Canım sağol.Benden geçti yavruma.Ama gelip gelip sürünüyo bana.Yatana kadar totomda.Bu günlerde yattıktan sonrada.Babası gibi anneci olacak sanırım

(sempatiksalakcinni
aman babası gibi olmasın da anneci olsun tabi anasının kıymetini bilsinyerimseniben
cekılıs donemınden mutlaka bır kısıde vardır dıye dusunuyorum
canım kuzuma ne oldu anlamadım
aslında bır sıkıntısı yoktu ama gece muhallebısını yemeden yattı belkı acıktıgından huysuzluk ettı dıyor esım
bılemıyorum umarım bu aksam oyle olmaz
belki de olabilir canım açlıkta etkilemiştir her zamankinden farklı olunca etki ediyor elbette
günaydın arkadaşlar..meleğim saçının sana yakışmış..çok güzel olmuş canımm..bende bugün çok kötüyüm boğazlarım ağrıyo...sürüne sürüne geldim işe..
sağol canım
sana da geçmiş olsun ılık çaylar iç, yumuşat boğazını biraz
Herkese günaydınn..Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar.Seviyorum sizi:asigim:
Annem şu an tomografi için sıra bekliyormuş.Uzakta olmak çok zor..
Yasminim geçmiş olsun anıla.Briden bire olmuş anlaşılan.Şu kış bitse de hepimiz bir selamete ersek.Kah burun akıyor,kah öksürük,kah tıksırık..Yine de en büyük hastalıkları bu olsun inşallah.Allah dermansız dert vermesin..
Kalimerom bıraktırmayı düşünmüyor musun memeyi?Seni de kendini de çok yıpratıyor..
Beyazım saçların çok güzel olmuş.Kızılı çok severim hayatımda bir kere yaptrdım.Ama ayda 1 boyatmak gerekiyor akınca fena oluyor.Ben de o yüzden yaptırmyorum.Ama sana çok yakışmış.
merka etme canımcım senin iyi haberini aldık inşallah bugünde anneninkini alıcaz
kızılın o sıkıntısı var evet ilk yaptırdığım Eymen'in doğum günündeki 2,5 ay gitmişti baya iyi dayanmıştı ondan sonra yaptırdığım 1,5ay dayandı kısa sürdü bakalım bu ne akdar sürecek bu boyaları yeni almış kuaförüm yeni seri gelmiş bende gördüm daha uzun süre dayanır dedi ama bakıcaz artık aman nisan çıksın mayısta boyatırım zaten
selam kızlar
günaydın hepinize hasta huysuz bebişlerime geçmiş olsun
hava gene berbat hem soğuk hem rüzgarlı hemde sarııı camlarım leş gibi olmuş gece yağmur yağmıştı ama yağmur değilmiş gene 
mutfak camınıda açamıyorum ıyk iğrenç olmuş
bende bi ara kızıldım ama saçlarım sarı olduğundan önce koyu kahve üstüne kızıl attırıyodum aynı rus arkadaşlara benziyodum:))) sonra sıkıldım kullanması gerçekten zor havlulardan yastık kılıflarına kadar heryere boyası çıkıyodu hele yazın şimdi doğalım memnunum kullanması kolay
burada da gece çamur yağdı resmen beyazlarımıyıkayıp asmıştım dün balkona az önce annem aradı hepsi rüzgarda uçmuş yere kapkara kum olmuşlar tekrar atmış makineye artık uff :çok üzgünüm:
evet kızılın boyası çok çıkıyor ilk iki yıkamada falan baş havlum kırmızı oluyor mutlaka ıslak saçla yatarsam yastığımın üzerine de havlu koyuyorum mutlaka
dusunuyorum canım
ama esım ve annem yaza kadar bekle dıyor
kararsızım acıkcası
zaten baska emzıren varmı merak edıyorum
canım güliz var emziren oda heralde mayıstan sonra falan diyordu ama bizim burlarda yazın meme bıraktırılmaz çocuğa zor olur daha çok hastalanır diyorlar ne kadar doğru bilemem tabi, Seda'nın annesi de öyle demiş o yüzden şimdi bıraktırdı yaz gelmeden
eskiden şöyle bir durum vardı tabi bebekler memeden kesilince inek sütüne başlıyorlardı tabi şimdiki gibi pastorize sütler yok doğal olarak köy sütü içiyorlardı, ineklerin sütü ilkbaharda ve yazın daha değişik olur eğer küçük bir çocuk ilk kez içiyorsa yazın verilmez başlatılmaz inek sütüne çünkü midesini bozar,ishal yapar oyüzden böyle bir anlayış yayılmış olabilir