• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Krikitosum zor canım ya.Allah sabır versin..Benim ikisi de bakar.Zaten kendi annem söz verdi.ıkinci bebe olursa 6-7 ay tam destek verecekmiş:))Kaynanamsa seve seve mi bakıyor bilmiyorum ama hiç lafını etmez böyle şeylerin..Dün fotolara baktım Anıl'la ikisinin.Kadını göçertmiş oğlum:((

teşekkürler tatlım zor evet buda kader işte anneni seçemiyorsun inşallah biz böle olmayız çünkü oğullarımın beni istememesini kaldıramam ben
benim annem mert 3 günlüktü ben çok yoruldum hep ağlıyo bu kafam kaldırmıyo dedi evine gitti kaldım yiğitle baş başa korkumdan ellerim ayaklarım dolanmıştı ve sadece 20 gün destek verdi inan 20 günden sonra annemin mert üzerinde hiçbir katkısı yoktur inanın bu böylee

bu arada face de gördüm anıl ın saçı çok güzel olmuş kocaman olmuş anılcık bi büyümüşlük gelmiş yakışıklılık gelmiş bende hafta sonu kestircem mertin saçlarını çok uzun değil ama çok terliyor kurumuyor kafa elelri soğuk burnu soğuk kafası sırılsıklam anlayamıyorum bu bebeği

Son düzenleme:
teşekkürler tatlım zor evet buda kader işte anneni seçemiyorsun inşallah biz böle olmayız çünkü oğullarımın beni istememesini kaldıramam ben
benim annem mert 3 günlüktü ben çok yoruldum hep ağlıyo bu kafam kaldırmıyo dedi evine gitti kaldım yiğitle baş başa korkumdan ellerim ayaklarım dolanmıştı ve sadece 20 gün destek verdi inan 20 günden sonra annemin mert üzerinde hiçbir katkısı yoktur inanın bu böylee

bu arada anıl ın saçı çok güzel olmuş kocaman olmuş anılcık bi büyümüşlük gelmiş yakışıklılık gelmiş bende hafta sonu kestircem mertin saçlarını çok uzun değil ama çok terliyor kurumuyor kafa elelri soğuk burnu soğuk kafası sırılsıklam anlayamıyorum bu bebeği

Krikitosum ben hastaneden çıktığım gün gece sızmışım.Annem evine gitmişti.Kaynanam ve teyze vardı.Uyandım ki kimse yok.O çaresizliğimi anlatamam.Sezeryanlıydım:((Tecrübesizim, çocuk uyumuyo..Annem kalmadı yanımda benimde.Ama hep başına kalktım.Dedimki birgün kızım olursa ve sağlığım yerinde olursa hep yanında olacam.Sonraki günlerde de kaynanam da gelmedi annemde.Ağlaya ağlaya çağırdım annemi, ağlaya ağlaya uğurladım.Annem kaynanamdan çok çekindiği için gelmedi.Ama ben olsam ne laf yersem yiyim evladımı yalnız bırakmazdım:((

yasmincim kaynanan ne derse desin sen nun evladısın ağlayanda torunu bütün laflara kulak tıkıyacak ve oturacak kızına torununa sahip çıkıcak kayanana bölelikle daha çok laf vermiştir bence
benim annemde bizm ev kaynanamın ben çok gelmem diyo belki bişii der ama bu onun bahanesi asla böle bişi olmaz ne eşim ne kaynanam niye annen geliyor burda yiyor falan demez hele eşim asla düşünmez bile kendisi bunu kafasına koymuş bahanesini hazırlamış hep aynı lafları sunuyor

kaydirigubbakcemile3

benim annemin tedaviye ihtiyacı var ama tatlım benim dedikodumu özel hayatımı komşulara anlatmak onda memnuniyetsizlik onda ona hiç birşey yaptırmamama rağmen mert i hiç ona bırakmam 1 saatlik bile olsa komşulara mert i bıraktılar bizde kaldı çok yoruldum öldüm bittim beni kullanıyor kendileri geziyor demek onda beni kayınvalidemden kıskanmak onda yaaa kocasını kıs kardeşinden kıskanıyor bu kadarıda manyaklığa giriyor okadar tedaviye ihtiyacı var

yok benimki bu kadar değil benimle övünmeyi falan sever öyledir yani
ama en çok kendisinin övülmesini sever, babam ona Aferin Delisi diyor kaydirigubbakcemile3 ooo sen harikasın birtanesin,sen olmasan nası olcak, en iyisini sen yaptın vs.. dedin mi ondan mutlusu yok işte akrabalarla gün yaparlar anlatır da anlatır çocuğa bakıyorum yemek yapıyorum şöyle böyle aa gülbin çok şanslı valla falan dedilermi zevkten 4 köşedir

zaten eşim bu sene kpss ye giricek olurda kazanırsa şuanda çalıştığı yerde devlet memuru olma imkanı var ama biz en azından çocuklar büyüyene kadar buradan ayrılmayı düşünüyoruz manisa olur bursa olur farketmez çünkü çok yıprattılar bizi çünkü 2 tarafın annneside yordu bizi

aynen canım biliyorsun kaynanama uzağım zaten inşallah yakında olmam onunla anlaşırız iyiyiz ama işte onunda salak saçma lafları yada davranışları olabiliyor arada bahsediyorum yaa o yüzden istemiyorum
valla annemede uzak olayım istiyorum belki çok zor olacak biliyorum ama ne yalan söyleyeyim ben istiyorum iki tarafada uzak olayım misafir gibi görüşelim

günaydın kızlar muhtamelen bi günaydın diyip kaçıcam zeynep ceylin deli oluyo şu bilgisatyara beni oturmuş görmersin anneeeeeeeeeeeeeee diye bi bagırışı var duymanız lazım oturmucakmışım neyse kaldırana kadar yazdıklarınızı okuyayım bare

Krikitosum ben hastaneden çıktığım gün gece sızmışım.Annem evine gitmişti.Kaynanam ve teyze vardı.Uyandım ki kimse yok.O çaresizliğimi anlatamam.Sezeryanlıydım:((Tecrübesizim, çocuk uyumuyo..Annem kalmadı yanımda benimde.Ama hep başına kalktım.Dedimki birgün kızım olursa ve sağlığım yerinde olursa hep yanında olacam.Sonraki günlerde de kaynanam da gelmedi annemde.Ağlaya ağlaya çağırdım annemi, ağlaya ağlaya uğurladım.Annem kaynanamdan çok çekindiği için gelmedi.Ama ben olsam ne laf yersem yiyim evladımı yalnız bırakmazdım:((

oda kötü canım kesinlikle doğum anında ve doğumdan sonra ki ilk 10 gün içinde hiç değilse anne yanında olmalı kızının kaynanaya derdini nasıl anlatırsın,birini söylesen birni söyleyemezsin kalır o yüzden kesinlikle anne yanında olmalı eğer büyükengeli yoksa

ay biraz ders çalışıyayım dedim arkadaşım geldi hadi onunla 10 dk muhabbet ettik o gitti öğrencim geldi görüşmemiz vardı onu gönderdim Eymen geldi babasıyla pazara çıkmışlar bi yanıma uğramışlar benim ders böylelikle kaldı tabi

bende çıkayım bari bir çarşıya uğrayıp oradan evime geçeyim

günaydın kızlar muhtamelen bi günaydın diyip kaçıcam zeynep ceylin deli oluyo şu bilgisatyara beni oturmuş görmersin anneeeeeeeeeeeeeee diye bi bagırışı var duymanız lazım oturmucakmışım neyse kaldırana kadar yazdıklarınızı okuyayım bare

hoşgeldin h.minecim benimki de öyle beni bilgisayardan falan kıskanıyor bazen kaydirigubbakcemile3

bu arada zeynep ceylin'in videosunu izledim çok tatlı yaa maşallah

valla annemede uzak olayım istiyorum belki çok zor olacak biliyorum ama ne yalan söyleyeyim ben istiyorum iki tarafada uzak olayım misafir gibi görüşelim

benim annem kendini acındırma delisir tatlım vaahhh vahhh çok çekiyon sen yaaa yüzünde gülmemiş ahh hastamısın hep bu kızların hasta etti seni demi vahh vahh çok üzüldüm de senden iyisi olmaz çok hoşuna gider
o hep geceleri hastalanır o hep geceleri hiç uyuyamaz hep çok uykusu vardır sanki gecelri beşik sallıyor daha hiç uyudum iyiyim demedi halbuki uyurda hep geç kalar öğlenleri uyur ama hep hastalıktan uyur doktorlara göre bişi yok ama o hasta :olmaz:kendi kafasından hikayeler yazar onlara inanır babamın yiğitin ablamın eşinin onu ve bizleri aldattığını yazar senaryo olarak kaydirigubbakcemile3

o yüzden bende artık müsafir gibi görüşmek istiyorum herkezden kaçasım var zaten fazlada görüşmeyiz görüşmeler mecburiyetten 2 haftada 1 belki

Benim annem de 20 gün kadar yanımda kaldı.Daha çok kalmasını isterdim ama ben çok paraladım kadını lohusalık psikolojisi ile kaçırdım yani bi nevi.kaydirigubbakcemile3Ama napıyım onun da biraz beni anlaması lazımdı ruh halimi.O dönem çok kötüydü benim için..

anooooooooooooooooo masallah gacılara ya mesajlardan alıntı yapam dedım uzadıkca uzuyo sabah berı neler yazmısınız.vazgectım valla alıtı yapmaktan . canlarım kankılerım herkese cok tesekkur ederım mert ıcın ortak karar dr a goturmek cıkmıs. ya buralarda da tıp sektoru hıc gelısmemıs kızlar.sadece devlet hastanesı var ona da bır gırsem cıkamam.bır tane de ozel hastane var o da bana cok uzak arabam yok.offfffffffffff.ne yapacamı sasısrdım valla.pısık kremımız alaman malı ve oglum onun sayesınde hıc pısık olmadı dogduguından berı acaba ıyımı geldı ne.bıraz sonuyo gıbı.ayyyyyyyyy delıracem yaban ellerde kalmıs gıbıyım ya.evdeyım ben annem saglık ocagına ılac yazdırmaya gıttı bırazdan gelıcek ben ıse gıdecem.hafta sonuna kadar bakarım gecmemıs olursa p.tesı gotururum dr a.
melegım bayagı bunalmıssın kuzum rahatla bosver koyver gıtsın hayata :-(((((
çitosum annecın ıcın de cok gecmıs olsun ama ıyı cıkmıs sevındım cnm.
hasta olan gacılara da cok gecmısler olsun ...herkeslerı opuyorum...sonra gırerım gene.

o dönem gerçekten çok zor oluyor çitosçum ama eskiler anlamıyor lausa piskolejisini eskiden yoktu böle şeyler diyolar anneysen piskolejin bozulamaz benim annemde kayınvalidemde arabayla 10 dakka mesafedeler ama hiç yardımları olmadı canları sağolsun annem gene ilk 20 gün geldi 2 saat durdu gitti yanımda onada şükür şimdi hiç gelmiyor bile özlerse gelir işte nadir

ya kızlar o konuda cok sukur sanslıyım annem 40 ım cıkana kadar yanımda kaldı.bır de once sınde bıraz kaldı.toplam 3 ay kadar.babam da sagolsun ızın verdı.sımdı de yanımda ogluma bakıyor kayınvaldeyse rahataduskun sınrı oldum bak gene.sınır sey...

ben geldım
felaket yoruldum yaa
bır beledıyeye gıdeyım dedım anam agladı felaket kalabalık
sınırlerım de zıpladı kıracı mankafasına
bana yatırdım dıyor cıkmıyor ıste ektralarda
bır dolu ugrastım sonuc yıne bana odeme cıktı

eve oyle ayakustu ugradım annem de hazırlık derdınde
babaannem gelıyormus yıne kalmaya
anamız agladı yıne 10 gun boyunca

anne babadan yana ben sanslıyım
hatta bazen asırı ılgılerınden sıkayetcı bıle olurum

tek kız olmam belkı en kucuk olmam neden ne bılmıyorum ama benım uzerıme cok duserler
dogumumda annem bızı gondermedı evımıze
2 ay boyunca annemde kaldık ev musaıt oldugundan esımde problem etmedı hıc
cok rahat edıyor sonucta
sonra evıme gectım ama annem ben evımı bırakıp senın evınde bakamam deyınce kıs bıtene kadar yıne annemde kaldık ben ıse baslayınca
sımdı bıle hava soguk olsun cocugu gondermıyoruz hasta olur dıyorlar mecbur bızde kalıyoruz
sımdıye kadar hıc yemek derdım olmadı benım
keyfım ısterse kendı evıme gıdıp yemek yaptım
hafta ıcı yemegımızı de yer evımıze yatmaya gecerız
hafta sonu da hemen ararlar hadı gel dıye ama ben gıtmek ıstemıyorum

haa anlasamadıgımız konular elbette oluyor
ama sonucta bılıyorum hepsı benım ıyılıgım ıcın
susuyorum bazen catır catır kavga edıyorum annemın tabırıyle
yuvarlanıp gıdıyoruz bılıyorum kı her zaman destekcım onlar benım
ama aılemde en cok abımle anlasırım bu bır gercek

slmm
noluyo kızlar yaa herkes dertli:( annelerden kaynanalardan allah kolaylık versin hepimize hayat işte öyle böyle geçiyo üzmeyin kendinizi çok....

benim annem melek gibidir cnm yaa.bi açığımız olsa hemen kapatmaya çalışır, benim evime ayda yılda bir gelir o zaman bile hemen camlarımı siler bişeyler yapar
loğusayken 3-4 gün kaldı ama ben istemedim daha fazla kalmasını ben bakmak istedim herşeyini ilk ben yapmak istedim durmadı kimse yanımda
ama şimdi götürsem gezcez desem nolursa olsun bakar hiç lafta etmez
ablamın 2 çocuğuna da o bakıyo biri 7 diğeri 4 yaşında nasılda yaramazlar varya kadın bebeklikten beri bakıyo ablam çalışıyo diye hiçte sesini çıkarmaz yemeğinide yapar ablam gelir hazır sofraya oturur yer kalkar annem toplar yine
ablama kızıyorum arada kadını hizmetçi gibi kullanıyo:(
ama kadın bize faydası dokununca yapınca çok mutlu oluyor

çitosçum annenin sonuçları iyi çıkmış gözünaydın cnm

yağmurcum sizede geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
selam güzeller..nasilsiniz bakalim,bazi sorunlar var galiba..

Canim annem malesef gelememisti bnim dogumuma,gelicekti herseyi hazirdi ama olmadik bi sorun cikti

kardesim hastalandigi baya ciddi boyutta ve gelemedi nasil üzülüp aglamistim hala hatirlamak istemem.

sagolsun k.valide hergün yemek yemeye geldi sadece ik igün yemek getirdi o kadar.ne camasirimda yardim etti nede baska bisiyde,süpürge ortada duruyordu kiziyla ikisi tepesinden gecip geliyorlardi.ama suna inaniyorum du bakalim illaki zaman onlarada döncek!!

Benim annem cok kontrolcüdür ve lider ruhludur bu özellik bende ve kiz kardesimdede var herseyi biz organize edelim biz ne dersek o olsun sorunumuz var.Annem hala beni bile kontrol etmeye calisir :))
cok ilgilidir herseyden önce,ve inanilmaz sevkatlidir.

Bak özledim yine,gidesim geldi..

ha bu arada minigim rüyamda hep emir`i tasidim kucagimda:) öpüp kokluyorum mis gibi kokuyor demekki banyo yapmisinya bana malum olmus:)

Back
X