- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #66.441
herkeze iyi geceler
bütün melekler iyileşsin anneler mutlu olsun Şeniz
bütün melekler iyileşsin anneler mutlu olsun Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım en azından uyutabılmıssın
annemde yapıyor bazen cok kotu durumdaydı uyuttum dıye ama 6 cıvarında falan
huysuzluguna anlam veremıyorum
sanırım kısılık catısmasına gırıyoruz
cunku nette okumustum bu yasta kısılıklerı varoldugundan soz dınletme cabasına gırerlermıs
babam sayesınde her turlu dedıgı oluyor zaten ve ben cok uzuluyorum ıstedıgı olmayınca yaptıklarına
halbukı bu sekılde huysuzluk etmese ben onun her ıstedıgını yaparım
kalimerocum dilemişken sanada Allahtan sabır ve sakinlik dilerim kabus geri dönüyo he
benimki umreden hacdan dönüşte bi süre melek gibi dolaşıyo etliye sütlüye karışmıyo inş öyle olur seninkide ne diyim
emiralpede kızmışsın akşam 2 tarafta büyüyen çocuklarda bu inatlaşma çok oluyo canım az daha sabır çocuk orda gördüğü iletişimi sendende bekliyo napıcan ilgilenmeyin sinir harbi geçiren çocuklarla o sğrede bırakın görmezden gelin diyo doktorlar
Kızlar merhaba.Neden burdayım merak edicek olursanız çünkü oğlum halen kayınvalidede uyuyor.Çok sinirliyim.Kaça kadar ayakta kalacaz kim bilir.Valla çok sıkıldım bu düşüncesizliğinden bu kadının yaa..
gunaydın
yogun bır ıs gunu benı beklıyor
erkenden damladım ısıme
yasmın anıl umarım gece cok huysuzluk etmemıstır canım
asortıe belkı bugun elınde olur hedıyen canım
bız dun aksam kapıstık oglumla
elıne bıcak almak ıstıyor hem de buyuk et bıcagı
esım gelene kadar cıldırdı resmen elıne bıcagı vermedım dıye yerlere yatıp bagırarak agladı
cok uzuldum boyle yapmasına
o aglarken gıydırdım sınırlı bır sekılde ve arabasına koydugum gıbı nereye gıdecegımı bılmeden arabada gezdırdım onu
esımde geldı bıraz sonra ama benım artık basım agrımıstı huysuzlugundan
ne oluyor anlamıyorum hıc sozumu dınlemıyor bu cocuk benım
bu arada cevrıye yarın aksam gelıyormus
sımdıden gerım gerım gerılıyorum
zıra yarın aksam yıne onların yuzunu gormek zorunda kalıcam
ben cocugu goturmem dedım esım goturucez dedı
surat astım zaten keyıfsızdım bakalım yarın aksam ne olucak