• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

yerim ben ballı lokma piroşuu bayıldım fotosuna bu arada
süper genç kız maşallah

çitosçum iyi eğlenceler sizede baloda

sağol teyzesi öpüyoss mertimi ve seniopuyorumnanaktan

çıtos benım oglum oynuyor canım
ozellıkle kolbastı muzıgınde ayaklarını hızlı hızlı atarak oynuyor

ama su bahsettıgınız reklam ve babamın actıgı kendınce muzıklerde babamla karsılıklı oynuyorlar
babam elını oynatırsa elını ayagını oynatırsa ayagını hatta kasını oynatırsa kasını oynatıyor
dede asıgı benım oglum

bır de mumkunse oynamak ıcın koltuk ya da yatagın ustune cıkmayı tercıh edıyor
hareket ettıkce yaylandıgından daha guzel tempo tutuyor kuzu

oyy maşallah emiralp e benimkinin ayaklar bi numara yok sadece el kıvrılıyo:)
bide komşu öğretmiş teyy teyy deyip elini savuruyokaydirigubbakcemile3
koltuğa çıkıp tepinmeyi bizde seviyoruz yaylanıyo deli gibi zıpladığını sanıyıkaydirigubbakcemile3

yokkk çitosum benim kocişşş çok tekkk atmaz öyle..bayramda seyranda o kadar..

sende at 2 tek ne olacak sanki..emzirme derdinde yok nede olsa..

güle güle gülizim....

ohh ikitek atan atana ayy ben artık bira içemiyorum yaa bi kere çok içitim sağlam sarhoş oldum şimdi midem bulanıyo dün akşam içiyim dedim yarısında tıkandım başka şeyler içicem artık:))

ben trakyalıyım bizim orda gece gündüz iki tek atarlarkaydirigubbakcemile3

güle güle gülizim....

ohh ikitek atan atana ayy ben artık bira içemiyorum yaa bi kere çok içitim sağlam sarhoş oldum şimdi midem bulanıyo dün akşam içiyim dedim yarısında tıkandım başka şeyler içicem artık:))

ben trakyalıyım bizim orda gece gündüz iki tek atarlarkaydirigubbakcemile3

Benim de bi taraf adanalı onlar da öyle sabah akşam .:içelim:

Ben 2-3 yıldır filan hiç almadım.Çünkü eşim almıyor benim de almamı istemiyor.Ama ortam iyi olursa kendi de içer bir iki kadeh.Ben bekarken filan takılırdık arkadaşlarla arada ama evlendikten sonra bıraktım:))

Selam herkese
Hasta Bebişlerimize ve annelerimize çok geçmiş olsun.Sıkın dişinizi az kaldı yaza..
Duru Okyanus uyurken girebiliyorum sadece artık.Hiç bir şey yaptırmıyor.Ne rahat yemek yapabilyorum ne temizlik.Uykusuzluk zaten mahvediyo,bende de kabahat var geç yatıyorum.Herkes uyuduktan sonra kendime özel zaman ayırabildiğim tek zaman geceleri çünkü.
Bu arada ben de bağırsaklarımı bozmuşum sebebini bilmiyorum sempatiksalakcinni

safişim hoşgeldin bebişim biz de merak etmiştik seni arayacaktım artık neyseki iyiymişsiniz
bağırsaklarına da geçmiş olsun geçer yakında motor sağlam çalışır bugünlerde kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınızz :)) akşamları evde neler yapıyosunuz bebişlerle anlatın da azıcık değişik şeyler bilen varsa bizde öğrenelimm

hayatım günden güne ve Eymen'e göre değişir ama genel olarak sizlerin anlattığı gibi bizde
biraz kitap okuyoruz, oradaki hayvanlara,nesnelere falan bakıyoruz ben ona soruyorum bu nee dilinin döndüğünce söylüyor,o da bana söylüyor bende ona söylüyorum öyle
legolarla oyunoyruz ben yapıyorum o yıkıyor
yapbozumuz var onu yapıyoruz bazen
bisikletine biniyor,reklam izliyor,saklambaç oynuyoruz,top oynuyoruz, arpa-buğday yapıyoruz,de-ee yapıyoruz,fış-fış kayıkçı oynuyoruz,harmandalı oynuyoruz vs...olmadı küvete su doldurup vapur oluyoruz kaydirigubbakcemile3

benim kuşumda hiç dayanamaz uykusuzluğu ama..bugünlerde nedense akşamları yatmak istemiyoo..normalde 21 de yatardı..son zamnlarda 22:30 sarktığı oluyooo...son 1-2 aydır bu durumdayız..

aynı işte canım hepsi öyle artık oyuna kıyıpta gidip yatamıyor

Ya cumartesi akşamı tıp balosu var ne giycem ben?

Yeni karar verdik gitmeye de.Strese girdim şimdi ne giycem ben diye.:kahve:

oov balonun prensesi benim arkadaşım olur kesin sana güvenim tam bu konuda şekerim, bence de siyah hafif dekolte bir elbise sana çok yakışır

Eşimle düğünümüzden önce dans kursuna gidecektik.Bir kaç ders alıp düğünümüzde bişiler yapacaktık ama kısmet olmadı vakitsizlikten..Ama Ankaraya filan yerleşirsem çok istiyorum yine kursa gitmeyi.Eşim bu konuda tam bir yeteneksizlik abidesi:)))Ne oynama ne dans sıfır:)

benim eşim de pek beceremez ama yine de oynar içinden geldiği gibi danseder,biraz komik fakat sevimli bir görüntü olur
birlikte dansımız güzel ama öyle figürlü falan değil tabi
bende dans deil ama oyunun her türlüsünü severim oynarım da yaz gelse dedüğün olsa diye beklerim kaydirigubbakcemile3

bende koca tarfından trakyalıyım ,kocam içmez ,sevmez içkiyi ,çook nadir ,bende hamilelikten beri içmem ,ama bira filan sevmem bende ,ya beyaz şarap yada rakı ..

Ya ne zamandır diycem unutuyorum.Benim ev dubleks ve batuhan alt kattan üst kata tek başına çıkıyor kızlar.Bir görsenin halini kah tarbzanlardan tutunuyor iki eliyle yürüyerek çikiyor,yorulunca 4 ayak çıkmaya başlıyor.Ama patır patır bir tırmanıyo görseniz.

Ve benim aklım gidiyor düşecek filan diye.Üst kata kapı yaptırmıştım.Şimdi de alt kata yaptırmak lazım sanırım

Benim de bi taraf adanalı onlar da öyle sabah akşam .:içelim:

Ben 2-3 yıldır filan hiç almadım.Çünkü eşim almıyor benim de almamı istemiyor.Ama ortam iyi olursa kendi de içer bir iki kadeh.Ben bekarken filan takılırdık arkadaşlarla arada ama evlendikten sonra bıraktım:))

zaten içmek için ortam iyi olcak arkadaşlar filan yada başbaşa yemek:asigim:
benim eşim karadenizli ama benden çok trakyalı oldu valla:)

selam millet ay ayaklarıma kara sular indi resmen varyaa feci yoruldum bu saate kadar çarşılardayım çıktım gittim önce yağmurumun hediyesinin ilk bölümünü aldım adet olduğu üzere kaydirigubbakcemile3 parça parça aldık yaa kaydirigubbakcemile3
eve gittim yemek yedim biraz oğluşla oynadım tekrar çıktım diğer parçaları tamamlayayım diye veee nihayet bitirdim cebimdeki parayı da bitirdim kaydirigubbakcemile3 kociş beni eve almasa yeridir bende sivasa giderim artık kargoyla napayım :roflol: aradan kendimi de çıkardım tabi yağmura aldığım bişeyden kendime de aldım aynısı zemuszemus neyse bakalım bende pazartesi falan yollarım sanırım inşallah beğenir arkadaşım elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım çam sakızı çoban armağanı

içmek konusuna gelince benim kocişte öle aman aman sevmez içkiyi üniversitede içmiş arkadaşlarıyla şimdi pek arası yok, benimde aynı özel zamanlarda yada ortamlarda falan içerim o kadar arada sırada kocişle de takılırız işte en son sevgililer gününde içtik beraber
cuma günü 12 mart çıkma yıldönümümüz bişey olmazsa bir mani çıkmazsa belk biyerlere gideriz o zaman :asigim:

cıtos bızım ev dublex degıl ama hergun eve gıderken apartmana gırer gırmez ılk ısı merdıvenlere kosup kendı kendıne cıkmaya calısmak
tek elınden tutuyordum bırlıkte cıkıyorduk hep ama artık ıstemıyor tutmamı kendısı cıkıyor canım

arkadaşlar merhaba ben 2009 kasım annesiyim sohbetinizi bölmek istemezdim ama benim oğlumda çift taraflı kasık fıtığı var ve ameliyat olması gerekiyo ayrıca sünnet ettirmekte istiyoruz bu ameliyatı atlatmış arkadaşlar varsa bilgi almak istedim

Nilüferinannesi geçmiş olsun canım...

Benim kocada içmez ben de.Denemiştim bira, meyveli şarap, rakı ama benim damak zevkime göre değil. Acı yaaa:)))

arkadaşlar merhaba ben 2009 kasım annesiyim sohbetinizi bölmek istemezdim ama benim oğlumda çift taraflı kasık fıtığı var ve ameliyat olması gerekiyo ayrıca sünnet ettirmekte istiyoruz bu ameliyatı atlatmış arkadaşlar varsa bilgi almak istedim

nilüfercim geçmiş olsun canım bizim bir arkadaşın yeğeni geçenlerde bu ameliyattan oldu sanırım buradaysa cevap verir sana
yada başka bilen arkadaşlar vardır
sünnet konusunda kesinlikle tavsiye ederim benim oğlum 7 aylık oldu çok memnun kaldım keşke daha erken yaptırsaydım dedim yani

Geçmiş olsun canım.Korkulacak bişi değil rahat ol.Her doktorun tarzı farklıdır tabii ama genel anesteziyi almışken bence sünnetini de yaptır doktorunuz mahsur görmezse.

Back
X