- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #65.581
Benim oğlanda konuşma anlamında pek bi numara yok daha.Baba,mama,dede arasıra anenenene diyo sanırım anne demeye çalışıyor.Her şeyi işartele anlatmaya çalışıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cumartesi akşamı tıp balosu var ne giycem ben?
Yeni karar verdik gitmeye de.Strese girdim şimdi ne giycem ben diye.![]()
piroşumm, oynak bu kızlar bizim :)))
çitosum giyersin şöyle şık bişiler canımcım yaa..
Kocişde mi davetli??
İnşallah bakıcam artık evden bişiler.
Evet şekerim akşam olucak balo zaten.Kavalyem olmadan ne edem oralarda kimle tango yapıcam ben:))
Tango yapacaksan iş değişir.Diz hizasında kiloş etekli, üst tarafı dekolteli siyah elbise giyeceksin.Alt tarafa ten rengi çorap ve ayakkabı bilekten bağlı , biraz topuklu olacaksempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbayanssulusmileTango yapacaksan iş değişir.Diz hizasında kiloş etekli, üst tarafı dekolteli siyah elbise giyeceksin.Alt tarafa ten rengi çorap ve ayakkabı bilekten bağlı , biraz topuklu olacaksempatiksalakcinni
Oooooooo her bi şeyi de biliyoz.Eski tangoculardanız anlaşılan:)))
Aaah eski dünler ahh.Salsa , çaça , tango dan tutta flemenko bile yapardım.Tabi o zamanlar çook gençtik.Bi bakan bi daha dönüp bakardı:))
minikçim eşimin çocukluğu balıkesir gönende geçmiş hep anlatır orada yıldız otel vardı hep giderdik die mert e hamileyken götürdü bizi oranın tek 5 yıldızlı oteli bildiğim girmedim içine ama dıştan güzel bi yere benziyordu gönen çok şirin küçük bir yer internetten bi bak istersen oralara yaz çabuk gelir zaten yazın çekilmez gönen 50 dereceleri buluyomuş eşimin kardeşi hala orada yaşıyor
Aaah eski dünler ahh.Salsa , çaça , tango dan tutta flemenko bile yapardım.Tabi o zamanlar çook gençtik.Bi bakan bi daha dönüp bakardı:))
merhaba kızlar
gülizim,safişim geçmiş olsun
biz gündüz gece beraber olduğumuzdan ne yapacağımızı şaşırdık artık piroşla:) sıkılmıyoda değilim bazen ya...
öğlen uyumadan önce ben temizlik yaparken peşimden koşturuyo süpürgenin üstüne çıkıyo toz almaya çalışıyo bezle:)
1 buçuğa doğru uyuyo 2 saat filan uyur genelde sonra uyanınca yemek yer çizgi film izler biraz
birlikte oyun oynarız şekilleri atıyo küpün içine tencere tabak karıştırıyo ortalığı kitaplarına bakıyo
en sevdiği çizgi filmler peppeyle gece bahçesi:)
onlar çıkınca hemen epeee, deysi diye bağırıyo:)
dünde cauli mu ne var o çıkmış cayyyuuu diyo :)