• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ayy bide piroş yalandan bi ağlıyor ama görseniz elini gözüne koyup cilveli cilveli ııı ıııı diye ağlıyo zilli:))
özelliklede istediği şeyi vermeyince ağlıyo böyle numaradan bide parmağını aralayıp bana da bakıyo aradan:))

Eşimle düğünümüzden önce dans kursuna gidecektik.Bir kaç ders alıp düğünümüzde bişiler yapacaktık ama kısmet olmadı vakitsizlikten..Ama Ankaraya filan yerleşirsem çok istiyorum yine kursa gitmeyi.Eşim bu konuda tam bir yeteneksizlik abidesi:)))Ne oynama ne dans sıfır:)

Çitosum seninki yine dans kursuna gitmeyi kabul edecek kadar inceymiş.Benimki o light işi der çıkar.Evlenmeden önce çok endişelenmiştim.Bu adam düğünde nasıl oynayacak diye:)
O da merak etme sen dedi ama endişeleniyodum.Kına gecesinde oynamasını görünce hıh , tamam dedim:))

ayy bide piroş yalandan bi ağlıyor ama görseniz elini gözüne koyup cilveli cilveli ııı ıııı diye ağlıyo zilli:))
özelliklede istediği şeyi vermeyince ağlıyo böyle numaradan bide parmağını aralayıp bana da bakıyo aradan:))

Anıl da ben azarlıyorum yapma diye.Gerçekten ağlıyo , yüz vermiyorum ağlamayı kesiyo.Yalandan ağlar gibi yapıyo..

Çitosum seninki yine dans kursuna gitmeyi kabul edecek kadar inceymiş.Benimki o light işi der çıkar.Evlenmeden önce çok endişelenmiştim.Bu adam düğünde nasıl oynayacak diye:)
O da merak etme sen dedi ama endişeleniyodum.Kına gecesinde oynamasını görünce hıh , tamam dedim:))

Batu da sanırım aynı babası gibi olucak.Gerçi biz evde hiç müzik dinlemiyoruz.Çocuk nasıl öğrensin oynamayı.

ayy dans konusunda eşim değilde ben çok beceriksizim hiç sevmem düğünlere gidip oynamayı bana göre değil sanki
ama güzel oynayan biri varsa seğretmesini severim:)

Ben önceden severdim oynamayı filan.Üniversiteden sonra bitti o işler canım.Artık seyrediyoruz.Hem kıvıracak bel de kalmadı:((kaydirigubbakcemile2

selam kızlar
saba bir geldim sonra kayboldum zaten yokluğumuda kimse farketmemiş :dilcikar:
netimiz patladı yani modem yandı elektirik gidip geldi yenisi alıp bağlatana kadar zaman geçti

öğlenleyin çıktım güzelim piroşumun hediyelerinin bir kısmını hallettim yap boz hesabı hafta sonuna kadar tamamlar pazartesi yollarım sanırım
umarım beğenir :utangac:

o arasından baktıgı parmaklarını ısırırım onun
benım kuzu da genelde yalandan agladıgından elıne agzına kapatıyor

bende severim oynamayıı...şöyle olmasın oynak bi hava...eee kızımda anasının kızı..
babamızda hiç sevmez oynamayı..ama 2 duble atarsa..kimse tutamaz :)))

Kızlar daha bi meyilli herhalde oynamaya filan.Baksana eylüle,piroşa benim danamda tık yok.Kıvırma filan.
Bi kredi kartı reklemı var ya haydilili oynayan kız ona bayılıyor benimki de.

Nazlımeleğim oyuncak tarlası güzel fikir.Pekşi ektikçe çoğalıyor mu bunlar.Yoksa verimsiz toprak mı:))

zeyna aklımızdasın elbette ama ıslerın vardır dıye dusundum
allahtan daha buyuk bır sey olmamıs canım gecmıs olsun
ama mmf nerde onu bılmıyorum
bu havada da gezmeye gıtmemıstır herhalde

çıtos benım oglum oynuyor canım
ozellıkle kolbastı muzıgınde ayaklarını hızlı hızlı atarak oynuyor

ama su bahsettıgınız reklam ve babamın actıgı kendınce muzıklerde babamla karsılıklı oynuyorlar
babam elını oynatırsa elını ayagını oynatırsa ayagını hatta kasını oynatırsa kasını oynatıyor
dede asıgı benım oglum

bır de mumkunse oynamak ıcın koltuk ya da yatagın ustune cıkmayı tercıh edıyor
hareket ettıkce yaylandıgından daha guzel tempo tutuyor kuzu

Ben önceden severdim oynamayı filan.Üniversiteden sonra bitti o işler canım.Artık seyrediyoruz.Hem kıvıracak bel de kalmadı:((kaydirigubbakcemile2

bende severim oynamayıı...şöyle olmasın oynak bi hava...eee kızımda anasının kızı..
babamızda hiç sevmez oynamayı..ama 2 duble atarsa..kimse tutamaz :)))

ayy dans konusunda eşim değilde ben çok beceriksizim hiç sevmem düğünlere gidip oynamayı bana göre değil sanki
ama güzel oynayan biri varsa seğretmesini severim:)

Ben de güzel oynayanı pek severim.Ama kendim çok güzel oynamasam da beceririm işte azcık.Tabii eskiden şimdi o kadar değil.
Demek iki duble atarsa haa gülizim.Ne de olsa osmaniyeli enişte atmadan duramaz o iki tek:))
Ben de atsam iki tek fena olmaz aslında:))

Back
X