye ağladı
şimdide uykusu geldi sıpamın uykuysu şaşıcak bugün çok

bır varmıs bır yokmus gıbı anlattın be mmf
canım o gecenın br yarısı sankı hıc uyumamıs gıbı gozler bır anda acılıp gulerek bır laf demıyorlar mı btıyorum ben de

yasmın canım ruya goruyor olabılırler mı acaba
cunku benım oglumda ara sıra aglayarak uyanıyor ve ben ruya gordugunu falan dusunuyorum

bır varmıs bır yokmus gıbı anlattın be mmf
canım o gecenın br yarısı sankı hıc uyumamıs gıbı gozler bır anda acılıp gulerek bır laf demıyorlar mı btıyorum ben de

yasmın canım ruya goruyor olabılırler mı acaba
cunku benım oglumda ara sıra aglayarak uyanıyor ve ben ruya gordugunu falan dusunuyorum

Canım bilmiyorum ama eliyle dolabını, gölgeleri gösterip bağırıyo.Odasında gece lambası da var.Tam bir saat yanında yattım, uyutmaya çalıştım.Nasıl sarılıyo:((

günaydınnn
o sıpacıktan bi tane de bende var :))
dün gündüz evde misafir olunca uyumadı ee dolayısıyla erken yattı saat 20,00de her neyse 23,00 gibi yatmaya hazırlanırken bezini değişeyim dedim çocuk bi canlandıki sormyaın her gece yatmadan yine değişirim bezini uyanmıyordu gezdi tozdu 23,30 da uyudu süt iip asabah 07,40da uyandı bebişim bazen tozutuyor
kızlar bide çok inat ya bu ara çok asabi durmadan ağlıyor illa istediği olacak 2 yaş sendromu en çok bizi vurdu:))

günaydınnn
o sıpacıktan bi tane de bende var :))
dün gündüz evde misafir olunca uyumadı ee dolayısıyla erken yattı saat 20,00de her neyse 23,00 gibi yatmaya hazırlanırken bezini değişeyim dedim çocuk bi canlandıki sormyaın her gece yatmadan yine değişirim bezini uyanmıyordu gezdi tozdu 23,30 da uyudu süt iip asabah 07,40da uyandı bebişim bazen tozutuyor
kızlar bide çok inat ya bu ara çok asabi durmadan ağlıyor illa istediği olacak 2 yaş sendromu en çok bizi vurdu:))

Canım gece altını değiştirme.Anıl da çok huysuz bu aralar.Dün sabah karşı komşum bile diyo ki bu hafta çok ağladı diyo.Avazı çıktığı kadar bağırıyo ya.Kulaklarım sağır olacak:((

yasmin canım erken yatınca alayım dedim normalde ehr gece alırım bağır çağır duymaz benim kuzu bide doğru dürüst bişey yemeden yattı sanırım acıktı ondan kalktı bağırmaktan helak oldu kuzucummm

allahallah canım yaa
ben cok korkardım kucukken
hatta hala hava karardıktan sonra eve yalnız gırmeye cekınırım korkagımdır yanı
ama ne bıleyım demek kı korkmus cocuk

oku canım sureklı yavrunu
cevsen bulundur basucunda falan
aklıma care bunlar gelıyor sadece

günaydın kızlar bugün hamaratım biraz kocişle başbaşa kahvaltımızı ettik balkonu bi güzel temizledim pimapenlerini cifledim camını sildim bugün hava çok güzel güneşli kuzum uyansın havalndırmaya çıkarırım biraz dedim nasılsa daha uyuyo gideyim bir iki cam sileyim bare buzlu cam olcaklar yakında

günaydın şekerlerim opuyorumnanaktan bizim gecemiz pek fena geçmedi iyi uyuduk sayılır ama aralarda öksürük vardı sabah kalktığında da hapşuruyordu bu seferde gribemi çevirecek acaba :uhm:

Lavinyacım o inatçılıktan bizde de var istediği olmadımı atıyor kendini yerlere çok fena çok sanırım bu yaşların özelliği bu, sizlerde de öyle olduğunu duyunca rahatlıyorum valla ne yalan söyleyeyim en azından demekki hepsi böyle bu yaşta olması gerek diye avutuyorum kendimi

Maytabım ne güzel anlatmışsın memomun içinden geçenleri benim oğlumunda isyanlarından biridir o herkes gitti ben kaldım isyanı

Miniğim güle güle kirlen hayatım ee tabi duş alırsın mis gibi olmuşsun saçını başını yapmışsın kociş bırakırmı seni bırakmaz tabi zemuszemus aklinialirimsmile

Silikcim günaydın canım

Gülizim sanada günaydın nerelerdesin ya ne yoğunlukmuş seninki de

yasminim günaydın rüya görmüştür çok korkmuştur anılım oda devam etmiştir uyandığında, bir de ben hala bizim görmediğimiz ruhani şeyleri bunların görebildiğini düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru eyvahedigeldismile

Back
X