• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

nasil yani kayinvaliden Anil`i belli bi saatte uyutmuyormu yasminim?senin mesaj yazdigin saat 9 gorünüyor eger o saatte uyuyorsa gece nasil yaticak bu cocuk?

neyse insl.iyi gecer geceniz.koks naber kiz?

gunaydın
yogun bır ıs gunu benı beklıyor
erkenden damladım ısıme

yasmın anıl umarım gece cok huysuzluk etmemıstır canım

asortıe belkı bugun elınde olur hedıyen canım

bız dun aksam kapıstık oglumla
elıne bıcak almak ıstıyor hem de buyuk et bıcagı
esım gelene kadar cıldırdı resmen elıne bıcagı vermedım dıye yerlere yatıp bagırarak agladı
cok uzuldum boyle yapmasına
o aglarken gıydırdım sınırlı bır sekılde ve arabasına koydugum gıbı nereye gıdecegımı bılmeden arabada gezdırdım onu
esımde geldı bıraz sonra ama benım artık basım agrımıstı huysuzlugundan
ne oluyor anlamıyorum hıc sozumu dınlemıyor bu cocuk benım

Günaydın tontişlerim.Gece Anılı 12,30 da uyuttum.5 de uyandım alışkanlıktan dolayı.Şükür oğlum uyanmadı sabaha kadar.Kaynanamada dedim.Yatırma 6-7 den sonra.Ne yapayım, oraya buraya çarpıyo, sersemliyo dedi:(( Ya ben ne yapayım.Akşama kadar çalış, gecenin bi yarısına kadar koştur..

Nazlıcım 6 da uyutmuş.Tam 8e kadar:(

Çileğim uyku düzeni bu oldu canım ya..

Kalimerom Anılda istediği bişi olmazsa çıldırıyo.Deli oluyorum bu haline.Dünde tüm tencereleri indirmeye kalktı ve kapağı düşürdü yere.Ağladı filan.Belki bi yerini acıttı yada korktu:((Sabredecez..

canım en azından uyutabılmıssın
annemde yapıyor bazen cok kotu durumdaydı uyuttum dıye ama 6 cıvarında falan

huysuzluguna anlam veremıyorum
sanırım kısılık catısmasına gırıyoruz
cunku nette okumustum bu yasta kısılıklerı varoldugundan soz dınletme cabasına gırerlermıs
babam sayesınde her turlu dedıgı oluyor zaten ve ben cok uzuluyorum ıstedıgı olmayınca yaptıklarına
halbukı bu sekılde huysuzluk etmese ben onun her ıstedıgını yaparım

bu arada cevrıye yarın aksam gelıyormus
sımdıden gerım gerım gerılıyorum
zıra yarın aksam yıne onların yuzunu gormek zorunda kalıcam
ben cocugu goturmem dedım esım goturucez dedı
surat astım zaten keyıfsızdım bakalım yarın aksam ne olucak

günaydın kızlar
anlam veremiyorum bu çok bilmiş büyüklere annelere zorluk olsun diyemi yapıyolar anlamıyorum gerçekten akşam üstü uyuyan çocuk bidaha kaçta uyur
yasmincim canım benim sıkma canını inan her ailede var bunlardan bikaçtane kiminin annesi kiminin kayınvalidesi kiminin akrabalırndan bkz.eşimin büyük teyzesi çocuğu sevmeye gelir ben 2 dakka ayrılırım yanlarından çocuğu hemen alır ayağına salon yastıklarının üzerinde sallar uyutuır defalarca söylerim teyze yapma şunu çocuk 9da yatıyo sabah 6 da kalkıyo bu uyumadımı rahat vermiyo çocuğa
6da uyutur bütün düzenini bozar çocuğun 7de babası gelir yemek yenir mehmetakif uyurda uyur offfffff valla ne desem artık bunlara bilmem
sorsan ben rahatımı düşünüyomuşum bu benim rahatımı düşünmekse evet rahatımı düşünüyorum bi düzen tutturmuşum ve bunun bozulmasını istemiyorum o kadar
sanada sabır versin Allah yasmincim valla inadınamı yapıyo napıyo

kalimerocum dilemişken sanada Allahtan sabır ve sakinlik dilerim kabus geri dönüyo he
benimki umreden hacdan dönüşte bi süre melek gibi dolaşıyo etliye sütlüye karışmıyo inş öyle olur seninkide ne diyim
emiralpede kızmışsın akşam 2 tarafta büyüyen çocuklarda bu inatlaşma çok oluyo canım az daha sabır çocuk orda gördüğü iletişimi sendende bekliyo napıcan ilgilenmeyin sinir harbi geçiren çocuklarla o sğrede bırakın görmezden gelin diyo doktorlar

canım en azından uyutabılmıssın
annemde yapıyor bazen cok kotu durumdaydı uyuttum dıye ama 6 cıvarında falan

huysuzluguna anlam veremıyorum
sanırım kısılık catısmasına gırıyoruz
cunku nette okumustum bu yasta kısılıklerı varoldugundan soz dınletme cabasına gırerlermıs
babam sayesınde her turlu dedıgı oluyor zaten ve ben cok uzuluyorum ıstedıgı olmayınca yaptıklarına
halbukı bu sekılde huysuzluk etmese ben onun her ıstedıgını yaparım

Kalimerom hep istiyoruz ki yavrularımızı ideal şekilde yetiştirelim.Maalesef olmuyo.Bazen terbiyesiz yetişmesin diye ağlarken hiç sallamıyorum.Öyle bi hale geliyorki ağlaması tüm apartmanı kaldırıyo.Ne yapabilirim ondan sonra.Geçen gün karşı komşum diyo ki haftasonu huysuzdu değil mi..İşte bu tarz rahatsızlıklar olmasın diye bazen gözyumuyorum yaptıklarına..

Maytabım anlamıyorum canım ya.Kaç kere dedim.Neyseki korktuğum gibi olmadı.Yattı 12,30, sabaha kadar. Canım yavrum, öptüm kokladım bıraktım ve geldim:((

kalimerocum dilemişken sanada Allahtan sabır ve sakinlik dilerim kabus geri dönüyo he
benimki umreden hacdan dönüşte bi süre melek gibi dolaşıyo etliye sütlüye karışmıyo inş öyle olur seninkide ne diyim
emiralpede kızmışsın akşam 2 tarafta büyüyen çocuklarda bu inatlaşma çok oluyo canım az daha sabır çocuk orda gördüğü iletişimi sendende bekliyo napıcan ilgilenmeyin sinir harbi geçiren çocuklarla o sğrede bırakın görmezden gelin diyo doktorlar

saol canım
bızımkınde bır degısıklık olacagını sanmıyorum canım
keske olsa ama mantık aynı olduktan sonra nereye gıdersen gıt nato kafa nato mermer

kuzum benı cok sınırlendırdı evet dun aksam
cunku babam aglamasına bıle musaade etmıyor her dedıgını yapıyor
ısın ılgıncı babam hayır yapma deyınce onu dınlıyor
once aglamasını gormezden geldım ama dayanamıyorum sonra
kusmaya calısıyor sıpa, bogazlarını yırtana kadar bagırıyor
en ıyısı mekan degısıklıgı deyıp cıktım dısarı
ınsa allah soz dınleyen akıllı bır cocuk olur

Herkese günaydınnnnn şekerlerrrr..Ne var ne yok ciciler?

Ciciler deyince proş koymamış daha resimleri nedennnnnn:((

Biz rahat bir gece geçirdik.Zaten akşam arkadaşlara davetliydik.Batuyu götürmedim erkenden uykusu geliyor mızmızlık ediyor diye.Biz de zaten 8 gibi gittik.O saate kadar oynadık filan.Sonra babaanneye bıraktık.Çocuk yoktu zaten yeni evli çiftlerdi.Güzel bir akşamdı.Cumartesi de batudan 1 ay küçük kzı olan bir arkadaşa gidicez.Oraya götürücem azcık eğlensin yavrukuş..

Kalimerom oğluşla cebelleşmişsin akşam.Ben öyle durumlarda sevdiği başka bişi ile kandırmaya çalşıyorum.Mesela elektrikli süpürge:))).Ona hiç bir zaman hayır demez.Hadi gel süprürge çıkartalım diyorum.Hemn geliyor koşa koşa.Dikkatini başka yöne çekmek her zaman olmasa da işe yarıyor genellikle.

Yasminim senin kaynana da yani :oklava:.Gerçi uykuları gleince hakikaten sersemliyorlar ne yapacaklarını şaşırıyorlar.Sersemleyinceye kadar bekleyeceğine akşam 4,5-5 gibi yatırsa bari.Çocuk o saatlarde uyumaya alıştıysa yapacak bişi yok..

Çitosum günaydın.Çok yoruluyorum canım ya.Bir de geç vakte uyumazsa gözlerim kapanıyo..

Akşmaları monotonluktan sıyrılmışsınız.Sevindim canım.Evde yalnız olan biri olarak:( Akşam Anılla güzel vakit geçirdik.Durmadan öpüyorum.Nasıl özlüyorum ya.

günaydın kızlar herkese iyi günler diliyorum biz de fena bir gece geçirmedik, huysuzluk yapmadı yavrum şükür sütünü bulamayınca kalktı bi o kadar
dün akşam bizde arkadaşlara gittik onun da benimkinden 4 ay büyük bir oğlu var fakat Eymen'le pek anlaşamadılar çünkü oyuncaklarını Eymen'e vermek istemedi, Eymen'de aldı kaydirigubbakcemile3 çocuğun neden öyle yaptığına da anlam vermedi çünkü kendisi bu konuda kıskançlık bilmiyor henüz paylaşmayı seviyor bizde muhabbet ettik iyi oldu hoş çocuklarla tam ağız tadıyla olmasa da idare eder yani

Kızlar merhaba.Neden burdayım merak edicek olursanız çünkü oğlum halen kayınvalidede uyuyor.Çok sinirliyim.Kaça kadar ayakta kalacaz kim bilir.Valla çok sıkıldım bu düşüncesizliğinden bu kadının yaa..

ay valla sayfayı açar açmaz bu yazını gördüm vallahi sinir oldum yaa sersem olsun oda annesinin problemi o saatten sonra sanane be kadın sanki kasıtlı yapıyor :oklava:

gunaydın
yogun bır ıs gunu benı beklıyor
erkenden damladım ısıme

yasmın anıl umarım gece cok huysuzluk etmemıstır canım

asortıe belkı bugun elınde olur hedıyen canım

bız dun aksam kapıstık oglumla
elıne bıcak almak ıstıyor hem de buyuk et bıcagı
esım gelene kadar cıldırdı resmen elıne bıcagı vermedım dıye yerlere yatıp bagırarak agladı
cok uzuldum boyle yapmasına
o aglarken gıydırdım sınırlı bır sekılde ve arabasına koydugum gıbı nereye gıdecegımı bılmeden arabada gezdırdım onu
esımde geldı bıraz sonra ama benım artık basım agrımıstı huysuzlugundan
ne oluyor anlamıyorum hıc sozumu dınlemıyor bu cocuk benım

canım aynından bir tane de bende var üzme kendini benimde sabrımı çok zorluyor bazen yapma dediğim şeyleri inadına yapıyorum kızıyorum sesimi yükseltiyorum yok bana mısın demiyor
dün akşam da hatta ben yemek hazırlıyorum tezgahın üzerinde oturucam diyor neyse benim işim bitene kadar oturttum biraz oynadı oradakilerle, ee sonra işim bitti aldım onu yemeğe geçicez allahım atıyor kendini yerden yere çıldırıyor oraya götür diye, anlatıyorum bak oğlum yemek yiyeceğiz orada işimiz bitti yarın bir daha çıkarız diye yok anlamıyor kızıyorum yüzümü asıyorum yüzüme bakıyor bi biliyor kızdığımı sonra yine kaldığı yerden devam, bağırıyorum o benden daha çok bağırıyor yok dedim bu iş böyle olmaz odanda kalmak ister misin oğlum biraz dedim, sen orada akinleş bende kendi odamda dedim gittim yatağına koydum çıktım yanından, bende diğer odada sakinleşmeye çalıştım oda odasında su içti falan biraz oynadı başka oyuncaklarla ama hafiften ağlamaya devam ediyor yine bırakmıyor inadı yani bir-iki dakika geçti çağırıyor beni neyse gittim yanına iyi misin bebeğim geçti mi sinirin dedim geldi kucağıma öpüştük falan sonra salona gittik oynadık
bugüne kadar iki kere yaptım bu yöntemi ikisinde de tuttu bundan sonra da denemeyi düşünüyorum bu bir ceza değil sonuçta oğluma da ne olduğunu anlatıyorum çünkü sen sakinleş orada bende buradayım diye açıklamasını yapıyorum ikimizde sakinleşiyoruz

bu arada cevrıye yarın aksam gelıyormus
sımdıden gerım gerım gerılıyorum
zıra yarın aksam yıne onların yuzunu gormek zorunda kalıcam
ben cocugu goturmem dedım esım goturucez dedı
surat astım zaten keyıfsızdım bakalım yarın aksam ne olucak

buna gözün aydın denmez heralde allah sana güç ve sabır versin hayatım ne diyim eşin için onun hatrına katlanacaksın artık
çocuğu da götürmen gerek bencede o konuda eşinle aynı fikirdeyim o oğlunun babaannesi ne kadar kötü olursa olsun sana karşı o onun torunu işte ve onların birbirlerini görmeye hakkı var
mesela çiftler boşanınca da işte kadın çocuğu babasına göstermiyor, babaannesine vs.. gösdtermiyor yaa ona da çok karşıyım sizin aranızda ne geçerse geçsin ne kadar kötü olursa olsun çocuğu babasından mahrum edemezsin
haa baba babalığını bilmiyordur, babaanne çocuğa yarar yerine zarar veriyordur o zaman tamam bir daha asla göremezler ama öyle bişey yoksa kendi sinirini çocukları kullanarak çıkarmak çokda doğru değil

bu arada kızlar bizim oğlumla aşk şarkımız oldu dün bir tane kaydirigubbakcemile3
seni hastalığımda sağlığımda yanımda görmeliyim
güneşin doğduğunuda battığınıda senle izlemeliyim ....
dün arabada giderken bunu söyledim aman mest oldu mest asla susturmuyor,başka şey konuşturmuyor hemen ıı-ıhh söyle diye tepki gösteriyor başka şarkıya geçiyorum onu da istemiyor bayıldı bayıldı kafasını göğsüme dayıyor mahsun mahsun dinliyor şarkıyı, yanağımdan öpüyor bi, bizim şarkımız oldu yani kaydirigubbakcemile3

maytabım,zeynacım,asortiem ve ıcırım inşallah kuzucuklar ve kendiniz iyileşmişsinizdir

şimdi çarşıda bir işim var ona gidip gelicem dönüşte görüşürüz yine

beyazmelegım demek oglusunla ask sarkınız var hee

canım benım oglum odasında kalmıyor yalnız basına
elımden tutup ıhhh dıyor benı de ıstıyor yanında
ayrıca o yontem bozde tutmuyor
ama mutfakta tezgah uzerınde oturma bızde de var ve ısım bıtıp ıcerıye gırme zamanlarında kucuk bır krız yasanıyor

cevrıyeye goturmek ıstemeyısımın sebebıyse
gormesın dıye degıl
gorumcegın evıne gıdıcez gormeye ve ev kalabalık oluyor
eltılerı falan da gelıyorlar
oglusta meraklı her yerı gezmek ıstıyor ve ben arkasından dıger odalarına falan gırmek ıstemıyorum
ayrıca yarım saatlık bır hosgeldın zıyaretı olacagından ıstemıyorum goturmeyı

Beyazmelek hanım bize bi günaydın yok mu:dilcikar:.
Babanızın armut tarlasını mı taşladık.Ay hadi bugün de ben edeyim bu lafı:))

günaydınnnnnn
ya kızıma bişeyler oldu offf dün gece zorla 22,30 da uyuttum ve sabah 05,30da kalktı ve uymak istemedi durmadan bağrıyor oyun oynayacakmış babası da yüz veriyor sen yat diyorum eşime çünkü babayı görünce hepten zıvanadan çıkıyor
aslında uyuyacak babamız her sabah 06,10da gittiği için tam uyuyacakken o giderken sesine bi daha kalkıyor:(
babsını yolcu ettikten sonra bende sinirlendim bağırdım biraz o zman daha da alındı daha da kuvvetli bağırdı:((
uyuttuğumda saat 07,00 olmuştu
saat 08,20 ye kadar bende uyudum kalktım kahvaltı hazırladım iş yerini aradım ve gecikeceğimi söyledim ve daha yeni geldim ama hakikaten çok bitkinim yaaa

beyazım şarkınızı gerçekten çok beğendim eymenin hali gözümün önüne geldiii:)
kalimerom bence götür canım emiralpi ne kadar huysuz da olsa babannesi bence götürmemen daha çok yanlış anlaşılacağı gibi hep üstüne gelirler

Back
X