• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

oh kızımın kahvaltısını mis gibi yaptırdım balkonda pek güzel oldu nasıl güneş var yelek giymiştim üstüme terledim çıkardım bile bugünün tadını çıkarmak lazım

Kalimerom gel canım.Bende kalırsın.Kızlarla da görüşürüz.Çitosumlada irtibata geçeriz. Mutlaka haberleşelim:))opuyorumnanaktan
tsk ederım canım kecıorende teyzeme gelıcem
ama hem gezmek hem de sızınle gorusmek ıstıyorum
bulundugunuz yerler yakın mı bılmem ama sanırım gorusebılırız

İnşallah şartlar uygun olur da görüşürüz miniğim.

ınsa allah canım

tekrar merhaba
çitoscum allah kavuştursun canım.
bende burda diş hastanesi var büyük, yeni açıldı, oraya tcmizi kayıt ettirmeye gittim .memo da kucağımda. giderken taksiye bindim dönüşte taksiye rastlayamadım ,ha gelir diye yürürken bibaktım evin yokuşundayım en çokta o yokuş yordu beni belim kpptu.
memoda allahlık, kucakta durmak istemiyo, 5 adım atıyo yoruluyo ayakları yampiri yampiri oluyo biraz yürüdük biraz kucakta geldik neyse.
bahçeye gelince kudurdu hepten, kediye gidicekmiş, köpeğe havlııcakmış. köpekte bize havlıyo 'almiim ayağımın altına'' diye ay çok komikti. gitti cici ananesinin kapısına güm güm alın beni içeri diye bende eve geldim toparliim hiçbişe yapmadan çıktım.
yarın fatihi götürcem dişçiye. hep böle oluyo, geç çıksın sağlam olsun diyoruz ya hep asıl dişleri çıkıyo büyüyo arkadan, önde hala sütler duruyo çektirtmiyoda korkak ama yarın götürcem ksımetse yamuk yumuk olcak ağzı sonra tel takıcaklar dahamı güzel.....

Son düzenleme:
tekrar merhaba
çitoscum allah kavuştursun canım
bende burda diş hastanesi var büyük yeni açıldı oraya tcmizi kayıt ettirmeye gittim memo da kucağımda giderken taksiye bindim dönüşte taksiye rastlayamadım ha gelir diye yürürken bibaktım evin yokuşundayım en çokta o yokuş yordu beni belim kpptu
memoda allahlık kucakta durmak istemiyo 5 adım atıyo yoruluyo ayakları yampiri yampiri oluyo biraz yürüdük biraz kucaktageldikneyse
bahçeye gelince kudurdu hepten kediye gidicekmiş köpeğe havlııcakmış köpekte bize havlıyo almiim ayağımın altına diye ay çok komikti gitti cici ananesinin kapısına güm güm alın beni içeri diye bende eve geldim toparliim hiçbişe yapmadan çıktım
yarın fatihi götürcem dişçiye hep böle oluyo geç çıksın sağlam olsun diyoruz ya hep asıl dişleri çıkıyo büyüyo arkadan önde hala sütler duruyo çektirtmiyoda korkak ama yarın götürcem ksımetse yamuk yumuk olcak ağzı sonra tel takıcaklar dahamı güzel

Anacım nasıl zor okudum.Nokta niye kullanmıyon kı cümle sonunda:))
Yokuşta kucakta çocukla tahmin edebiliyorum nasıl yorulduğunu.Düz yolda taşımak bile nasıl zor bebeleri..
Kedi köpek meselesine gelince bizim de köpeğimiz var bahçede.Batu pek seviyor yanaşmak istiyor ama.Ben korkuyorum ve yaklaştırmıyorum.Allah korusun olmaz olmaz hayvanın bişi yapacağı tutar.

benim kızda çok yaramaz oldu ya..koltukların tepesinden inmiyo aşağıya..koltuğun kenarını oturup de de de diyo sıpa..netten sallanan atlardan bakıyom..uygun bulursam alacam bi tane..yoksa allah etmesin koltuğun kenarından düşüp bi yanını bişey edecek..

Anacım nasıl zor okudum.Nokta niye kullanmıyon kı cümle sonunda:))
Yokuşta kucakta çocukla tahmin edebiliyorum nasıl yorulduğunu.Düz yolda taşımak bile nasıl zor bebeleri..
Kedi köpek meselesine gelince bizim de köpeğimiz var bahçede.Batu pek seviyor yanaşmak istiyor ama.Ben korkuyorum ve yaklaştırmıyorum.Allah korusun olmaz olmaz hayvanın bişi yapacağı tutar.

ay pardon doktor civanım acele edicem diye bakmadım neysem düzelttim şekercim

benim kızda çok yaramaz oldu ya..koltukların tepesinden inmiyo aşağıya..koltuğun kenarını oturup de de de diyo sıpa..netten sallanan atlardan bakıyom..uygun bulursam alacam bi tane..yoksa allah etmesin koltuğun kenarından düşüp bi yanını bişey edecek..

Gülizim bizim orda oyuncakcıların toptancıları var.Bir tane at gördüm.Kulağından tutunca yada kuyruğuna dokununca kişniyo filan.Plastik değil, bez gibi.Yelesi de var.Ama henüz erken diye düşündüm.80 TL fiyatı da:))

Bugün annem gidiyor ühühhhhhhüüüü:gitme:

çitosum benimki de gidiyor cumartesii
aynen benimkide öyle sen kızınla ilgilen diyorr
ben herşeyi yaparım diyooo
haklarını ödeyemeyiz
inşallah bizde annelerimiz gibi böyle fedakar oluruzzzz:((

allah kavuştursun kızlar ikinizinkini de zor bir durum
analık başka bişey yaa yaşamadan bilinemezmiş, anne olunca anlarsın derlerdi doğruymuş hiçbişey benzemiyor bu anneliğe

ınsa allah canım
annemle gelıcez buyuk ıhtımal 3 gun ıcın
ben hıc bılmem ama bulusma ayarlarsak kuzenım getırır benı

ohh herkes bir yerlere gidiyor kimsenin yolu ege'ye düşmüyor

oh kızımın kahvaltısını mis gibi yaptırdım balkonda pek güzel oldu nasıl güneş var yelek giymiştim üstüme terledim çıkardım bile bugünün tadını çıkarmak lazım

ay ne güzel yaa özendim valla dün biz evdeydik hava buz gibiydi kötüydü öğleyin ısındı ama oğlum uyudu çıkamadık fazla bugün hava mükemmel ama ben işimdeyim pufff
bahar aylarında çalışması ekstra fazla geliyor bana :çok üzgünüm:
dışarıda mükemmel hava varken içeride kapalı kalmak mahvediyor

tekrar merhaba
çitoscum allah kavuştursun canım.
bende burda diş hastanesi var büyük, yeni açıldı, oraya tcmizi kayıt ettirmeye gittim .memo da kucağımda. giderken taksiye bindim dönüşte taksiye rastlayamadım ,ha gelir diye yürürken bibaktım evin yokuşundayım en çokta o yokuş yordu beni belim kpptu.
memoda allahlık, kucakta durmak istemiyo, 5 adım atıyo yoruluyo ayakları yampiri yampiri oluyo biraz yürüdük biraz kucakta geldik neyse.
bahçeye gelince kudurdu hepten, kediye gidicekmiş, köpeğe havlııcakmış. köpekte bize havlıyo 'almiim ayağımın altına'' diye ay çok komikti. gitti cici ananesinin kapısına güm güm alın beni içeri diye bende eve geldim toparliim hiçbişe yapmadan çıktım.
yarın fatihi götürcem dişçiye. hep böle oluyo, geç çıksın sağlam olsun diyoruz ya hep asıl dişleri çıkıyo büyüyo arkadan, önde hala sütler duruyo çektirtmiyoda korkak ama yarın götürcem ksımetse yamuk yumuk olcak ağzı sonra tel takıcaklar dahamı güzel.....

ay o kedi köpek sevdası bizde de var bıraksam tutup sarılacak öpecek peşlerinden ayrılmıyor grünce
Fatihi de götür tabi benimde öleydi geç çıktı dişlerim aylarca sallanır düşmezdi en nihayetinde doktora gider çektirirdik babamla
üniversite yaa birinci sınıf ya ikinci sınıfım doktora gittim azı dişimin biri süt dişimin hala doktor bile şok olmuştu kaydirigubbakcemile3

Gülizim bizim orda oyuncakcıların toptancıları var.Bir tane at gördüm.Kulağından tutunca yada kuyruğuna dokununca kişniyo filan.Plastik değil, bez gibi.Yelesi de var.Ama henüz erken diye düşündüm.80 TL fiyatı da:))
netten sallanan peluş fil buldum canım 45 tl..%45 indirimli..aldım gittti valla..erkenmi geç mi bilmiyom canımda koltukların tepesinden iner belkii..çok korkuyom düşecek diye..
gülizim de de haa at sürüyor cimcime fındık kurdu bunlar yaa kaydirigubbakcemile3
sorma meleğim ya..çıkıyo koltuğa oturuyo kenarına de deee..maymunn..koltuğa çıkamazsa babasına de de yapalım diyo ..kaydirigubbakcemile3

Gülizcim muhtemeln inmeycek koltukların tepesinden hatta ve hatta filin üzerine basıp koltuklara çıkacaklülülülülülülülülülülülü

günaydın yavru kuşlarım ballarım şekerlerim

bi beni hatırlayan yok nası oldu bu kadın ailece yatak döşek yatıyorlardı en son diyen kimse yok canınız sağolsun :umursamaz:

çitoscum lavilşim Allah kavuştursun anne çok büyük bir nimet

yasminim dam arkadaşımkaydirigubbakcemile3 benim oğlumda o kadar korkaki gce neyse anladımda normalde aşağıdan sesli kapı kapansın yada köpek havlasın öle bi ağlayarak bacaklarımıza sarılıyo alıyoruz kucağımıza nasıl sarılıyor boynumuza anlatamam benimkide bana çekmiş sanırım ama ben bu kadar değilim yaa

seksü şenpanze geçmiş olsun grip olan sizmisiniz eymen mi ben anlayamadım tam olarak orayı ?

kız minik ankaradan önce sen izmite gel daha yakın beni atlayıp taaa oralara nası gidecen kızz

Back
X