- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #64.081
silikcim senin oğlan 3 aylıkken su çiçeği hastalığına mı yakalandı yoksa su çiçeği aşısı mı oldu orayı pek anlamadım :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa şu çekiliş sayfası neredeydi bulamıyorum :uhm:
Kalimerom akşam cevşen koyacam , benimde aklıma geldi.Sağol canım...
Minecim günaydın.Sana da kolay gelsin.Eğer iyi para kazanmasam şu işi bırakıp giderdim.Çok özeniyorum siz anlattıkça:))
Bugün annem gidiyor ühühhhhhhüüüü:gitme:
çitos allah kavuştursun canım ya
annelık boyle bır sey ıste
bazen dusunuyorum da bende musaıt oldugumda yas ılerledıgınde evladım ve torunların ıcın saglıgımı hıce sayıp bu kadar kosturabılırmıyım dıye
ne bıleyım cok buyuk fedakarlık yaptıkları herkes yapamaz bence
ay anne işte giderken bile seni düşünüyo çok duygulandım allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin
Çitosum Allah kavuştursun.Ben de yazın alacam bebemi, anamı, babamı tatile gidecem. Bol bol onlarla zaman geçirecem:)
ankaralı hatunlar ınsa allah nısan sonu gıbı ankaraya gelecegım bır aksılık cıkmazsa
Hımm önceden haber ver geleceğin tarihi ben de geleyim ayarlayıp..Bi buluşma yapalım artık..
Gerçi benim gelmem yılan hikayesine döndü ya..Bundan sonra havalar ısındı evimizi de teslim ediyorlar yakında.Bundan sonra sık sık gelirim artık..