• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bende bisiklet baktım istinye parktan pazar günü 180 tl ohaa dedim afadersiniz bu ne yaaa:))alıcam ama daha ucuz bişeyler 3-4 yaşına gelsin güzelini alırız da şimdi gerek yok evde değişiklik olsun canı sıkılıyo diye alıcaktım aslında ama annem her yeri çizer parke kapı falan haberin olsun dedi ammmaaaan dedim çizsinn annem de bana baktı böyle şaşkın şaşkın:))) böyle oluyo işte evlat sevgisi dimi çok ta umrumda parkesi kapısı:)))

onu ben de düşündüm çitosum ama zaten konunun orada açılması gerekiyordu normalde.tüm buluşma ve aktiviteler orada artık

derincim çok şekermiş yaa bayıldım.Buğranın boyu kaçtı canım,yani ayakları yere yetişiyor mu.Ya acaba ben çok mu büyütüyorum atları gözümde

evt yasminin bana benziyo galiba gitgide:))arkadaşım geldi dün bizee .Buğra aynı kıza benziyo diyoo hiç erkeğe benzemiyo diyo yani güzel demek istiyo akıllımm :))birde aynı sizin sülaleye çekmiş seninle babanın karışımı olmuş diyo:)) gerçekten hiç baba tarafına çekmemiş ohh canıma değsinnzemuszemus

safiişş o resim 8.ayda çekilmiş baksana taa o zaman bile biniyodu düşün artık şimdi üstüne çıkıyo dimdik duruyo bana bakıp kakır kakır gülüyoo erken falan değil yaa size öyle geliyo al bence değişiklik olsunn canımm.))

netten baktım şimdi bi tane sallanan at yüksekliği 50 cm yazıyor.Ben gözümde baya büyütmüşüm ya da bizim çocukları büyütememişim :))

evt yasminin bana benziyo galiba gitgide:))arkadaşım geldi dün bizee .Buğra aynı kıza benziyo diyoo hiç erkeğe benzemiyo diyo yani güzel demek istiyo akıllımm :))birde aynı sizin sülaleye çekmiş seninle babanın karışımı olmuş diyo:)) gerçekten hiç baba tarafına çekmemiş ohh canıma değsinnzemuszemus

Benimkide aynı babası.Kayınvalidenin arkadaşları filan görünce eşimi görmüş gibi oluyolarmış:))Benim tarafa hiç benzememiş.Huyu ben ama:))

ben yine geldimmm arkadaşlar annesinden ayrılan arkadaşlar allah kavuştursun ankaraya gelecekleri beklerim benim oğlum 3aylıkken su çiçrgi çıkardı melegim onu dedim

hmm geçmiş olsun canım nasıldı zor bir hastalıkmı su çiçeği :uhm:

sallana atı bende hala düşünmedeyim karar veremedim zaten bu ay alamam bende onu da alsam kociş sallana sallana öte dünyayı boylar heralde ben bisiklet aldım şuan ondan çok çok memnunuz
birde benim burada arkadaşın bebeğinde var at orada bindi ama pek memnun kalmadı gibi, birde benim arkadaşın oğlu sallanırken uçtu onun üstünden kaydirigubbakcemile3

Zeynam günaydın bebeğim nasıl oldun şekercim
Eymen biraz grip olacak gibi önlemeye çalışıyoruz bakalım ondan bahsetmiştim

Silikcim çok kalabalık olunca bazen birbirimizin yazdıklarını göremeyebiliyoruz o cevap yazmıyoruz sen bunları üstüne alınma tatlım herkese olabiliyor böle şeyler

KIZLAR KASIM ANNELERİ İÇİN BAHAR ÇEKİLİŞİ YAPIYORUZ LAVİNYACIM LİNKİ VERMİŞ BİLİYORSUNUZ ARTIK ÇEKİLİŞ TARZI AKTİVİTELER FARLI SAYFADA OLUYOR GÖRMEMİŞSİNİZDİR BELKİ DİYE TEKRAR HATIRLATIYORUZ HAYDİ KATILIN ÇOK EĞLENCELİ OLACAK HEPİNİZİ BEKLİYORUZ a.s. alkisalkisalkis

Back
X