• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

inş.karşılaşırız yasmiinm bizde temmuzda orda olcaz inş.

saç düzleştirici banada lazım arkadaşımda vardı arçelikti galiba markası ısısını ayarlıyosun filan ama çok güzeldi çok çabuk yapabiliyosun
ablam almış sinbonunkini kıytırık bişeydi daha çok kabartıyo saçı çok dandikti

ohoo sinbonunki öyle yaptıysa benim o kampanyalı dediğim daha berbat yapar
ben yine o zaman rowenta,philips,braun,arçelik falan bakayım ısı ayarlı olsun bir de seramik olsun anladığım kadarıyla

piyasada cok ucuzlarida var melegim iyi bisiy istiyosan iyi arastir pirosuma katiliyorum tel tel kabartiyormus kimileri duymustum alanlardan.

seramik daha iyi diyorlar hep normalden bi farki varmi bilmiyorum ama madem alican seramik al sende.

kızlar selam ne çok konuşmuşsunuz yine maşşallahh:)) tatilin hayalleri bile güzell dimi. ama çok kısa yaa koca sene çalış 15 gün tatil yap.eşimin firması onu bile üst üste vermiyodu birer hafta kullandırıyodu adi koreliler:(( bu sene napcaz bakalım.1 hafta için taa burdan sinopa gidiyoruz.kızlar temmuz 15 inden sonra sinop güzel olur ona göre organize olun anacım.inş.görüşürüzz ordaa :)))

bir arkadaşım geldi tam üstüne o da phlips kullanıyormuş çok memnunmuş oda İzmir'den 90a almış baya düşmüş fiyatlar yani
burada onlarla ilgili topikleri gezdim geneli philips rowenta ve braun diyor hatta babyliss te braunun bir ürünü sanırım

ama benim saçım çok ince belki ondandır yani bilemiycem:( hem yapıyosun yapıyosun tam olmuyo hemde yakıyo resmen.saçı kalın telli olanlarda daha ii olabülüü kanımca

slm kızlar valla baya bir oğun hafta geçirdim diğer haftadan daha umutluyum

ben 1 sene oldu rowenta alalı daha önce philips aşmıştım aman allahım bütün saçşarıma elektirik çarpmış gibi olmuştum sonra tövbe dedima ama bununla karşılaştım şimdi ayrılmaz ikili olduk 10 dkda hazırım onsuz bir hayat düşünemiyorum bkn:
Rowenta Beauty Respect CF 7710 İyonik Saç Düzleştirici-Saçınız için İdeal Isı Seçebilme : sanalreyonum.com

yarum çilek kafam ne güzel link vermişsin sen söle biz ordan sipariş versek yollarlarmı bir de para birimini çözemedim bende bozuk yok o kadar kaç tl. yapıyor yafff

bugün cuma başım ağrıyor demeyi istemezdim ama ağrıyor napayım yaaa umarım tüm hafta sonuda ağrımaz

biz bu yaz kesinn tatile gidecekmişiz :roflol: ay bide kesin diyor ya başka taraflarımıda açıp gülesim geliyor tatil falan istemiyorum ondan tatil parası ile eksiklerimizi gidersin evde o yeter bana he bide fazla gölge etmesin başka ihsan istemez :delphin:
bir tek ıspanak yemeği yaptım kıymalı canım bişi istemiyor ne yapaşım yeter bu akşamlık

zeynam geçmiş olsun canımm.. heralde taktın kocişi yine ondan ağrıdı başın..
kıs ne güzel işde ttile git gamı kederi unuttt.. kocanıda Allah havale et olurmu..
bende bir yandan dizi bir yandan kudurklarla oyalanıyordum gelir senin bacılar az sonra..

yok nazlıcım ben tatil falan istemiyorum
tatil dönüşleri ve tatilde çok yoruluyorum hele 2 çocukla yok canım ben almayım be canım
evet kocişe çok kızgınım nedense batıyo bana bu aralar
az önce paaport fiyatlarına bakıyor haziranda bulgaristanda fuar varmış giderim belki diye
içimden gitte gelme demek geldi ya neyse gene kocamdır diye sustum lavuk yaa

seni bu ara çok kızdırmış enişte heralde..
aslında çocukla tatilden çok eziyetede dönebilir haklısın ama yinede bir haftalık bir tatil istiyorum bende..
sanada huzurlu bir ortam diliyorum bu ara çok ihtiyacın var gibi görünüyor..

zeyna kusum dalga gectin herhal valla anlayamadim lo:) he birde suan kron 2.5 filan iste ordaki miktari bunla carp cikar sonuc:)))

senin gibi fistiklarida kizidiriyorlary avalla gicik oluyorum,kadinin iki cocuguna kimse inanmaz bakim deseniz süepr evdi isti bilmem neydi hakeza.kizdim bak smdi kocisine...

takma kafana arada yapiyorlar böyle al cocukalri cik gez ne ugrascan elin ogluyla ya.

Back
X