meleğim ya çok kötü oldum okurken moralim bozuldu gözümün önüne geldi eymenim

bende elmayı kabuğunu soymadan vermem görümcemin oğluda olmuştu aynı eymen gibi oda zor döndürmüş hayata allah korusun tüm yavrularımızı...
bende düşünmüyorum artık bi süre vermeyi ....
çok geçmiş olsun meleğimmm..çok üzüldümmm...eymenimizde çok korkmuş..gece boyunca ağlamış yavrumm..
sağolun kızlar evet çok korktu kuzucum yaa
elma bizimde meyve literatürümüzden uzun zaman çıktı kesin babamız bunalımda resmen hala toplayamadı kendini, çocuğu elmayla görsem düşer bayılırım diyor,bırakın elmayı dün akşam yemek bile vermiyor çocuğa iyice paranoyak oldu sanırım epey bir zaman böyle gidecek korkumuz, biraz geçmesi lazım üzerinden
dün akşam eve gittik, hepimiz sarhoş gibiyiz Eymen dahil, düşünün sürekli koşup oynayan çocuk o kadar bitkinki hem uykusuzluk hem de o günün gerginliğinden oturdu öyle çizgi film izledi ben yemek hazırlayana kadar, annemde hasta olunca yemek yoktu evde öğlen dışarıdan yedik hadi akşamda dışarıdan olmasın dedik ama bayılacaktım neredeyse altı-üstü patates-köfte,makarna yanına da arpa şehriye çorbası yaptım eşimde bir çoban salata yaptı yedik
Eymen hala ille kendim yiycem hevesinde çorbayı bile kendi yemek istiyor kaşığı aldı eline hüplete hüplete bir çorba içişi varki sormayın tabi tabaktan alırken içine bir kaşık dolduruyor ağzına gidene kadar içinde bişey kalmıyor kaydirigubbakcemile3
neyse yemeğimizi yedik bir gayret softayı topladım bulaşıkları falan hallettim, oğlanı yıkadım bi oda sakinleşsin ılık su iyi gelir diye biraz oynadı içinde sevindi,sonrada yatırdım saat 22.30 sularında uyudu bizde hemen duş aldık falan yattık evde herkes sızdı resmen
saat 22.50iydi girdim yatağa anında uyumuşum saat 05.30du uyandığımda gittim oğlana baktım uyuyor kuzucum tekrar yattım bende 7de bir kalktı sütünü bulamamış onu verdim yattı hala uyuyordu ben çıkarken iyi oldu bu uyku sayesinde kendine gelir bebeğim, bana da çok iyi geldi hoş yine yetmedi tabi hala çok uykum var ama bu artık gayet normal benim sürekli yaşadığım bişey zaten
bu arada damdan düşer gibi daldım konuya günaydınlar hepinize iyi pazarlar diliyorum