• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

beyazmelegım demek oglusunla ask sarkınız var hee

canım benım oglum odasında kalmıyor yalnız basına
elımden tutup ıhhh dıyor benı de ıstıyor yanında
ayrıca o yontem bozde tutmuyor
ama mutfakta tezgah uzerınde oturma bızde de var ve ısım bıtıp ıcerıye gırme zamanlarında kucuk bır krız yasanıyor

cevrıyeye goturmek ıstemeyısımın sebebıyse
gormesın dıye degıl
gorumcegın evıne gıdıcez gormeye ve ev kalabalık oluyor
eltılerı falan da gelıyorlar
oglusta meraklı her yerı gezmek ıstıyor ve ben arkasından dıger odalarına falan gırmek ıstemıyorum
ayrıca yarım saatlık bır hosgeldın zıyaretı olacagından ıstemıyorum goturmeyı

hmm o zaman başka tabi miniğim doğru diyorsun ama götürmezsende yanlış anlaşılır Lavinyamın dediği gibi boşver götür dağıtsın talan etsin ortalığı halası değil mi oda toplasın :dilcikar:

Beyazmelek hanım bize bi günaydın yok mu:dilcikar:.
Babanızın armut tarlasını mı taşladık.Ay hadi bugün de ben edeyim bu lafı:))

hee bu sabah aldım haberini, babamın armut tarlası talan olmuş,taşlanmış,taşların üzerinde de senin parmak izin varmış :dilcikar:
:roflol: ehehe olur mu öyle şey bebeğim görmemişiz özür dilerim yoksa doktorum civanımı asla es geçmem

günaydınnnnnn
ya kızıma bişeyler oldu offf dün gece zorla 22,30 da uyuttum ve sabah 05,30da kalktı ve uymak istemedi durmadan bağrıyor oyun oynayacakmış babası da yüz veriyor sen yat diyorum eşime çünkü babayı görünce hepten zıvanadan çıkıyor
aslında uyuyacak babamız her sabah 06,10da gittiği için tam uyuyacakken o giderken sesine bi daha kalkıyor:(
babsını yolcu ettikten sonra bende sinirlendim bağırdım biraz o zman daha da alındı daha da kuvvetli bağırdı:((
uyuttuğumda saat 07,00 olmuştu
saat 08,20 ye kadar bende uyudum kalktım kahvaltı hazırladım iş yerini aradım ve gecikeceğimi söyledim ve daha yeni geldim ama hakikaten çok bitkinim yaaa

ah lavişim ah bazen oluyor böyle bunlara o kadarcık uyku yetiyordamı kalkıyorlar yoksa başka bir sıkıntılarımı var belli olmuyor

bende gittim çarşıya işimi hallettim geldim, baharat takımım çok eskimişti artık dün birinin kapağı kırıldı sebep oldu gittim baharat takımı aldım kendime zemuszemus

Beyazmeleğim yaa senin oğlanın libidosu yüksek olacağı gibi romantik de olacağı kesin:))Oooov yerim onu...

Lavişim dişler çıkmadıkça çocuklar böyle olacak.Kimbilir neler yaşıyolar canım..Çalışana çok zor uykusuz gitmek.Bir de sen talebesin:))

hani resim hani resim beyazmeleğimmm:))

baharat takımının mı resmi :roflol: ay alrmsin laviş valla ama haklısın o kadar içli dışlı oldukki merak ediyoruz sanki beraber yaşıyor gibiyiz
neyse foto makinamın pili yok ama uydurup bişeyler akşama çekerim olmadı en geç yarına koyarım cicim seni mi kırıcam hatta süper ilerleme gösterebilirsem öğleden sonra bile koyabilrim

kızlar burası çok soğuk burası ya dondum vallahii
gece karşımızdaki tepeye kar yağmış gece güneş var ama dışarısı buz gibiii:(((

burası da öyle canımcım güneş var ama hiç etki yok buuz gibi hava cuma günü terkedecekmiş soğuk hava yurdumuzu ama bilmiyorum bakalım

evet kızlar benim romantik bir oğlum var bakın gezmeğe giderken arabada söyledik söyledik gittik indik kaç saat arkadaşta oturduk dönerken unutmamış varya arabaya bindik hadi söyle diye sesleniyor bana başladım yine söylemeye hemen yüzü gülüyor kuzumun boshayallersmile ben biraz kusacaktım artık aynısını tekrarlamaktan ama neyse dedim bir ara kafayı kaldırdı yüzüme baktı ıı-ııhh diyor elleri de yukarı kaldırdı
oda harmandalı söyle demek elleri yukarı kaldırıp oynanıyor yaa efe oyunu kaydirigubbakcemile3 neticede erkek değil mi oradan oraya geçiş yaptı bir anda romantizm de bir yere kadar yani :roflol: sonra biraz harmandalı söyledik tekrar öbürüne dönmemi istedi ama birazda sen söyle ben yoruldum dedim, aaaa-aaaaa-aaa diye şarkı söylüyor küçük sıpam bir elini önearkaya sallamak suretiyle son noktayı koyuyor TRT sanat müziği sanatçıları gibi el bir öne bir arkaya bir yana gidip geliyor :roflol:

GÜNAYDINNN
PUFFFUYKUM VAR YORGUNUM ÜZERİMDEN YİĞİT GEÇMİŞ GİBİ boshayallersmile
BU GÜN OĞLUM ÇOK İYİ O YÜZDEN BENDE İŞE GELDİM ZİRA BİRİKMİŞ VEBENİ BEKLEYEN ACİL İŞLER VAR
BEN ÇALIŞMAZSAM İSTEKLERİMİZİ NASIL YAPARIZ
NEYSE SİZDE İYİSİNİZ ANLADIĞIM KADARI İLE ÖPÜYORUM HEPİNİZİ GÖRÜŞÜRÜZ GENE AZ İŞ YAPAYIM

HE ASORTİ KAFA SAAT DÜN GELDİ BEBEĞİM ÇOK ŞIK GERÇEKTEN KORDONU HALLEDEYİM HEMEN TAKACAĞIM YANINDAKİ UFAK EK HEDİYELER İÇİNDE ÇOK SAĞOL zemuszemus

kızlar parfümüm bitmişti lolita lempickanın siparişini verdim eltim kullanmıştı hoş bi kokusu var ama çok pahalı yavvvvv:)
dp den alıyordum ama onunda kokusu uçuyor hemen:))

kızlar parfümüm bitmişti lolita lempickanın siparişini verdim eltim kullanmıştı hoş bi kokusu var ama çok pahalı yavvvvv:)
dp den alıyordum ama onunda kokusu uçuyor hemen:))

Benim eşim de ilk başlarda benim kullandığım parfümlere çok kızardı.Bi parfüme 200 kayme veriyon filan diye.Ama şimdi kendi de alıştı aynı haltı yemeye başladı:)))Körle yatan şaşı kalkarmışalkisalkisalkis

ben o kadar pahalı kullanmıyorum parfüm yaa kullanamıyorum daha doğrusu hiç almadım bu zamana kadar boşa gidecek gibi geliyor :uhm:

zeynam sevindim yiğitin iyi olmasına sana da kolay gelsin

Zeynam günaydın.Tontişim daha da iyileşecek.Çocuklar çabuk düzeliyo..Kolay gelsin sana cınım...

Kalimerom harbiden nerden bu laflar kııı???

valla ben 30 ml aldım napim büyüdükçe fiyatta artıyor aslında ben öyle çok para veremem çitosum ama bu sefer böyle oldu:)))
yasminim ya sende işime en çok yarayan şeylerden birini almıştırsın:)))
gerek yok parfümeee

valla ben 30 ml aldım napim büyüdükçe fiyatta artıyor aslında ben öyle çok para veremem çitosum ama bu sefer böyle oldu:)))
yasminim ya sende işime en çok yarayan şeylerden birini almıştırsın:)))
gerek yok parfümeee

Lavişim sana bişiler daha göndrecem ama özel.Yanlış anlama beni olur mu???

Back
X