• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bazen görünüyor bazen görünmüyoryaaa..bu arada kizlar azo remedios filan nerde yaa?

ben cok takip edemiyorum geliyorlarmi gelmiyorlarmi?bakti mgecmise göremedim hic.

canım azo ve remedios da kendilerince bir tercih yaptı sanırım
hala bu tercih meselesini anlayabilmiş değilim ama neyse açmayalım yine konuyu

Pc`m cok yavas yine baktim biraz ama ikisininde ismine denkgelmedim merak edip sordum,saol canim..

ya bizim köpek dislerimiz cikiyor,biraz önce farkettim yine dilinde yara olmus.iki seferdir böyle disin

ciktigi yere denkgelen taraf kirmizi yara oluyor yavrum habire dilini cikariyor sanirim cok aciyor.

ne yapabilirimkiyaa olmazsa acile götürcem ..

aay bi tane bişey vardı böyledil yarasına falan çok iyi geliyordu böyle yenebilen bişey deniz'de yer yani ama neydi onu hatırlamıyorum tüh bi düşüneyim bakiiim
geçen gün burada da muhabbeti geçmişti yanlış hatırlamıyorsam

ya bide silik diye bi karakter vardı o noldu ,hiç yeni gelenleri tutmayı beceremiyoruz kaydirigubbakcemile3

selam millet:) çilek aftamed junior diye bi jel var çok ii hemen işe yarıyo) bizimde bir diş daha çıktı oldu 8.ama çok bez gitti 2 günde:)) kaka yappı duruyo sıpagettim

cılek bızım henuz hıc azı dısımız cıkmadı
normal mı acaba bende mı doktora gotursem
bizim azilar tamamlani ama köpekler yeni cikiyor..

iyi aksamlar minigim..

selam millet:) çilek aftamed junior diye bi jel var çok ii hemen işe yarıyo) bizimde bir diş daha çıktı oldu 8.ama çok bez gitti 2 günde:)) kaka yappı duruyo sıpagettim

canim calgel var bende oda iyi geliyorda bizim dilde ciktiyaa yara.
Çilekcim Anılın köpek dişleri çıkarken ağzında yara çıktı ama diş yerlerinde değil:(

Kalimerom güle güle canım..

fistiiim dilinde olmus yara ya,zaten calpol verip sakinlestiriyorum yoksa cok agriyor galibaki agliyor sürekli.

ciinalnalra iyi aksamlar,bizde cikicaz birazdan babamiz erkenci bugün..masallah diyim:):nazar:

ya bide silik diye bi karakter vardı o noldu ,hiç yeni gelenleri tutmayı beceremiyoruz kaydirigubbakcemile3

o arada bir merhaba diyor ama sık giremiyor artık sanırım
valla yeni gelenleri neden tutamıyoruz yaa biz :uhm:

cılek bızım henuz hıc azı dısımız cıkmadı
normal mı acaba bende mı doktora gotursem

sen ne diyon miniğim bizim daha hiç köpek dişimiz bile çıkmadı iki üstte,iki altta var dişimiz o kadar 4 denecik kaydirigubbakcemile3

Çilekcim köpek dişleri zor çıkıyo.Anıla hiçbişi yediremiyodum.4 Gün mamadan başka bişi yemedi.Ama sonra eski haline döndü.Endişelenme canım..

Meleğim Eymenimin 4 dişi var demek.Ooov yavrum benim...

dil için kız işte oo:))

Heeeeeeeeeeeeeeeee ama bendeki calgel dil icin diil sanirim yani dise diilmiydi o ?

ismini yazdim smdi eczaneye bi soralim hos burda onu bulmamda belki benzeri vardir.

Çilekcim köpek dişleri zor çıkıyo.Anıla hiçbişi yediremiyodum.4 Gün mamadan başka bişi yemedi.Ama sonra eski haline döndü.Endişelenme canım..

Meleğim Eymenimin 4 dişi var demek.Ooov yavrum benim...

evet yasminimya cok zor vallahi yavrularim nasilda zorlaniyorlar.birde deniz habire dislerini yokluyor diliyle cocuga degisik geliyor tabi,agzinin ici kalabaliklasti..

melegim cikar canim hepsi farkli iste.bizim azilar nihayetinde tamamlandi ama cocuk 3-4 ay cekti ..

slm kızlar nasılsınız ben grip oldum 3 gündür arda ve ben gribiz ufff ne kötü ya grip berbat bişey allahtan memeden kestimde ilaç kullanabiliyorum cumartesi günü piroşlarda buluşuyormuşsunuz eylülcüm benide çağırdı ama önceden happydeki kızlara sözümüz olduğu için katılamıcam gerçi oraya da gidip gitmeyeceğim belli değil gribim çünkü düzelirsem gidicem üzüldüm ya böle insan arada kalıyor gibi hissediyor kendini ama napalım kimse darılmasın ben herkesi seviorum keşke diğer hafta yapsaydınız dedim ama bu seferde piroş çatalcaya gidicekmiş neyse artık bi daha ki buluşmnaya napalım

slm kızlar nasılsınız ben grip oldum 3 gündür arda ve ben gribiz ufff ne kötü ya grip berbat bişey allahtan memeden kestimde ilaç kullanabiliyorum cumartesi günü piroşlarda buluşuyormuşsunuz eylülcüm benide çağırdı ama önceden happydeki kızlara sözümüz olduğu için katılamıcam gerçi oraya da gidip gitmeyeceğim belli değil gribim çünkü düzelirsem gidicem üzüldüm ya böle insan arada kalıyor gibi hissediyor kendini ama napalım kimse darılmasın ben herkesi seviorum keşke diğer hafta yapsaydınız dedim ama bu seferde piroş çatalcaya gidicekmiş neyse artık bi daha ki buluşmnaya napalım

Sedacım sen içinden geldiği gibi davran herkes kendine göre doğru olanı yapacak elbette bizleri de ihmal etme opuyorumnanaktan

Back
X