- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #66.301
çitosum gözünaydınnn ya bende dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm ne demek acaba:uhm:
Lavişim bence Kalimero ve senin ikinciler yolda:roflol:
Gülizim, kaçağım günaydın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çitosum gözünaydınnn ya bende dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm ne demek acaba:uhm:
Lavişim bence Kalimero ve senin ikinciler yolda:roflol:
gözün aydın canım sağıkla sıhatle gelsin minik tomurcuk
darısı başıma boshayallersmile
Çitosum çok sevindim.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, tamamına erdirsin canım..
cıtos sevındım canım bebıs haberınıze
ınsa allah saglıklı bır bebıs gelır
bende bu gece ruyamda abımın esının 5 aylık hamıle oldugunu ve kızı olacagını gordum
çitoscum hayırlı olsun canım bebişiniz anneli babalı büyüsün
lavısım sızede gecmıs olsun baksanıza cbırbırımıze gecmıs olsun demekten baska seyler konusamıyoruz dıycektımkı cıtosumun haberı geldı gozun aydın cıtosum hayırlısıyla allahım kucagınıza almayı nasıp etsın
darısı bana benım kardesım evlı degıl ama bende teyze ve hala olurum ınsallahh
Çitosum Zeyna genç hatun.Üç de doğurur 5 de:)))
yasminim şuan için düşünmüyorum ama gelirseee de sevinirim yani üzülmem:))
bende bide oğlum olsun istiyorum sağlıklı adını da poyraz ya da rüzgar düşünüyorum eşimde çok beğendi bu isimleriii
kızım olursa da yaprak koyacağım şimdidien hazır isimlerimiz:))
benimde 2 yeğenim var ama birini 1 senedir diğerini 2 senedir görmüyorum uzunca bir sürede göremem herhalde belki büyüdükleri zaman bizim bi halamız varmış diye arayıp bulurlar benimafoldumben
çokta sevdim kendi çocujklarımdan asla ayırmadım onları Allah biliyo
benimde bi erkek kardeşim var henüz 19 yaşında askere gidecek de evlenecek de iş kuracak daa ohhoooo....
sanırım hala olmam için en az 7-8 sene beklemem lazım benim:)))