• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Hangi fotolar?Hamam fotoların mı:roflol:

hee şeker yeni hamam fotolarımkaydirigubbakcemile3

sen bekle fıstığım beni dinlesempatiksalakcinni
peki patron bekliyorum

açılmış bikonu vardı sabahtan sitenin yeni haliyle ilgili yerinde yeller esiyo konu olarak süpürmüşler bizide süpürmeseler bareeyvahedigeldismile

bizim gibi şeker topanları süpürülürmü hiç biz olmasak öksüz kalır KK

tüh kaçırdım desene.. tekrar koy temammm..kerem kendi bulurda kaan için bakayım..guclubacismile
keremin var hatta arada bir yaş var.. gelin büyük bir yaş ama önemli değil gönülleri bir olsun..kaydirigubbakcemile3

zaten Kaan'a bulmuştum bende Kerem'e değil iyi tutmuş bak kaydirigubbakcemile3 kızımız 2009 Ocak bebeği tekrar koyacağım fotosunu bekle bizi kayınvalidesi :roflol:

ohh be bu haline alıştık sitenin valla bende diyom niye açılmıyo demek bizi kaile almışlar bu arada ben foto koymayı beceremedim

silikcim özel mesaj gönderecektim ama özel mesaja kapatmışın kendini
msn adresin falan varsa ver diyecektim kk gittiği zamanlarda bağlantı kurmak için sen yaz istersen bana özelden

Beyazmeleğim çok marifetli onu bunu bilmem ben.Her iş geliyo elinden maşallah.Ama kendi oğluna bulmadı sanırım:)))

bulmammı kendi oğluma sıra sıra dizdim Kaan'ın baldızı elimizde şuan ilk sırada o var, bir tane de annesinin karnında olan var o da bir çıksın bakıciiz beğenirsek onu alacağız zemuszemus

melisi istediydi biara başlık parası fazla geldi zaar:roflol:

yok anam ben almayayım Melis bize bir boy büyük geldi XL olmaz yani, Melis anadan kaybediyor yoksa kızımda sorun yokta anası cadı vermemde vermem diye tutturdu turşusunu kuracak kızının, başlık parası zaten uçtu gitti o yüzden bizde vazgeçtik oğlumlan napalım bize kız mı yok dedik :dilcikar:
Zeynep Ceylin var onunla anlaşıyoruz H.minem sağolsun daha ılımlı oğluşumu da seviyor kısmet :hulya:

Back
X