• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

çito süpersin valla ,tam geyşa bu beyaz ,ordan dönüşte aldığı egzotik çeşitlemeleriyle de fantazileri uç noktaya çıkarır artık :)))

ohhh yarasın nazlıcım oğluşlarına ,yesinlerde iyileşsinler ,
benim kızda geçenlerde ilk kez ıspanak çorbası denediğimde bi çorbaya bi bana bakıyodu bu ne len der gibi :)) yemyeşil çorba ,çocuk alışmış ya beyaz ya kırmızı çorbalara bu neki acep dedi ama 2 tabak yuttu :))

yaa bende senden sonra yaptım ıspanak çorbası verdiğin tarifle ama mehmet bey sevmediler zaten bu ara hiçbişeyi sevmiyo :((

bende çay sevmem zorla içerim kahvaltıda falan yanına yiyecek bişeyler olursa öyle oda çok açık caferin abdest suyu gibi der annem kaydirigubbakcemile3

ama kahveyi severim hem nescafe hem türk kahvesi ohh miss gibi :kahve:

çito süpersin valla ,tam geyşa bu beyaz ,ordan dönüşte aldığı egzotik çeşitlemeleriyle de fantazileri uç noktaya çıkarır artık :)))

abooov ağzımdan çıkan her kelimeden bişey buluyonuz valla helal size yıllardır hayalini kurduğum gayet masum ve temiz hayalim japonya gezimi bile nerelere çektiniz
ay hakkaten öylemiyim acaba ben kendimden şüphe eder oldum aklinialirimsmile

yaa offf okumaktan daraldım yarıda bıraktım hava öyle güzel ki anlatamam ya ankarada ki kızanlar biliyordur
bildiğin bahar havası var yaa sıcak hava çook güzel lokumu dışarı çıkardım biraz parka falan gittik
oradan gelirken ptt ye uğradım sistem çökmüş bende bi iş var sanırım 4 tür gidiyorum sistemde sorun oluyor bebeylede
durup beklenilmio yarına kaldı artık allahın yarını mı biter
çitos allah kavuştursun
ayy hava cidden manyak güzel ya kocinin işi olmasaydı hayvanat bahçesine gidecektik ama işi çıktı maalesef kii

hee çitosum bilinçaltımdaki hatta üstümdeki her yerimisaran ateşli hatun beni japonyaya çekiyor sanırım :roflol:

abooov ağzımdan çıkan her kelimeden bişey buluyonuz valla helal size yıllardır hayalini kurduğum gayet masum ve temiz hayalim japonya gezimi bile nerelere çektiniz
ay hakkaten öylemiyim acaba ben kendimden şüphe eder oldum aklinialirimsmile

Öylesin tabii daha öyle miyim diyo yaaklinialirimsmile..
Fentezilerini bizimle de paylaş beyazım dönüşte:))Zira bu konuda idolümüzsün,pirimizsin:lepi:

sütlü türk kahvesi deneyen varmı ,ben pek severim ,çok hoş olur tadı ,tavsiye ederim ...

Ben de severim güzel olur.

slm kızlar
sabah temizlik yapıyım diye kalkıştım komşum geldi sohbete daldık kaldı bu saate piroş uyuyo şimdi başlıycam bende

geçmişe bakamadım hiç ama deniz oğlanın foto.sunu gördüm ata binmiş didiyo biyerlere tosuncuk yerim ben onu maşallah

hava çok kötü yaa içim sıkıldı:(
neyse ben gidiyorum temizlik beni bekler:(

ben yine salataya talim öğle yemeği olarak ara öğünde de 8 adet kavrulmamış badem ar nasıl
anneme gidince çok yiyorum ya nedense
şimdi bi de yeşil çay içeyim bare

asorti oldumu şimdi ,2009 un istanbulunda :))) burda hava lonrdadan hallice ,ama yağmur var ..

su yerine süt koyuyon gerisi aynı aso

londradan hallice he puhahhahha evet aynı ing havası dimi sen otur ben sana istanbulda ing havası yaşatayım diyo bana hava
ay sevmedim
hee bu arada sütlü türk kahvesini severim hatta kaynanamla kocamgil:) kahve içerken bende sütlü içerim

Back
X