• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Hadi hayırlısı.Benim de manevi oğlum olur Eymenim.Ooooy şükürler olsun Eymenimi de dünya gözüyle başgöz edecem.:gitme:

yasminim bacım allahın izniyle baş göz ettik oğlullarımızı dimi bugünleri de gördük :gitme:

derin vermz oğlunu bence yanlışmıyım derin
bende askere göndermemeyi düşünüyorum bazanın altına saklasam bulurlarmı acaba:)

ay aynen bende göndermemek için hain planlar kuruyorum şimdiden bilmiyorumkismile

hadi gözünaydın sıcak sudan soguk suya sokmucaz eymen'in elini

sağol dünürüm bilirim oğlumu rahat ettirirsin ama bende boncuk gelinimi el üstünde tutarım hiç gözün arkada kalmasın olumunekankayizsmile

hee valla vermeyi düşünmüyoomm kaydirigubbakcemile3 duvarlara tırmanana kadar bekliycemmmsempatiksalakcinni

peeh benim de içimden geçiyor ama zamanı gelince biz koşucaz bence arkalarından oğlum evlende mürüvvetini görelim artık diye

Söke söke alırlar elinden.Hiç çabalama bence:umursamaz:

KATILCAN vereliniortak

yaa ne soğuk nevale insanlar var yaaaaa çok sinirlendim

kimden bahsediyon hayatım zira KK'da hiç soğuk nevalemiz kalmadı hepsini yedik kaydirigubbakcemile3

tatam canım melegim

tamam demişin icraat yok göndermemişin mesaj :olmaz:

Oooooh maşallah sitemiz eski haline dönmüş.Bence de bu hali pek güzel..
Kim kimle dünür şimdi anlamadım ben?
Beyazmelek bir kaç tane bulmuşun oğluna.Yakışır şekerim eğer oğlunun libido da sana çektiyse 2-3 ancak paklar:))))

:roflol: :roflol: :roflol: dimi ama

guclubacismile

Çitosum tek taraflı bir gen değil bunlardaki.Karı koca aynılar bence.Eymenin hiç kaçışı yok bu konuda.Benim tontişimin düzine düzine bebesi olur:emir_bebek:

:roflol: :roflol: evet ana aynı baba aynı çocuk ne olacak merak ediyorum

aboo ben kızını verdim dedim ama bunu düşünmedim yazık kızıma bilmiyorumkismile

valla bir kez daha düşün istersen zira oğlum adına söz veremem kaydirigubbakcemile3

Laf ağızdan bi kere çıkar Minecim.Amin dedik bitti.Kaynanayı bilirim ben.Gayet iyi kadın. Libido yüksek ama iyi bişi bu.Kocasıyla uğraşmaktan gelinle kavga edecek zaman bulamaz. Bak benim kaynanada koca yok, ne yapacağını şaşırıyo:))

demi bacım haklısın h.minem benden iyi kaynana dünür bulamasınız bak benden sölemesi
belki senin kızında libidosu yüksek olacak belli mi olur olmasada ben öğretirim ona yetiştirirm onu ben :roflol:

kalimero yazmadan gitmniş allah allah nolduki hatuna acaba
portakallı kereviz yapıcam şimdi umarımkociş beğenir

ben de merak ettim kalimeroyu sabah tam yazacakken kk gitti arasak mı acep :uhm:
artı portakallı kereviz nasıl oluyor yahu hiç denemedim :uhm:

ohh kk gelmiş yuppiiiii
geçmişe bakıp geliyorum bebişlerr
bizde beyazmelekle bilmediğimiz forumlara üye olduk:9
varmı kk gibisi yaaa

hee gittik yaban ellere üye olduk, ama olsun cebimizde her an yedekler bulunsun dimi şekerim ne olacağı belli olmaz

merhb kızlar
oooooo dünürler çoğalmış:)

piroşta boşta kaldı galibakaydirigubbakcemile3
bi sorıyım kendisine yeni damat istiyomu::)

hava süper bu gün yaz gibi.........

yasmin ve lavişnereye üye oldunuz nan delüler

benim siteme üye oldular bebeğim yazdım yaa sana da face de kaydirigubbakcemile3

merhb kızlar

ben senin piroşa buldum birini ama o birisi piroştan daha esmerini istiyormuş o yüzden kabul etmedi yani benden sölemesi :umursamaz:

asortie hanım gelmiş oda yazmıyor ööle bakıyor aşağılardan :olmaz:

bu arada bahar çekilişini bir kez daha hatırlatayım hazır kalabalığı bulmuşken duymayan görmeyenler için opuyorumnanaktan

ay kızlar mideme feci sancı girdi yaa bekliyorum geçer diye geçmedi off yarım saat önce ilaçlarımı içmiştim zehirlendimmi acaba kafamçokkarıştı off bir ayran mı içsem napsam çok kötüyüm ağrı artıyor

merhb kızlar

Piroşum senin kızı kim almaz.Maşallah dünya güzeli:)))Aslında Derin bi aralar çıtlattı ama oralı olmadın.Ben Buğrişkoyu çok beğenirimyerimseniben

selam kızlar fena bi temizlik yaptım sonunda iki gündür elimi ayağımı kaldıramıyordum halıları falan çırptırdım
temizledik bitti şükür ki bizde sefioz temizliği heralde çilek hanım bize pis mi demek istiyon anlamadım emme neyse
olm benim sayfam hep pembeydi sizin ki ne renkti ki bi de acıktım yaa ne yesem bi lahmacun söleyim diorum ama
kaç kaloridir acaba bir adet lahmacun nedersiniz sizce?
lokumda uyudu 1 saat kadar önce kociye sabah dedim senin oraya gelelim dedi akşam üstü nayır gelmeyin dedi uyuz bizde sen bilirsin dedik evdeyiz bugün

ay maytapcım ne o vücudu öpmeler filan ,çok beyazmelek gördüm seni aklinialirimsmile

Eylülüm bende farkettim ama site kapanır diye konuyu kapatmaya çalıştım.İçimizde gizli cevherler var.Maytabımı biraz daha gaza getirsek ne mutfak önlüğü, ne tavşan kuyruğu kalır :))opuyorumnanaktan

benim siteme üye oldular bebeğim yazdım yaa sana da face de kaydirigubbakcemile3

ben senin piroşa buldum birini ama o birisi piroştan daha esmerini istiyormuş o yüzden kabul etmedi yani benden sölemesi :umursamaz:

ben boyarım piroşu kömürler olmamıkaydirigubbakcemile3

ay kızlar mideme feci sancı girdi yaa bekliyorum geçer diye geçmedi off yarım saat önce ilaçlarımı içmiştim zehirlendimmi acaba kafamçokkarıştı off bir ayran mı içsem napsam çok kötüyüm ağrı artıyor

aa noldu kuşum yaa...

Piroşum senin kızı kim almaz.Maşallah dünya güzeli:)))Aslında Derin bi aralar çıtlattı ama oralı olmadın.Ben Buğrişkoyu çok beğenirimyerimseniben

yasminimopuyorumnanaktan buğra ya ben bayılıyorum valla olabülürrr:teytey:

selam çok yoğunum gelemiyorum ama alıntılara baktığımdamaytap vücut öpüyor yasminde kılsız erkeğe bowling topu diyordu bilmiyorumkismile
minik çok yoğunmuş toplantıdan taoplantıya koşuyormuş döncekmiş o bize

KIZLAR BÜYÜK HARLERLE YAZIYORUM OKUAMDIM DUYMADIM DEMEYİN
HERKEZ TEL NOSUNU ÖZELDEN YOLLAYIVERSİN ZİRA TELEFONUMU DEĞİŞTİRİM
HİÇ 1 TANE NUMARAM KALMADII mafoldumben

Back
X