• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günaydın iyi pazarlar herkese..
meleğim eymenin şimdi iyi olmasına sevindim..

sedacım sizede çok geçmiş olsun canım benim.. 3 hafta çok zor yaa.. Allah yardımcınız olsun.. sizinde, onunda.. şimdi kuzumda zorlanacak kıyamam ben ona ya..
yağmurcum sen nasılsın canım..

slm kızlar moralim çok bozuk arda 3 gün önce bilgisayar koltuğundan düştü ablamda dünde yine aynı kolu üzerine düştü baktım sağ kolunu kullanamıyor içime kurt düştü dedim doktora gidelim meğer oğluşumun kolu kırılmış hemen alçıya aldılar nasılda durmuş 3 gün boyunca kırık kolla şaşırdık bizde anlayamadık çok dikkatli olun kızlar

cnmbnm ya valla çok ağladı alçıya alınırken kırığı yerleştirdiler ilk başta alçıya gıcık oldu çıkarmaya çalıştı şimdi alıştı gibi 3 hafta falan kalıcakmış eymenin nesi vardı giremiyorum okuyamadım

canıım kıyamam yaa ay yavrum benim onlar bizden kat kat daha güçlüler canım,daha dayanıklılar orası kesin
geçmiş olsun canımcım valla var üstümüzde bir uğursuzluk hadi bakalım hayırlısı, çocuklar büyüdkçe sorunlarda büyüyor tabi

eymen'e ne olduğunu yağmurcum hatırlatmış sağolsun, benim hatırlamak istemediğim anlardan biriydi yani allaha şükür şimdi daha iyi yavrum

sedacım geçmiş olsun canım ya allah hiçbirimizi yavrusuyla sınamasın çok kötü gerçektennn.
günaydın kızlarrrr
biz kalkalı çok oldu aslında evimizi temizledik babamız maça gitti
buralar çok soğuk ya rüzgar çok feciii
beyazmeleğim burdadır dedim bi selam vereyim dedim:)
arayacaktım canım dün geç olmuştu rahatsız etmeyeyim uyumuşlardır dedimmm

sağol meleğim çok şükür benimkiler atlattı ..ama herkesi yoklamadan gitmedi grip..
dünde biraz sahile gittik oğlanlar parkta oyndı dahada iyiler yani..
lavişim merhaba, buralrda soğuk bugün yağmurlu ya.. dün ne güzel bahat havası vardı benim oğlanlar çok güzel hava aldılar bugün döndü birden..

kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için beyazım sizede geçmiş olsun biran bile yalnız bırakmaya gelmiyorlar allah hepsini kem gözlerden kazalardan korusun

Merhaba canlarım.Az önce facede Sedanın oğlunukolu kırlmış diye okudum, buraya bi gireyim dedim.Beyazmeleğimin oğlu ve benim de oğlumun ikizinin başına gelenleri okudum ve çok üzüldüm. O an neler hissettiğini anlayabiliyorum Meleğim.Ama bu kazalar biz ne kadar istemesek de başımıza gelecek.Rabbim esirgesin büyük kazalardan ve yavrularımızı bize bağışlasın.Çok geçmiş olsun kuzuma...

Sedoş facede yazdım ama sana da geçmiş olsun.Çok kısa zamanda düzelecek canım merak etme.Çocuklar çabuk iyileşirler.Üzülme sen de:(

Diğer tontişler nasıl, hayatından memnun olmayanlar parmak kaldırsın:))

sedacım geçmiş olsun canım ya allah hiçbirimizi yavrusuyla sınamasın çok kötü gerçektennn.
günaydın kızlarrrr
biz kalkalı çok oldu aslında evimizi temizledik babamız maça gitti
buralar çok soğuk ya rüzgar çok feciii
beyazmeleğim burdadır dedim bi selam vereyim dedim:)
arayacaktım canım dün geç olmuştu rahatsız etmeyeyim uyumuşlardır dedimmm

sağol meleğim çok şükür benimkiler atlattı ..ama herkesi yoklamadan gitmedi grip..
dünde biraz sahile gittik oğlanlar parkta oyndı dahada iyiler yani..
lavişim merhaba, buralrda soğuk bugün yağmurlu ya.. dün ne güzel bahat havası vardı benim oğlanlar çok güzel hava aldılar bugün döndü birden..

kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için beyazım sizede geçmiş olsun biran bile yalnız bırakmaya gelmiyorlar allah hepsini kem gözlerden kazalardan korusun

Merhaba canlarım.Az önce facede Sedanın oğlunukolu kırlmış diye okudum, buraya bi gireyim dedim.Beyazmeleğimin oğlu ve benim de oğlumun ikizinin başına gelenleri okudum ve çok üzüldüm. O an neler hissettiğini anlayabiliyorum Meleğim.Ama bu kazalar biz ne kadar istemesek de başımıza gelecek.Rabbim esirgesin büyük kazalardan ve yavrularımızı bize bağışlasın.Çok geçmiş olsun kuzuma...

Sedoş facede yazdım ama sana da geçmiş olsun.Çok kısa zamanda düzelecek canım merak etme.Çocuklar çabuk iyileşirler.Üzülme sen de:(

Diğer tontişler nasıl, hayatından memnun olmayanlar parmak kaldırsın:))

ayyy beyazım okudum allah korumuş kıyamam ben ona kuzum bnm allah korusun hepsini ben kaçtım hepinizi öpüyorum

sağolun canlarım benim inşallah bir daha böye kötü tecrübeler yaşamayız
lavişim sağol düşünceli arkadaşım benim ben buralardayım bugün evet her pazar olduğu gibi biraz yoğunum ama yine de arada girip yokluyorum, dün akşamda saat 23.00te uyumuştum yaa top atsalar kalmayacak haldeydim
nazlımeleğim iyi hadi allahtan bişey olmadan atlatmışsınız

şmdi eve gidiyorum bi oğluşumu görüp geliyorum feci de acıktım hadi byee

günaydın iyi pazarlar
ay bu benim herif iyice kafayı sıyırdı manyadımı ne bee
az önce çilekçiğimle konuştuk telefonda işte ne kadar güzel konuşuyormuşum ona birtanem tatlım diyormuşum bana afra tafara yapıyo
bende dedim karşımdaki bana gülle yaklaşırken dikenlemi yaklaşayım dedim buda ona kapak olsun mahnayyyaakkk lülülülülülü

bence senin kocanda ilgi istiyor zeyna'cım, biraz işve cilveyle onunla da ilgilensen sorun kendiliğinden hallolacak mum olacak adam boshayallersmile

beyazcım benimle aynıçevrede yaşasan benim ona yaptıklarımla söylediklerimle taş eros olurdu be adam odun ne kadar yontarsan yont sıkıldım artık düşün toprağa ek ek ürün vermiyo ne olur bir süre sonra ekmezsin o misal sallaaaaaaaaa

beyazcım benimle aynıçevrede yaşasan benim ona yaptıklarımla söylediklerimle taş eros olurdu be adam odun ne kadar yontarsan yont sıkıldım artık düşün toprağa ek ek ürün vermiyo ne olur bir süre sonra ekmezsin o misal sallaaaaaaaaa

hmm anladım o zaman bişey diyemem tabi haklısın, karşı tarafında değişimi kabul etmesi lazım yoksa boşa kürek çekmiş olursun
sabret bakalım inşallah yoluna girer herşey

Sedacimm cok gecmis olsun bitanem,kiyamam kuzuya..pek isimdi nasil iyimi briaz daha?birde kirik sismiyorya farketmemis olmaniz normal..doktorlar kirigi yerine getirdi demisin,canim Arda nasil dayandi bunaya,o olay korkunc bisiydir cok cani yanar insanin..off bu kücü kadamlar ne zaman büyüycek..

ayy zeynam yazinin sonunu okumadan benim yüzümden kötü bisiymi oldu diye telaslandim,kuzum seninkiyle benimkini kirec cukuruna koyup yakalimmi? :) bugün giicik günleri galiba benimkiside bi surat aldi gitti cocugu disariya..neymis ben ona tlfonda niye bagiriyormusum? off offf hasta ruh.

bizim zaman zaman adet dönemlerimiz oluyor ya kızlar bu adet dönemi öncesinde ve esnasında çok gergin ve sinirli olabiliyoruz, bene aynı şey erkeklerde de oluyor onlarında böyle dönemleri var kanama olmuyor belki ama bazı hormonların böyle ayda bir falan salgılanıp onlarında gergin huysuz bişey olmalarını sağlıyor sanki

bugünlerde de çileğiminki ve zeynamınki öyle heralde kaydirigubbakcemile3 bkayım benimkinin adet günü ne zaman gelecek :roflol:

yasminiminki hergün adet görüyor heralde hiç düzelme yok çünkü :roflol:

iyi akşamlar kızlar muhtemelen akşama gelirim bugün pazar yaa bizim internet günümüz yarın tatil olunca açıyoruz pc'yi salıya kadar ortalarda geziyor kaydirigubbakcemile3

selam nasılsınız pek gelen giden olmamış.. meleğimde yok ortalarda..
benimde dişim ağrıyor aylık misafirim gelecek dediğiniz gibi sinirli ve asabiyim oğlanı bile azarladım sonradan pişman oldum ama gözü kapalı uykuu gelmiş uyanmak için kendini zorlayan kaç çocuk vardır nitekimde uyumadı kaan bey.. bugün hiç bir işe bakamadım anca onla uyuyunca yapabiliyorum..
artı canım tatlı istiyor.. çikolata kavanozuna daldık kaan beyle ama kanmadım ben. şerbetli bişey çekiyor canım..

günaydın iyi pazarlar herkese..
meleğim eymenin şimdi iyi olmasına sevindim..

sedacım sizede çok geçmiş olsun canım benim.. 3 hafta çok zor yaa.. Allah yardımcınız olsun.. sizinde, onunda.. şimdi kuzumda zorlanacak kıyamam ben ona ya..
yağmurcum sen nasılsın canım..

nazlıcım gec oldı amme ben de pek ıyı sayılamam kuzum bahar sendromu mudur nedır ıcım cok sıkılıyor hala gecmedı.

günaydın iyi pazarlar
ay bu benim herif iyice kafayı sıyırdı manyadımı ne bee
az önce çilekçiğimle konuştuk telefonda işte ne kadar güzel konuşuyormuşum ona birtanem tatlım diyormuşum bana afra tafara yapıyo
bende dedim karşımdaki bana gülle yaklaşırken dikenlemi yaklaşayım dedim buda ona kapak olsun mahnayyyaakkk lülülülülülü
zeynom kocısın kısknamıs accuk cnm.ama fazla yuz vermeye de gelmıyor bunlar.ben hergun arıyom da ne oluyo bı kez olsunn o aramaz benı.bır odun da bende var.

bizim zaman zaman adet dönemlerimiz oluyor ya kızlar bu adet dönemi öncesinde ve esnasında çok gergin ve sinirli olabiliyoruz, bene aynı şey erkeklerde de oluyor onlarında böyle dönemleri var kanama olmuyor belki ama bazı hormonların böyle ayda bir falan salgılanıp onlarında gergin huysuz bişey olmalarını sağlıyor sanki

bugünlerde de çileğiminki ve zeynamınki öyle heralde kaydirigubbakcemile3 bkayım benimkinin adet günü ne zaman gelecek :roflol:

yasminiminki hergün adet görüyor heralde hiç düzelme yok çünkü :roflol:
anam benımkı de odun hemde artıkın ıcı gecmıs bır odun...

ıyı aksamlar hatunlar ama kımse yokkı burda :bbo:

Back
X