- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #64.341
tahmin ettim de ıstakozdan başka ne olaki ekmeğin üstüne konabilcek bişeyy:)) belki çinliler gibi hamam böcüğü falan allah ne verdiyse götürenlerdendirr:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çileğin eşi ıstakoz filan yiyor ,böcek diye ona ve muadillerine demiştir ,daha önce konusu geçmişti ..
tahmin ettim de ıstakozdan başka ne olaki ekmeğin üstüne konabilcek bişeyy:)) belki çinliler gibi hamam böcüğü falan allah ne verdiyse götürenlerdendirr:))
Derinim ne dedin öyle yahuuu.Ben akşam yemeği diyorum sen hamam böceği.Iııııy(kafamçokkarıştı
Kızlar dün durakta iş çıkışı otobüs beklerken bir araba acayip kokular saçarak geçti yanımızdan.Leş gibi koktu, midem bulandı.Yatana kadar da geçmedi.İğrençti , hatırlamak bile istemiyorum..
çileğin eşi ıstakoz filan yiyor ,böcek diye ona ve muadillerine demiştir ,daha önce konusu geçmişti ..
bir de hayalet var içimizdee
ayy ne vardıki içinde acaba insanmı öldürüp koydular bagaja acabaeyvahedigeldismile
yasmin bizde ezogelin çorbası+etli nohut var belki pilav yaparız ama yapmsak daha ii kilo bakımından![]()
aşağıda bi gariplik oluyodu ama şimdi geçti . toplam kişi sayısı ile kullanıcı ve misafir toplamı tutmuyoduu hayaletler de vardı yani beyazmelekk:))
dışarı kadar ne kokusu o ayol öyle çıkan yasmincimm
anıla ayrı yapıyosunuz dimi hala yasmin yoksa sizin yemeklerden yiyomu?