• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

2.hattımın olduğu tel.mert bozmuştu doktorumuzun da nosu onda kalmış internetten buldum şimdi bugün 5.30 da çıkıcakmış yarına verdi yaa ya ishali ilerlerse ne yapsam ki
şeref targanında muane ücreti 90.tl olmuş bide çiçek aşını vurduraz hazır gitmişken oda 68 tl miş amanniii bide canım ona sıkıldı

sedoş hoşgeldin canım..
biz iyyiz sen nasılsın çok gelemiyorsun artık buralara..
benim oğlanlarda biberondan içiyorlar sularını ve myve sularını ama bardakla verirsem onuda içiyorlar mesela dün kerem öksürükten başını alamadı oğlum hadi su iç diyorum biberonu itiyordu bardakla verdim hemen lıkır lıkır içti dökmeden biraz geçti öksürük .. bardağı ben tuttum tabiii.. kendileride tutyorlarda birden kaldırıyorlar dökülüyor.. kahve fincanına az su koyuyorum kaan kendi içiyor..

Asortik hatun biz burdayız anacım sen nerdesin? Facede de 2 gündür pek kimse yok.Ama ben varım...

asorticim valla hayırlısı olsun hakkımızda ama biran önce başlamak istiyorum çok sıkıldım bu mevzudan hala beklemedeyim ben yaza kadar illaki başlıcam ama

gülizcim valla sen bana göre daha şanslısın evet ben bütün gün dışarda geziorum resmen dişleri bekleme derim cnm nezaman çıkacağı belli olmaz ama yinede sen bilirsin allah kolaylık versin

KrİkİtosÇum arda da bardakta İÇİyor suyu İlk zamanlar Çok tıkanıyordu ama Şİmdİ alıŞtı bİberonu hİÇ sevmedİ bİzden gÖrÜp herŞeyİ bardakta İstedİ bİzde Öle alıŞtırdık sebat et alıŞır cnm

bende bayadır deniyorum bardaktan ama her defasında tıkanıyor morarıyor ayy ne acayip çocuk yaa ciddi ciddii yeteneksiz çorba içerken tıkanır su içemez meyva suyu hiç içemez tatlı geliyor morarrıyor bizimkide böle işte zamnla alışçak ama yışıtlarındanda baya bi geride kalıcak sanırım

yasminim bende patates hasladım şimdi inşallah yer o bana allahtan tok geldi canım hiçbirşeyi sevmiyor vatandaş neyi sevdekte yicek çok merak ettim

doktorada birazda o yüzden götürmek istiyorum kilosuna ve boyuna baksın bakalım bayabi geriden geliyoz çünkü istah için belki bilşeyler tavsiye eder bi görsünde içim rahat etsin benimde kadın doğumcuya gitmem lazım offf offf

asortim sende hoşgeldin tatlımmm..
bende facede varımm..hatta senin bir bağlantını beğendim paylaştım gerçi sende çalmışın pardon beğenmişin emmme..

hehe gördü hatun şimdi neysem ben çıkıorum kızlar size doyum olmaz arda yukarda uyuyor onu annemlere bırakıp indim aşşağıya çıkiiim uyanır şimdi çorba falan hazırlamam lazım hade kendinize ii bakın hepinizi kocamannnn öpüyorummmmm

YAA ÖFF CANIM SIKILDI ÇOK
mert kakasını yapmıştı bi açtım kii gene sarı ve accık cıvık üst azılar çıkmıştı alt azılarda şişmişti çok onlar patlıycak sanırım ama bir yandanda öksürüyor ne yapsam ki ne iyi gelir öksürüğe patates hasladım 1 kaç gün yağlı şeyler yedirmeyim barii

birde benim oğlum biberonu emzik gibi kullanıyor o yüzdende su yu içmiyor hep aynı yerde kahve fincanında veriyorum suyu bu seferde tıkanıyor beceremiyor nasıl içirsem suyu fikri olan var mı?
niye bu kafar yeteneksiz bu tospaaa :sm_confused:

geçmiş olsun canım sen haşlanmış patates ver iyisimi ilelemez en azından ishali
ayrıca benim oğlum suyu suluktan içiyor çokta da memenunum en aızndan ortalığa dökmüyor haa bardağa bayılıyor o ayrı o yüzden yemekte yada mutfaktayken falan bardaktan içiyor önceden çok döküyordu tıkanıyordu falan ama artık alıştı fazla dökmüyor hatta dökmek istemezse hiç dökmüyor ve acele etmezse tıkanmıyor acele ederse sulukta bile tıkanıyor
suluğu özellikle bir yere gittiğimizde ve geceleri kullanıyoruz çünkü gecede su içiyor bazen o zaman yatak ve üstü başı sırılsıklam olmasın diye suluk iyi oluyor

Beyazmeleğim yine de götür.Belki balgam söktürücü verir.Hem yavru hem de siz rahatlayın.Gece uykularınızı bölmesin:)))))))))

balgam söktürücümüz var evde şuanda da onu kullanıyoruz zaten acaba iki-üç gün daha kullansak mı :uhm: ay ben hasta olduğumda da böyle oluyor işte hiiç sevmiyorum hastaneye gitmeyi son ana kadar bekliyorum acilleri bu yüzden seviyorum sıra beklemeden hemen giriyorum ama işte orada da çocuk doktoru yok iki seferdir acildeki doktor gördü oda bizim doktorumuz gibi oldu zaten ama bir de çocuk doktoru görsün diyorum

benimkide arada söylenir canım ya..bu onların özellikleri anlaşılan..övülmelk istiyorlar herhalde diye düşünürüm ben..oo kocacığım..bitanesin senin dengin yok falan derim, hoşuna gider :)))

meleğim ne oldu ya..geçmiş olsunn..kim hasta

sedacım hoş geldin canım..aynı benim kızda sebinki, gibi..sadece emmek istiyo..bende bıraktırmak istiyom ama bi türlü kıyamıyomm... ben nisan sonu gibi bıraktırmaya düşünüyomm..benimki bi emse iyi bide ısırıyo...-tatlicadiarzu-

canım eymenin biraz balgamı varda onun için konuşuyoruz sağol
ayrıca erkeklerde bizim birinci çocuğumuz aslında övülmekten çok hoşlanırlar,sevi sözcüklerinden vs.. onlara da öyle yaklaşmak lazım

günaydınnnn,
dün benim için baya yorucuydu ama akşam her işimi halledip yatınca oğluşlarda gece yormadı beni 10 da kalktık hepimiz keremi zorla kaldırdım yani akşamki kudurukluktan sonra çok yorulmuş kuzum..bugün keyifliyim..
oğluşlarda koltuktaki kızı seyrediyorlar..

çitosum benim oğlanlarda yapıyor onu nasıl engelleyeceğimide bilemedim.. cıss yapma diyorum anlamıyorlar bazı şeylere cici o yapma dedikmi yapmadılar onu denedim oğlum cici yapma yok kerem özellikle ne bulursa makineden tahta kaşıklardan çalıyor bir bakıyorum hemen tv ekranına pat pat.. bizde yeni değiştirdik daha borcu bitmeden tv elimizde kalacak bu gidişle..
eşim duvara asmayı düşündüde biz tayinciyiz ya 3 ay için duvarı delmeyim dedi..

geçmiş olsun kuzuma..bizimkilerde öksürük hala devam ediyor kaanın akıyor burnu ama gece iyi uyudular şükür.. ilk başlarda bizde böyle balgamdan uyuyamıyorduk kusunca rahtlıyorlardı oda hep balgam çıkıyordu..
evet minişin bakışları bile aynıydı ya sabah bile konu ettik bak okızda aynı böyle bakıyordu diye..kız tarafınada sevgiler selamlar olumunekankayizsmile

bizimkide tamir konusunda usta diyebilirm elinden her iş gelir şimdiye kadar hiç tamir için çağırmadık birilerini kendi el atar olaya bende yanında beklerim.. marketlerdede ilk eloktronik sonra tamir takımlarına bakar..

kız benimkide yemekte yapar yeri gelirse temizlikte yapar hani benim lavabom düşmüştü ya çoğunu o temizledi ben ince ayar yaptım.. çok seviyom ben bu adamı ya kıymetini bilimmm..gerçi dün biraz kızdırdı.. evi toparlarken bir mutfak bir odalara koştururken oda oğlanlara tam bakmadı onlarda benim düzelltiklerimi saçıyorlardı kızdım biraz..
maytabım benimkilerde sabah caliou seyrettiler kayuu kayuu diye şarkıda eşlik ediyor yavrum kaanım benim...çok seviyorlar..
birde gece bahçesini seviyoz biz tombili buuular ve apsi deyziiiiyi..

canım selamınızı ileteceğim ayrıca ilk görüşmemizde kaydirigubbakcemile3

İLAHİ BEYAZMELEĞİM GÜLDÜRDÜN BENİ AL BİZDEN DE O KADAR HEM EMİO HEM OKŞUYO :d
GÜLİZCİM BENCE SENDE BUARALAR BIRAKTIR SICAK HAVALARDA HASTA OLUOLARMIŞ EN İİ ZAMAN ŞİMDİYMİŞ ARDA DA ÇOK FENA YEMEKTEN ÇOK MEME EMİO ZOR YEDİRİYORUM YEMEĞİ ACIKINCA HEMEN MEMEYE SALDIRIYOR BENDE ÇOK YIPRANDIM SÜREKLİ YAPIŞIK GEZİYORUZ

ay hepsi öyle sanırım fazla endişelenmeyeyim kaydirigubbakcemile3

selam kızlaaar benim kocimde çook beceriklidir ev tamir işlerinde ama üşengeçtir bir aydır
yapılacak şeyler var ama ses yok e o zaman napiim ben onu dimi ama neyse
valla beni ne arayan var ne soran nerdesin falan die önceden kk dan arayanım olurdu ama artık tık yok
neyse canınız sağolsun ayrıca msn de konuşmak isteyen bile yok yoksa beni sevmiyor musunuzmafoldumben
sedacım çalış valla iyi gelir benim de mayısta başlıo çalışma hayatım inşallah sorunsuz geçer

yavrıım seni sevmeyen ölsün öle şey olur mu opuyorumnanaktan

slm herkese 3 gündür falan giremiyorum.geçmişi okuyamadım çok olmuş çünkü.
bu sayfadan anladığıma göre eymenin balgam sorunu varmış sanırım.canım ayva yaprağını kaynatıp içine bal koyup içir çok iyi söktürüyo balgamı.içerse tabii ben içiremiyorum çağana.

cağancukum niyet ettik vermeye şimdilik 1 kilosunu attık bakalım gerisine allah kerimm..istersen sende verirsin canım be..meleğim afiyet olsun canımm..eymeni benim içinde ye..::)))

Back
X