• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

meleğim ne güzel temiz havada koşşun eğlensin eymen paşa köy o kadar yakın mı gıı gittin geldin süper valla hafta sonu arabaya benzin koysak şöle seferihisar urla yapsak ne iyi gelcek bu aralar değişikliğe ihtiyaç var havalardan dolayı sanırım

yasmincim gençsin güzelsin 4 kiloyuda vermisisn canım benim ödüllendir kendini yookk öleee

krikocum inşallah gidersiniz değişiklik olur
görümcemler seferihisarda oturuyo ben pek sevmedim oraları sığacık güzel deniz kenarı
ama oralara taşınma ihtimalimiz varkii aklımdan bile geçirmek istemiyorum yaa pofffffmafoldumben

arkadasım arayıp nıspet yaptı bana da
caprıstelermıs kocasıyla
cok hafıflemıs hıssedıyormus kendısını kaydirigubbakcemile4
balayındaymıs gıbılermıs opuyorumnanaktan
ask tazelemısler
hıc agrısı sızısı ve ya kafasına takılan hıcbırsey kalmamıs falan fılan

kıskandım mı? :uhm:
EVETTTT kötükedihüso

caprıstelermıs kocasıyla
ask tazelemısler

EVETTTT kötükedihüso

Didim de miydi o Kalimerom.Şu Zaranın reklamını yaptığı yer di mi?Benim de hoşuma gitmişti.Ama pahalı bi yermiş.Milletvekilleri aileleriyle orda tatil yapıyolarmış:((

Didim de miydi o Kalimerom.Şu Zaranın reklamını yaptığı yer di mi?Benim de hoşuma gitmişti.Ama pahalı bi yermiş.Milletvekilleri aileleriyle orda tatil yapıyolarmış:((

evet canım dıdım'de
reklamını kım yapıyor bılmıyorum hıc ızlemedım
ucretı oldukca dolgun ama onu bılıyorum
ben de gıtmek ıstıyorum

evet canım orası ama ayrı takılıyorsun orda yaa ve yanında kafa dengi biri yoksa sıkıntıdan patlar insan

selam kızlar.herkesler iyidir umarım.
benim kardeşim 2 seneye yakın çalıştı didim capriste.ayrı diye biliyorum ben havuzlarını falan.ama çok güzel bi otel.

Oooo gelemem ben öyle ayrı gayrı olmaz.Tek başına ne tadı çıkar ki..Ben nerde kocam orda:))

Termal tatile oruçoğluna gittik afyona bir kere eşimle sanırım aralık ayıydı.Sıcacık su ohh süperdi.Karışık havuza takıldık.Ama bir çok termal otelin karışık havuzu yok bildiğim kadarı ile.

krikocum inşallah gidersiniz değişiklik olur
görümcemler seferihisarda oturuyo ben pek sevmedim oraları sığacık güzel deniz kenarı
ama oralara taşınma ihtimalimiz varkii aklımdan bile geçirmek istemiyorum yaa pofffffmafoldumben

teşekkürler cnm ben izmirli olduğumdan dolayı herhalde şu en eşim kalk sığacığa taşınıyoz dese offffff atlar uçar giderim valla ama siz istanbula alışkınsınız kalabalığa sıkılırsın orda ama oralarında öyle bir huzuru varkiiii tadına doyum olmaz deniz kenarında balık yenilir önce sonra çiğdem alınır eline sokak sokak dolanılır kapı önü muhabbetleri duyulur kapısı açık evler görülür korkusuzca evin içini görürsün yaşlı teyze namaz kılıyordur huzurla komşu bağarır çay yaptyım kap sandelyeni gel komşuu.....

çocuklar parkta sallanır küçük kayıklarla dolaşılır küçük akkuma denize gidilir buz gibi suyuna girilik ben bütün yorgunluk gider geriye sadece güneşin tadı kalır

arkadaşımın evleri var orda yazın hep gider kalırdık beraber ananesi salçalı ekmek yapardıı....boshayallersmile

Çitosum ben salıveriyom kocayı.İlk balayına gittiğimizde plaja gittik Alanyada.Dedim ki nereye konuçlanalım?O da üssüzlerin olduğu yere dedi.Hadi dedim ama gitmedi:))))Ne yaparsa yapsın.Ben güneşten faydalanmaya gidiyorum anacım.Hatta bu yaz kocamsız tatile çıkacam:))

caprıstelermıs kocasıyla
ask tazelemısler

EVETTTT kötükedihüso

evet canım orası ama ayrı takılıyorsun orda yaa ve yanında kafa dengi biri yoksa sıkıntıdan patlar insan

Ay nereymiş şu caprice palas bi bakıyım bakiyim netten merak ettim..

evet kızlar caprice palace Didim'in Akbük koyunda koccaman bir yapı ama güzel, maytabımın dediği gibi kadınlarla erkekler ayrı takılıyor büyük bölümünde bilidğim kadarılya hatta beraber oldukları yer varmı bilmiyorum denize kıyısı var duyduğuma göre kadınlarla erkeklerin denize giriş yerleri hatta gidiş yolları bile ayrıymış
ben içine girmedim yılın hangi mevsimi gitsem dolu oluyor önü araba galerisi gibi bütün lüks modeller orada hiç boş değil,hatta diyorum bazen özellikle koyuyorlar heralde kalabalık görünsün diye kaydirigubbakcemile3
bir zamanlar İmza diye bir araba markasını çıkaranbir adam vardı onun oteli orası eğer el değiştirmediyse

Çitosum ben salıveriyom kocayı.İlk balayına gittiğimizde plaja gittik Alanyada.Dedim ki nereye konuçlanalım?O da üssüzlerin olduğu yere dedi.Hadi dedim ama gitmedi:))))Ne yaparsa yapsın.Ben güneşten faydalanmaya gidiyorum anacım.Hatta bu yaz kocamsız tatile çıkacam:))

Benimki burnumun dibinden ayrılmaz.Üstsüzleri de beraber seyrederiz:))))
Yavrum güneş balkonda da var.Önemli olan rahatlamak canımcım.Al kocanı yavrunu git değişiklik olur.Stres atarsınız.Belkim istanbula gidersiniz belli mi olur tatileyerimseniben

Back
X