• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Yaşla mı ilgili acaba.Şimdi Yağmur, BEN ve Çitosum yaşlıyız sizden..E kocalarımızda bize göre..Ondandır ya.Yoksa benim kocam yapmaz öyle:(((

he bacum ben 33 oluyom 1 ay sonra amme bende ıs var hala da kocıste ıs yok puhahaha bayanssulusmile

kızlar pazardan süper bi gecelik aldım rus bi bayan satıyordu ama harikaaa
ama regldeyim ya :)))
ancak cuma akşamı falan giyerim zemuszemus

anammm lavısım kocısın yasadı desene cuma aksamı ıcratın ıcınden var yane zemuszemus

Sen öyle gibisin yavruuuu:))

sağl canım benim o senin bakışının güzelliği
ama öyle gibi olmak başka,öyle olmak başka geçiyor bizden de artık yavaş yavaş ama her yaşın güzelliği var yaşamak gerek

kızlar pazardan süper bi gecelik aldım rus bi bayan satıyordu ama harikaaa
ama regldeyim ya :)))
ancak cuma akşamı falan giyerim zemuszemus

aferin güzelim doğru yolda ilerliyorsun aynen devam
ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün madem sen reglsin bari ben çıksyım akşam kocişimin karşısına hoş bir gecelikle aklinialirimsmile

koş yasmin koşşş
tükenmesin sebzelerrr kaydirigubbakcemile3
ama herbiden çok güzel yaaa kırmızı kırmızı hemide pek uygun kadınla pazarlık bilem ettim :)
zor anlaştık ama parmak hesabı hallettikkkkkaydirigubbakcemile3

Tavuklu mantar soteyi çok severim Kalimerom.Afiyet olsun yarasın ..

ben de canım saol gel bırlıkte olsun
guvec kaplarına koyup fırına verıp uzerıne de kasar ılave edınce ınsanı kokusu bıle erıtıyor cokacimcoook

ama ben kultur mantarından daha cok koy mantarını sevıyorum
halam salamurasını yapmıs bıraz gondermıs sabırsızlıkla eve gıtmeyı beklıyorum

ben de canım saol gel bırlıkte olsun
guvec kaplarına koyup fırına verıp uzerıne de kasar ılave edınce ınsanı kokusu bıle erıtıyor cokacimcoook

ama ben kultur mantarından daha cok koy mantarını sevıyorum
halam salamurasını yapmıs bıraz gondermıs sabırsızlıkla eve gıtmeyı beklıyorum

Canım ben de köy mantarını çok severim.Bir de mantarın turşşusu var.Kastamonulu bir arkadaş getirmişti.Çok lezzetliydi.Mantar fırında da güzel oluyo.Mmmm canım istedi.Bugün şehriye çorbası, fırında izmir köfte ve pirinç pilavım var.Yarına yaparım belkim...

Ben akşama pazı kavurması yapıcam yumurtalı.Üzerine de sarımsaklı yoğurt hımmmmmmmmmm..:hulya:..Yanına ne yapsam domates çorbası nasıl olur acep..

evet yemek konuşma saatimiz gelmiş cokacimcoook

biz de bugün tavukla ilgili bişeyler yiyeceğiz ama ne olduğumdan tam emin değilim kaydirigubbakcemile3

Kalimerom resmen turşu işte.Mantar yumuşacık ağzında eriyo..Az sonra buraları sel alacak, ağzım sulandıııı:))

Çitosum ben de severim domates çorbasını.Ama oğlum pek sevmiyo.Çok faydalı bi çorba özellikle erkekler için:))Mevsiminde yapılırsa tabiiii...

Meleğim senin anne var.Ne güzel ya.Her bakımdan özeniyorum sana.Portakal ağaçları vs..

kızceler bende az sonra cıkacam habarınzı olsun.herkeslerı opuyom bacılar....opuyorumnanaktan
aksama yaprak dokumu var benım delu oglan fırsat verırse gelırım yanınıza.

Bizim kocalar hayattaki basit şeylerden zevk almayı bilmiyorlar anlaşılan.Küçük küçük şeyler büyük mutluluklar yaratır.Onlara çalış para kazan de başka bişi deme..:oklava:

aynen canim benim esimde seviyor para kazanmayi :)

canım farklı bır karakterı var esının
benım esım cok sever surprız yapmayı hakkını yemeyeyım
kucuk bır jelıbonla bıle sana surprızım var deyıp suslu cumleler kurabılır

eymenı ben de merak edıyorum canım

asortıem begenmene sevındım canım
gule gule kullan tez zamanda ıyıles

hayatim sürpriz yapar ama bana<:) hayatta baska birine ne hediye almistir nede surpriz yapmistir.

heleki net ortamina acayip gicik sanal ortam ne anliyorsunki hergun yazinca diyor.

esim cok realisttir benim canim,bide citosunkisi gibi caliskolik:)

tekrar slm kızlar.aniden misafirlerim geldi.gerçi tam misafir saylmazlar ama.babaannem yengem kayınvalidem vardı.şimdi gittiler.mutfağı toparlıycam ama bi bakayım dedim.kızlar hediyeler nerde?aradım ama bulamadım.bi bakayımda öyle gideyim toparlamaya.merak ettim çok.

Back
X