• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

yasama konusunda elbette kı kendı ulkemızden guzelı rahatı yok
ben son 4 yıldır hıc yurt dısına cıkmadım mesela hıc eksıklıgını hıssetmıyorum aılem dısında
ama gezıp gormek farklı bır ıstek bana gore

evet nazlıcım ,hem aileden dolayı hemde iş için gördüğüm yerler var ..

lazımlık bende almak istiyorum ama çok teferruatlı bişeye gerek yok gibi geliyo bana ,sıradan bişey alıcam işte ,hatta 1 milyoncularda satılıyo ya 5-10 liraya öyle bişey olabilir ..

cıtos aslında benım esımde pek sıcak degıldır ama hayır da demıyor
esım de yabancı dıl yok ama pek tınlamaz o ıslerı zaten
benım vucut dılım yeter her turlu anlatırım derdımı der ozguven konusunda sınırsızdır

bu yaz ben aılemle beraber gıdıcem bır aksılık cıkmazsa o bızı almaya dıye gelecek guya

Canım vücut dili bence de yeter ama benim kocam sokakta gezerken ya da alıışverişteki sıkıntıyı düşünmüyor.Ya çok hastalanırsak,ya bir deprem olursa gibi extrem şeyleri düşünüyor..Fazlaca pimpirikli kendisi.kaydirigubbakcemile3

Ben de yaşamak için tr den başka bir yeri düşünmem ama dünyadaki ve tr.deki görmek istediğim yerleri de mutlaka görmem gerek diye düşünüyorum.Eğer görmeden ölürsem gözlerim açık gider.kaydirigubbakcemile3

Canım vücut dili bence de yeter ama benim kocam sokakta gezerken ya da alıışverişteki sıkıntıyı düşünmüyor.Ya çok hastalanırsak,ya bir deprem olursa gibi extrem şeyleri düşünüyor..Fazlaca pimpirikli kendisi.kaydirigubbakcemile3

aslında dıl bılmeyen bır ınsan ıcın mantıklı bır yaklasım
bızım daha evvel yasadıgımız ulkede bır ıc ayaklanma olmustu
hukumetı protesto eden bır grup devlete baglı kurumları yagmalamaya baslamıslardı
ve turkıyeden bır ısadamı dıl bılmıyor olmasına ragmen oradakı turklere guvenerek gıdıp ıs baglantısı kurmaya calısıyordu
ama otelde yalnız kalıyordu guvenlı dıye havalımanına baglı devlet otelınde kalıyordu
ayaklamada onunda odasına kadar gelmısler kapısını yumruklamıslar
hemen abımı aradı ve abım gıdıp aldı onu
ama adam olecegımı dusunup sehadet getırdım dedı ve tum ısı bırakıp apar topar turkıyeye dondu

of kızlar hava çok kötü kapadı bende bütün evin camlarını silmiştim heba olcak emeklerim nasıl agırlık bastı zeynep ceylin uyudu bende mi uyusam acep

Ooooo miniğim çok zor durumda kalmış adamcağız.Ben de olsam çok korkardım.eyvahedigeldismile

En iyisi biz norveçten başlıyalım gezmeye çileğimin yanına gideriz o bizi gezdirirkaydirigubbakcemile2..

valla aldım gitti lazımlığı:)) benimki biraz gıcıktır öyle hemen alışamaz hatta oturmaz inatlaşırsa yanarım.müzikle falan sandalyeymiş gibi önce oturtucam sonra alışınca yavaş yavaş girerim olaya ama tuvalet adaptörleri kesinlikle mesala Buğraya göre değil bunu çok ii biliyorum imkanı yok ona oturmaz ve çok korkar o yüzden bu lazımlık ii.Plastik şeyler satan yerlere de baktım eminönünde hep kenarları keskin şeylerdi hiç hoşuma gitmedi bu inş.istediğim gibidir

bizde karadeniz sevenlerdeniz inş.buğra büyüsün düşünüyoruz.Eşimde bu sene ilkbaharda Kaçkar a gidecez diye tutturduuu:))

Son düzenleme:

Hımmm.Hiç fena değil fiyatı da.Benim 4 ufaklık yeğenim var.İkisi çişe alıştı ve lazımlık alınmasına rağmen kullanmadılar.Sanırım ben de basit bişi alırım..

Ben de Rizenin fotolarını görmüştüm bir dergide.Çok güzeldi.Trabzon ve Giresuna gittim ama Rizeye gidemedim.Yazın da Sinop düşünüyorum inşallah:)

ben tr de de en çok karadenizi ve yaylaları görmek istiyorum ..

Karedeniz ve yaylaları gördüm canım çok güzel tavsiye ederim.Ama karadenizde ben yaşayamam gibi geliyor sanki.Biz yaz ayında gitmiştik 10-15 gün kadar gezdik.Abartmıyorum 8-9 günü yağmurluydu.Daralmıştım valla insan depresyona girer orada.

eylül kafa ne ara gördün o kadar ülkeyi
benim aslında ingiltereye çokmerakım var puslu romantik bi havası var gibi geliyo bana ama kime desem tr de yaz diye inlersin yağmur görmeye ingiltereyemi gidicen delüüü der
ama napiim merak sonra italyayı abdyi havai adalarını çokmerak ediyorum görmeden gidersem gözlerim açık giderim ha:))))

valla aldım gitti lazımlığı:)) benimki biraz gıcıktır öyle hemen alışamaz hatta oturmaz inatlaşırsa yanarım.müzikle falan sandalyeymiş gibi önce oturtucam sonra alışınca yavaş yavaş girerim olaya ama tuvalet adaptörleri kesinlikle mesala Buğraya göre değil bunu çok ii biliyorum imkanı yok ona oturmaz ve çok korkar o yüzden bu lazımlık ii.Plastik şeyler satan yerlere de baktım eminönünde hep kenarları keskin şeylerdi hiç hoşuma gitmedi bu inş.istediğim gibidir

Güle güle kullansın buğrişko..Benim oğlan da henüz hiç öyle bir çaba yok henüz..

hadı gıdelım cantam hep hazır beklıyorum kaydirigubbakcemile4

Ayy ne güzel olurdu miniğim..Şeniz

Back
X