• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

asorti Eylül yine mi hasta,anam bu çocuk hep hasta ya,sana ve kızına da geçmiş olsun,bir daha hastalanmayın artık,bu son olsun bu kış inşallah :Saruboceq:

Başka hasta bebişlerimiz ve annelerimiz varsa onlarada çok geçmiş olsun.
Biz de hastayız kızımla bir kaç gündür.Hep bilindik şeyler burun akıntısı öksürük vs.. klasik grip işte benneyaptımki

Dervrankayracım hoşgeldin epeydir yoktun,evine geçmişsin gözünaydın a.s

slm kızlar ay en son öğleyin yazmışım temizlikmi yapsam yatsammı diyee ne yatması şimdi koydum totomu vallahi ama süpper oldu yoruldum ama her işimi bitirdim

1. temizlik yaptık evim miss gibi oldu sonsuz yardımından dolayı kocişime çok teşekkür ediyorum tabiki her zamanki gibi

2. beş posta çamaşır attım makinaya serdim onları tabi yarın öbür gün onlar dağ gibi ütü olarak geri dönecek bana :bbo:

3. epilasyon yaptım ne zamandır fırsatım olmamıştım postaladım bizimkileri evden o işimi de hallettim şükür

4. Eymenin küçülenlerini ayırdım ne zamandır yapmak istiyordum iyi oldu bir sürü eşya çıktı bir kısmını vericem ayırdım bir kısmını da koliledim ayy herşeyi yesyeni kalmış vermeye kıyamıyor insan

asortiem bebeğim hoşgeldin valla bugünde aklımdaydın arayacaktım ama vaktim olmadı koşuşturmacadan seviyorum seni opuyorumnanaktan

devrankayracım sende hoşgeldin canımcım

eylülcüm gözünaydın annen gelmiş

zeynacım çok geçmiş olsun yaa, bu yavrular ömür törpüsü valla kuzuuum inşallah iyileşir
bir an önce

şimdi birde yemek yiyelim, yemek yapmaya vaktim olmadı spagetti makarna vardı dünden yanına da ıspanak yapayım diyorum yumurtalı falan çorbada var yeter heralde yanına salata yğurt tamamdır

Son düzenleme:
off bugün tatildim ama müthiş yorludum sızmak üzereyim resmen

yemeğimizi yedik ortalığı topladım oğluşu yatırdım bir duşa girip atıcam bende kendimi yatağa iyi geceler hatunlar tatlı rüyalar dileriz. Kuzularımız hasta olmasın iyi uyusun inşallah opuyorumnanaktan

ayy bende fenalardayım yaaa:(
kaynımla kayınvalidem geldi yağmur 21.00de uyumuştu ama kapı sesine bi uyandı delirdi resmen oyun oynarken şimdi zorla uyuttum ders de çalışamadım yine offf offf

meleğim helal sana tüm evi kaldırmışsın bende çok yoruldum eve geldikten sonradaha yeni oturdumm
saphişim sende pek uğramaz oldun artık,bu rada okiye va sana da geçmiş olsunnn
krikitos da yokkkk.....
sedacım ya tam hareketli dönemleri kuzularımızın ondan gevşemiştirrrr

hoşbulduk saphiracıgım ve beyazmelegim evet saphira epeydir giremiyordum evimede geldim hasta bebişlerimize ve annelerine geçmiş olsun ardayada geçmiş olsun kolu inşallah en kısa zamanda iyileşir canım ya

sağol lavişim Duru Okyanus pc yi hiç aldırtmıyor elime.Hep onunla ilgilenicez öyle istiyor.Sadece o uyurken açabiliyorum,ev işi de pek yaptırtmadığı için,ancak o uyurken sessiz yapılabilcek şeyleri yapmayaçalışıyorum.Zaten cadıydı,iyice cadı bir şey oldu benimki.ıstediği bir yapılmasın nasıl cırlıyor görmen lazım kaydirigubbakcemile3
bir kaç gün önce eşim inatla nette gezinmeye çalışıyor,ulaşamasın diye de pc yi masanın üstüne koydu.Bizimki koltuğun üstüne çıktı,oradan sandalye tutnmak suretiyle babasına ulaşmaya çalışırken düştü :( hemde ağzının içine sandalyein kenarı girdi resmen,ağzı kan içnde kaldı,ay çıldırcaktım o halini görünce.o sakinleşti neyseki çok kötü bişeyi yokmuş,ama beni sakinleştirebilene aşkolsun.beni gördükçe o da başladı ağlamaya tekrar filan,baya bir kabus yaşadık yani anlayacağın

krikitostan haberim yok canım.bu hafta gidicektim ona ama hasta olunca gidemedim,iyileşince artık

herkese iyi geceler.bütün gece temizlik yaptım evim mis gibi oldu bi mutfak dolaplarım kaldı onlarıda yarına silicem artık.evdeki halıları koltukları sildim fırçaladım.ellerim tutumuyo valla zor yazıyorum.deterjanlardan galiba büzüştüler sanki.

iyi geceler herkeze...

zeynamyaa cok gecmis olsun kuzuma,niye¨böyle olduki kiyamam bonusuma ben.

off sedosumyaa insl.cani acimaz üzmez kendini ardacik.

beyaz melegim beyaz melegim bakiyorumda temizliktede aldiniz basinizi gittiniz,bu ne ayol

sakin olun lütfen:)

saphirazcim sizede cok gecmis olsun canim,kasla göz arasi oluveriyor hersey ama kiyamiyor insan iste.

devrankayra hosgeldin canim sende..

gelelim bize,aman allahim bu köpek disleri anamizi aglatiyor bizimya,bi cocuk hicmi mutlu olmaz hepmi aglar?vallahi bazen kafayi yiycek gibi oluyorum.babasi gelince cikardik disariya iki dakka oyalaniyor sonra agliyor,kocamdada ne sabir varmis vallahi ne derse ne isterse yapti bikere olsun yeter demedi.arada benim sesim cikti banada kizdi sus cocu kkeyfinden huysuzluk yapmiyorya diye..

hafta sonu havuza götürücem biraz egleniyr insl.

cagancukum derdin neydi sekerim o kadar giristin ev islerine?off off bide benim icimden gelsede yapsam,havalar burada cok berbat camlarima dokunamiyorum..koltugum ve halim yikancak ama bekliyorum biraz daha.ayy sIkInti basiyo am ara ara bana.

cagancukum derdin neydi sekerim o kadar giristin ev islerine?off off bide benim icimden gelsede yapsam,havalar burada cok berbat camlarima dokunamiyorum..koltugum ve halim yikancak ama bekliyorum biraz daha.ayy sIkInti basiyo am ara ara bana.

canım benimkilerde çok kötüydü.birden temizlik perilerim geliverdikaydirigubbakcemile3bende periler gitmeden halledivereyim dedim.çokda iyi oldu.gerçi benimle çeğende ıslandı biraz ama hasta olmaz inşallah.

çagancukum ve çilekim sağolun kızlar
cagancuk niye o kadar yordun cnm kendini ya hay Allah
çilekçim sen mi diyorsun derdin neydi diye hijyen hanım seni :)

çagancukum ve çilekim sağolun kızlar
cagancuk niye o kadar yordun cnm kendini ya hay Allah
çilekçim sen mi diyorsun derdin neydi diye hijyen hanım seni :)

cnm birazını çağanla yaptık.ıslandı diye bıraktım.sonra babannesi geldi çağanı götürdü.bende o gelene kadar halledeyim dedim en çok yarım saat duruyo zaten.çağanlala çok zor oluyo.bi koltuk sildik 1 saatte.ben silmeye çalışıyorum o tepesinde geziyo.en kötüsüde süpürgeden çok korkuyo yanında açamıyorum hiç.bugün çoğu işimi fırça ve bezlerle yaptım.süpürmedende çok zor oluyo ama alıştım artık.

Back
X