• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ay bi muffaa koş bi buraya yoruldum valla şimdi kabaklarımı oyucam gidip dolma yapıcam
z.yağlı kereviz
tarhana
kabak domatis dolması
turşu kavurması
browni benimmenü
sadece dolmakaldı

SANIRIM MAYTAP DOĞRU SÖYLEMİŞ HEPİNİZ BENDEN KURTULMAK İSTİYORDUNUZ GİDERİM BENDE SORUN DİİLLL HOŞÇA VE DOSTÇA KALIN SAYGILAR SEVGİLER ESENLİKLERRRRR :a015:

selam güzeller,
bizde gittik sahilde dolandık geldik oğluşlar güzel bir hava aldı esmiyordu pek..
yorulmuşlar koşuşturmaktan hemen uyudular gelince..
eve geldim tam yemeğe girişecektim arkadaş aradı akşama misafirim varrr..
yemeğimi kafamda tasarlamıştım buzluktan haşlanmış nohutu çıkardım yemek yapıyorum dünki çorba için haşladığım tavukve suyuylada pilav..
misafirede şimdi anamın sardığı yapraklardan çıkardım pişiyor..
yanınada sarma tavuk göğsü yaptım tarifini koayacağım yemek bölümüne güzel foto çekrsem tabii.
kocişde işi vardı çıktı milföy istedim birde simit yaparsam yeter daha ne olsun..
siz ne yaptınız yemekler sayılmış dökülmüş yine oh afiyet olsun yapanlara..
açıktı bilg. yazdım hemen odama girişiyorum arada bakınırım size..
geçmişe bakamadım herkese sevgiler...:D

eveeet millet ekim/kasım miniklerine de yükledim oğluşumun resimlerini bilginize opuyorumnanaktan
nazlımeleğim senin gelin adayının resmini de koydum oradan bakabilirsin
valla biz akşama annem ne yaptıysa ondan yiyeceğiz her akşam olduğu gibi

eveeet millet ekim/kasım miniklerine de yükledim oğluşumun resimlerini bilginize opuyorumnanaktan
nazlımeleğim senin gelin adayının resmini de koydum oradan bakabilirsin
valla biz akşama annem ne yaptıysa ondan yiyeceğiz her akşam olduğu gibi

Aşkım nerden yükledin resimleri.İmage bozuk yawww.((

ee napalım yasminim burada ocak varda biz mi yemek yapmadık kaydirigubbakcemile3
biz çalışan hatunlarız iş yerimizdeyiz çıkana kadar çene çalarız

bu arada ayrandan sonra soda iyi geldi sağolun önerileriniz için ağrım geçti ağzımın tadı bozuldu gerçi ama olsun ağrım geçti yaa yeter lavaboya gidicem sonra bir topkek yiyeyim şöyle kakaolu ağzımın tadı yerine gelsin

dünürüm geçmiş olsun cadı gelininin feryatları sonucu bi hoşçakalın bile diyemeden bilgisayarı kapatamadan evden kaçmak zorunda kaldık kapının yanına gidip feryadı kopardı bizde apar topar hazırlanıp kızımla biraz gezmeye gittik iyi oldu biraz dolaştık geldik

ee napalım yasminim burada ocak varda biz mi yemek yapmadık kaydirigubbakcemile3
biz çalışan hatunlarız iş yerimizdeyiz çıkana kadar çene çalarız

bu arada ayrandan sonra soda iyi geldi sağolun önerileriniz için ağrım geçti ağzımın tadı bozuldu gerçi ama olsun ağrım geçti yaa yeter lavaboya gidicem sonra bir topkek yiyeyim şöyle kakaolu ağzımın tadı yerine gelsin

Sevindim tontişim.Bugün benim evdede yemek yok.Tavuk çorba, karnıbahar ve pilav.Dün akşam anneme çaya gidince yemek işi yattıbilmiyorumkismile

Back
X