• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

esım dıyor kı
kocamıza ne alsak cekılısı yapsanız
kendınıze degılde eslerınıze aldıklarınızı ve nasıl surprız yapacagınızı paylasırsınız
bıze de bır faydası dokunur belkı dıyor kaydirigubbakcemile3

esin yine iyi bi yaklasim yapmis benimkisi ;cocu kgibi hediyem ialiyorsunuz birbirinizie cok ilginc dedi.allahin küstahi neolcak.:oklava:

selaaam hala çok kötüyüm iyileşemedim anneme geldim bende kalkamaıyorum baktım ki burası daha iyi hiç
değil annem bakar biraz bana

valla kızlar bende parfüm alıcam bu ara.oriflame yada avondan tavsiye edeceğiniz bi parfüm varmı?
little black dress tek geçerimm
burda avon yokki yav..citosum bi bakim bulgarinin kokusu bana gitmedi malesef.
chanel istiyorum bi bakicm kokusuna.diorun temizleyicisi harika bende kullaniyrm onu.

uyuyup gelelim insl.

bende chanel kullanıyorum change hep bayılırım bu kokuya yaa cidden
yüz temizleyici nemlendiricide hep Clinique kullanırım tavsiye ederim
diorun bende toniğini kullanmıştım memnun kalmıştım ama hepsi bir olsun die
set olarak Clinique kullanıyorum

esım dıyor kı
kendınıze degılde eslerınıze aldıklarınızı ve nasıl surprız yapacagınızı paylasırsınız

ehehee güzelmiş eşinin düşüncesi hiç onlara söylemeyelim sürpriz olsun hediyeler gelince onarın yanında açalım falan çok güzel olur benimkinin çok hoşuna gider kesin alkisalkisalkis

esin yine iyi bi yaklasim yapmis benimkisi ;cocu kgibi hediyem ialiyorsunuz birbirinizie cok ilginc dedi.allahin küstahi neolcak.:oklava:

seninki de 80 yaşında sanıyor heralde bizi genciz güzeliz tabi hediyeleşiriz :dilcikar:

bu arada melegımle telde konustuk cnm cım hedayelerımı yollamıs buradan da cok tesekkur edıyorum melegıme.ya bu arada hedayeler nırde fotoları yanı...

rica ederim canım naptım inşallah sen beğenirsin önemli olan o
bu arada hediyeler çekiliş topiğinde, listeyi yaptığımız yer var yaa orada

miniğim hediyelerin geldi bu arada çok teşekür ederim hepsi için ayrı ayrı
ama eylül olanlara bayıldım yaa gerçekten eline sağlık
resmini koyarım bi ara

olsun cılegım uzulme
turkıyeye gelıs tarıhın bellı olursa belkı o zaman yıne cekılıs yaparız
bahane arıyoruz zaten

Çileğin türkiyeye gelişi şerefine çekilişikaydirigubbakcemile3

esım dıyor kı

Hımm iyi fikir aslındaaklinialirimsmile

ya merhaba demeden konuya daldım herkese selammmmmmmmm sıvastan

mınıgım kocısın dogru soyluyor sıraya onları koyalım puhahaha.......

Hoşgeldin yağmurcum.Naısl gidiyor sivasta hayat alıştın mı adanadan sonra iç anadolunun soğuğuna ve soğuk insanlarınasempatiksalakcinni

Ayy ne ruhsuz kocan var çileğim kusura bakma valla..:oklava:

...........................

Maşallah eymenimeeeee..:asigim::asigim:

anaaaa geldi yine eymen kafa,masallahhh kuzuma..

yagmurcan hosgeldin fistik.

eymen kafa geldi gitti zeynanın verdiği siteyi denemek için çalışmalar yaptım kaydirigubbakcemile3 ee yakında bizimde hediyelerimiz gelir yabancılık çekmeyelim hemen yükleyelm diye kaydirigubbakcemile3

asortiem gel bebeğim buraya ben bakayım sana iyileşemedin bir türlü
aaa little black dress'i unutmuşum onu bende kullandım hakkaten çok hoştu

Askolsun topraaam ne kusuru yaa,evet huylu huysuzlardan.

ona göre öyle sanal alemdeki arkadasliklar,cekilisler gereksiz ve sacma.

kokoss gecmis olsun seker iyi ol artik.

Askolsun topraaam ne kusuru yaa,evet huylu huysuzlardan.

ona göre öyle sanal alemdeki arkadasliklar,cekilisler gereksiz ve sacma.

kokoss gecmis olsun seker iyi ol artik.

Bizim kocalar hayattaki basit şeylerden zevk almayı bilmiyorlar anlaşılan.Küçük küçük şeyler büyük mutluluklar yaratır.Onlara çalış para kazan de başka bişi deme..:oklava:

hosgorduk bacularım.ya citosum alısmam mumkun degıl gıbı cok garıp gelıyor bana burası.ınsanlarda bazısı bazısı bır garıp .ay ben memleketıme gıtmek ıstıyom ya :-(((

erkekler kadınlar kadar ince fikirli olamıyor malesef
benim eşim sever hediye almayı da vermeyi de benimle saatlerce dolaşır haa benim kadar anlamaz ama yardım etmeye çalışır yine de

Bi ara değil şimdi koy asortiğimmmmmm

şimdi koyamaz canımcım hasta kuşum yazık annesinde kalıyor zaten

ne eymenı melegım hayrdır cam mı actınız ya.ben kacırdım ne oldu cabuk bana da deyın :oklava:

yok canım eymenin resmini koymuştum buraya deneme amaçlı işim bitti kaldırdım ama maşallah herkes görümüş şaşırdım ondan yazdım

ya kzılar hedıye sayfsında ben fotoları goremıyom.nıyekı acaba...

allah allah hepimiz gördük ama yorumları falan görebiliyor musun :uhm:

Back
X