• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

çileğim hoşgeldin krikosun kolay gelsin güle güle..

ay benim kuzularda bir oynuyorlar çizgi film müziklerinden eklam müziklerine hoşlarına giden her hareketliye önce kaan dönerek açılışı yapıyor sonra kerem tepinerek eşlik ediyor.. kaan hastayken bile her müziğe oturduğu yerden eşlik etti popusunu attırarak..
eşimde pek oynamaz düğünlerde felan ama evde bizi güldürmek için iyi tepinir valla:lepi:
düğünümüzde normal sade oynadı ilginç figürlerle oynayanlardan nefret ederdim çok şükür düğünümüzde güzel oynadı kociş..

iki tek atma meselesine gelince ben hiçç sevmem benim babam alırdı alkol bekarken çok yılmışım o yüzden sevmem.. çok şükür dayağı köteği yoktu ama çenesi bir açıldımı susmazdı yaaa..
eşimde içici değil sigara bilem içmez biz ailecek yeşilaycıyız..
geçen marketden gzoz lıyoruz ben kendime aldım oda dur baka burda annaslı varmış ondan alıyorum bende dedi eve geldik ağır bişey ben içemedim rengide bira gibi dedim köpürmesi felan oda içti ama iki pet şişe alınca mecburiyetden içeriğine baktık biranın an maddesi malt vardı meyveli bira almışız meğer merak edenlere adı fayrouz gibi bişeydi..

yaa bizimkide utanıyor çok oynarken hele bizden başka birileri olsun gülsün ona içine kapanır girer bacak arama ağlar

çok utangaç olcak galiba utancından ağlıyo bile delii yaa

yok bizimki ağlamıyor gülüyor allahtan,kafayı gömüp gülüyor sıpalr bu yaşta nereden öğrendilerse utanmayı

çitosum,krikosum iyi akşamlar size de

nazlımeleğim fyrouz muydu o meyveli bira ha hmm ilginçmiş hiç denemedim
bende bira içerim genellikle ama çokta sevmem şarapta aynı şekilde

dün maytap bahsetti ya hayatım yoğunluğun fazla olduğu saatlerde isimler görünmeyecekmiş artık bu misafirerin vermiş olduğu rahatsızlıktan dolayı belli bir zaman diliminde kapalı olacakmış her gün şu an ben görüyorum bende var isimler sizde de gelmiş olması lazım

meleğim desen misafirimiz çok olunca görünmez oluyor liste ..
evet canım fyrouzdu birayı içiyorsan arada bunu kesin beğenirsin çünki tatlı.. bira sanırım şekerli bişey değil, kokusu çok fenadır bazen işimiz bir büfeye düşerse o alkollerin biranın kokus nasıl sinmiş oluyor pöfff yani....

birayı severim ama her zaman değil bazen birini bile bitiremem yani çok kötü gelir bekarken kızlarla 3-4 tane götürdüğümüz olurdu hey gidi günler
ben böyle değildim sonradan oldum yani

ah ah bu arkadaşlar yok mu hep onlardan oluyor zaten kaydirigubbakcemile3
sigarayada arkadaşlarla alışmıştım mesela neyseki kurtuldum ondan şimdi sadece keyif sigarası içiyorum ayda-yılda bir arkadaşlardan otlanıyorum kaydirigubbakcemile3
neye de sizin yüzünüzden alıştım mesela yoksa ben bu kadar net bağımlısı değildim, facebook nedir bilmezdim yoldan çıkardınız beni :roflol:

iyi akşamlar bizim oğlana peditus verdim yatmadan uyuyo hala bu akşam uyku falan yok anlaşıldı :(((( geç te uyudu zaten 5 ti uyuduğunda off aman yandık

biizm evde de öle içki falan içilmez girmez bile eşim arada sırada bira alır kendisi içer evlenmeden çok giderdik eğlencelere o zman bende oda içerdik baya baya ama çocuk olduktan sonra herşey değişti bi sigaramız var onuda bıraksak süper olacak
malt içeceği o feyruoz mu ne onu ben emzirirken çok içtim süt yaparmış bira mayası eşimde kutu kutu aldı bana ama iğrenç yaa burnmu tıkar öle içerdim öğüre öğüre ıyykkk gene emziririken içççem gene böyykk işe yarıyor ama

ben interneti bile bilmezdim pek kk ye bile ablam üye yaptı beni şifremi söledi girdim baktım anlamadım bişii beceremedim aylar sonra izmire geldide öğretti bana nerden nereye bakçağıma haladahada pek bilmem kasım anneleri o kadar başka yere girmiyorum heççç krikitos ta ablamın fikri yaneee

msn nimide eşim açmıştı elektironik özürlüyüm ben eşim olmasa asla bişi yapamam belkide öğrenmeye hevesim yok bilemiyorum kolay yolu seviyorum ben bilmem yiğit yapıversene :)))

benimkiler yine sokak yaptilar,aldim kahvemi dizi izliycem..

ayy ben bira icemem sarapta icemem cünkü onlarin kokusu beni mahfediyor.

baileys deneyen varm iaranizda?kahfeyle süper oluyor yalnizda iyidir hmm karameli cok severim zati.

aman bana noluyosa bi okuyanda bu kadin kafayi kaldirmiyor herhal diycek,ama niyeti bozdum bugün burn-vodka g¨¨otürecem Deniz erken uyursa tabi.

iyi akşamlar bizim oğlana peditus verdim yatmadan uyuyo hala bu akşam uyku falan yok anlaşıldı :(((( geç te uyudu zaten 5 ti uyuduğunda off aman yandık

biizm evde de öle içki falan içilmez girmez bile eşim arada sırada bira alır kendisi içer evlenmeden çok giderdik eğlencelere o zman bende oda içerdik baya baya ama çocuk olduktan sonra herşey değişti bi sigaramız var onuda bıraksak süper olacak
malt içeceği o feyruoz mu ne onu ben emzirirken çok içtim süt yaparmış bira mayası eşimde kutu kutu aldı bana ama iğrenç yaa burnmu tıkar öle içerdim öğüre öğüre ıyykkk gene emziririken içççem gene böyykk işe yarıyor ama

ben interneti bile bilmezdim pek kk ye bile ablam üye yaptı beni şifremi söledi girdim baktım anlamadım bişii beceremedim aylar sonra izmire geldide öğretti bana nerden nereye bakçağıma haladahada pek bilmem kasım anneleri o kadar başka yere girmiyorum heççç krikitos ta ablamın fikri yaneee

msn nimide eşim açmıştı elektironik özürlüyüm ben eşim olmasa asla bişi yapamam belkide öğrenmeye hevesim yok bilemiyorum kolay yolu seviyorum ben bilmem yiğit yapıversene :)))

bak sen demek bira mayası süt yapıyormuş şaşırdım.. ikinciyi düşünenlere bilgi olsun..
kızım sende herşeyin kolayına kaçıyormuşun ama bazen öyle bilmem demekde iyi oluyor biliyormusun.. hep biliyom diye öne atılınca herşeyi sana yaptırıyorlar.. bugün gene ablamdan örnek verdim ama neyse oda öyledir sadece çamaşırla bulaşık makinesini bilir diğerlerini eniştem halleder..
bilgisayarıda çalıştığı için biliyor çalışmasa onunuda çözemezdi heralde.

çileğim bende şimdi çikolatalı kahvemi yaptım diziye bakıyorum derken reklam girdi..
götür tatlışım götür keyfini çıkar..

yiyorum vallaa ama hayir ola insl.yine cok yiyip icmeye basladim..

benim danaciklar eve bi hengameyle girdiler deniz bey eve gelmek istemiyormus

nasil agliyor görseniz,esimde co kyorgundu ama seni aglatmaktansa uykusuz kalirim

dedi ve yine ciktilar,markete gitmisler smdi aradilar geliyorlarmis.

bu arada burda saat 21.20 . bazen yanlis gösteriyorda ondan yazdim..

ohh gelsin kahveler :kahve:

bizimkide bu akşam çok kucaktı yapışıyo paçama ağlıyo kuzum kıyamıyomda bellerim koptu garii babasına da küstü cd kaplarını vermedi die :1rolleyes:

şimdi kucağımda mis kokusunu çekiyom içime oda beni seviyoo öpüyoo :emir_bebek:

mamasını yediriyimde acep uyku moduma sokayım onu gerçi daha erken bizim için ama moda girmesi uzun sürüyo paşamın

Back
X