• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

canlarım çok teşekkür ederiz zeyna zevkli hatun zaten güzel şeyler göndermişopuyorumnanaktan
koycam akşama foto.larını meraklanın accuk

zeynanın zevklı hatun oldugunu bıldıgımızden merak edıyoruz zaten canım
aksama bekletme mumkunse sımdı koysan ben aksam nete gıremıyorum

ne aldın cicim ya şimdiden merak ettim valla teşekür ederim yinede

ay canım çok sağolll

canım yarından sonra elınde olur o zaman gorursun ınsa allah
annemınde son dakıkada kucuk bır hedıyesı oldu umarım begenırsın
bu arada gecmıs olsun canım sıze

yasminim ben pırasyı pirinçli ve havuçlu pişiriyorum zeytinyağlı.. pirincinden, havucundan yiyorlar valla arada pırasada minik olursa gidiyor o yüzden doğrarkende ince olanlarını küçük doğruyorum pırasanın..

Yasmincim batu da çok sever pırasayı.Damağına da yapışmıyor.Ben de pirinçli havuçlu pişiriyorum.Severek yiyor.Zaten pişince eriyor pırasa iyice yumuşacık oluyor.Dolapta var yollayım mı:)

yasminim ben pırasyı pirinçli ve havuçlu pişiriyorum zeytinyağlı.. pirincinden, havucundan yiyorlar valla arada pırasada minik olursa gidiyor o yüzden doğrarkende ince olanlarını küçük doğruyorum pırasanın..

Ben de öyle yapıyorum canım.Anıl suratını kırıştırıyo ekşili olduğu için.Bi denem yapayım bakalım bu hafta.Dün bamya yedirdim:)))

melegım cnm ne aldın cok merak edıyorum accuk cıtlattsan...:lepi:

söylemem çatlama accık daha bekle yarın yollucam işte büyük ihtimalle perşembe yada cuma elinde olur çoğu gitti azı kaldı tavuk gitti horoz kaldı kaydirigubbakcemile3

asortiem geçmiş olsun bebeğim iyice dinlen diyeceğim ama oda mümkün değil tabi dikkat et kendine e bebişimi sıcak bişeyler iç, valla akın olsak sıcak bir çorba yapardım sana şöyle limonlu karabiberli falan hiç bişeyciğin kalmazdı

Yasmincim batu da çok sever pırasayı.Damağına da yapışmıyor.Ben de pirinçli havuçlu pişiriyorum.Severek yiyor.Zaten pişince eriyor pırasa iyice yumuşacık oluyor.Dolapta var yollayım mı:)

Mmm sağol canım.Bekliyorum.Ben de öyle yapıyorum.Kayınanne herşeyi veriyomuş ama ben cesaret edemiyorum...

bizde de pirnçi havuçlu pırasa var bu akşam normalde nohutlu yapıyoruz hatta bazen tavuk etli de yaptığımız oluyor ımm çok severim ama bu da güzel yani
yanına da ne yapacak annem hiç bilmiyorum

bende pırasa yaptım akşama bide ıspanak çorbayla makarnada var yeter
pırasayı memoda çok sever-dii
bilmiyorum akşamki tepkisi ne olur
az önce şu tarkana benzeyen çocuk varya onun eşliğinde yarım tabak ıspanağı zor yedi öğüre öğüre ay daralllllllllll
yaa benimki çiğnemiyo yaa ne verirsem cup yutuyo arkadaşımın oğlu bir yaşında bahsetmiştimya kadın parça parça koparıpveriyo bide geviş getiriyoki sormayın eşşşek kendi kendine yarım pide götürüyo her sofraya oturuyo bide minikki allahım yaa minyon annesi ona benzemiş ama her sofrya oturup nasibini alıyo maşallahhhh

ben pazar gunu zeytınyaglı olsun masamda dıye mısafıre yapmıstım
ama azıcık kaldı ve ben onun bıtmesı ıcın yemek yapmayacagım gıbı annemde de beklemeyecegım

esım benu vuracak :umursamaz:

Ben pırasa yapmadım tontişim.Ezogelin çorba, etli nohut, pirinç pilavı ve zeytinyağlı taze fasulye (Yazdan kalma-boncuk) Tatlı yapmıştım dün ,sütlaç ...

Back
X