• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

yakısır dı mı
ben de hayal edıyorum sanırım bende bınerım dıye
gecen aldıgım dıreksıyonla oynamak cok hosuma gıdıyor

norvec ve dubaı benım gormek ıstedıgım ulkelerden
ınsa allah bırgun hayallerım gercek olacak

çileğim pek güzel çıkmış deniz oğlan atının üzerinde..
dün gittiğimiz avmde keremde bindi ata tutacak yerlerinden nasılda sıkıca tutuyordu ama ben almam yahu çok pahalı bize göre birde herşeyden 2 dene alıyoz olmaz yani.
sağol yasmincim kaan düzelir gibi olduda kerem geçti şimdi o öksürük krizlerine giriyor burnu akıyor ikisinde..şimdi uyuttumda çorba yapılacak kuzulara...
ha dün bende avm de gezerken türkücü seher dilovanı gördüm kendine bavul seçiyordu..
ay maytabım evet havalı kapndı ya ruhum iyice darldı benimde havalar bir düzelse hayırlısıyla..

saol nazlicim..

gelin minigim ne güzel olurdu.Dubai`yi bende cok istiyorum ama kocam asla gitmem dedi.araplari hic sevmezde:)

senhangi avmye gidiyosun nazlıcım geçmiş olsun bu arada tontişlere biri bitiyo biri başlıyo tavuk suyuna şehriye yap annesi haşlarken bi tanede sarımsak at içine gribe iyi geliyo
dubai yi bende çok merak ediyorum bigün sokağa atıcak kadar çok param olursa gitmeyi düşünüyorum

saol nazlicim..

gelin minigim ne güzel olurdu.Dubai`yi bende cok istiyorum ama kocam asla gitmem dedi.araplari hic sevmezde:)

saol canım
esın gıbı bende arapların yaklasımlarından haz etmem ama ulke olarak cok guzel gelıyor bana
cok ıstıyorum turlarla bır ıkı haftalıgına gezmeye gıtmeyı

norvec'ın de su uzun koprusu yok mu bana gore cok muhtesem

bır gun zengın olursam hepsıne gıdıcem ınsa allah boshayallersmile

ya norveçteki o uzun köprüye hayranım ben yaaa ,tam olarak nerde orası çilek ?? insanın seyrederken bile ruhu dinleniyor ..

saol canım
esın gıbı bende arapların yaklasımlarından haz etmem ama ulke olarak cok guzel gelıyor bana

Ben ikna edemiyorum insallah senin görme imkanin olur..

hmm su günesi gördümdede vardi o köprü ona diyosun dimi?

orasi bize baya uzak :)))

canım gunesı gordum fılmını ben hıc ızlemedım ama netten cok ızledım o kopruyu
abım ve ben sankı cok paramız varmıs gıbı bekarlıgımızdan bu yana gezılecek yerlerı arastırırdık sureklı

Derincim oğlunun hazır olduğunu düşünüyorsan neden olmasın?Ama müzikli değil de daha sade bişi alsan onu oyuncak gibi görmeemsi bakımından..

Ah ah miniğim benim görmek istediğim öyle çok yer var ki.Ama bende bir koca var pek tırsık.Ya oralarda başımıza bişi gelirse diye pek korkar.Yavaş yavaş alıştı gibi bu fikire de.3 sene önce miydi neydi uzun bir bayram tatili vardı.Yalvardım İtalya gezisi vardı finansmanını ben yapıcam filan diye ne diller döktm ama gitmedi.Dil bilmediği için çok korkuyor benimki.Ben de diyorum merak etme ben seni korurum ama ııgh ıgh .Dur bakalım yeni yeni demeye başladı bizde mi gitsek ne filan diye.Bi gitse bir daha durmaz eminim.

saol canım

Ben ikna edemiyorum insallah senin görme imkanin olur..

hmm su günesi gördümdede vardi o köprü ona diyosun dimi?

orasi bize baya uzak :))) eylüsüm bergen yada stavanger:) bende bilmiyorum 8-9 saaat uzaklikta o sehirler bize,gitmedim ben hic.

Ya ben nedense bi yere gidesim yok.Hep Türkiyede kalmak istedim.Yani hiç hayalim olmadı yurtdışında kalmak vs.Ama tatil için sıcak biyerler olabilir:))

miniğim maytabım sağolun..
maytabım ben gnelde kartal real yada maltepe gaffura gidiyorum resimlerdeki real..
benim eşimde yurtdışında çlışmak için işinin sınavı vardı ona girecekti yok dedim ne yapcaz olursa oralarda sanki hmen olmuş gibi, vazgeçti oda.. ben gidp gezmek isteyeceğim yerler var parisi dubaiyi bende merak ediyorum ama orada yaşamak fikri bana cazip gelmiyor nedense..
çileğimin işi zor aileden çoook uzakta ama herkesinde kendine göre bir yerleşik düzeni var illaki....

derincim bencede müzikli alma normal rahat edebileceği bişeyler al..
bir iki aya kadar bende alacağım normal bişey sonrada klozete takılanlardan alırım hele bir alışsın kuduruklar..

cıtos aslında benım esımde pek sıcak degıldır ama hayır da demıyor
esım de yabancı dıl yok ama pek tınlamaz o ıslerı zaten
benım vucut dılım yeter her turlu anlatırım derdımı der ozguven konusunda sınırsızdır

bu yaz ben aılemle beraber gıdıcem bır aksılık cıkmazsa o bızı almaya dıye gelecek guya

ben ıstıyoum canım
saphısın var memnunmus

ben de gorerek almak ıstedıgım ıcın almadım
bır ara joker magazasından almak ıstıyorum

saol canım cevapladığın için.bende şu linktekinden aldım nette dayanamadım.Eşimle bişey alınmıyo yaa herşeye sonra diyo ama bu bence lazımm adı üstünde lazımlıkk:))
bakayım ben güzelse söylerim size de.
http://urun.gittigidiyor.com/Babyho...mlik-Fatura-Garanti_W0QQidZZ24752841#aciklama

Back
X