• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

tekrar slm kızlar.aniden misafirlerim geldi.gerçi tam misafir saylmazlar ama.babaannem yengem kayınvalidem vardı.şimdi gittiler.mutfağı toparlıycam ama bi bakayım dedim.kızlar hediyeler nerde?aradım ama bulamadım.bi bakayımda öyle gideyim toparlamaya.merak ettim çok.

Canım sosyal aktiviteler başlığı altında..

yasminim gel diyorum sana buraya annem sana da bakar Anıl'ıma da opuyorumnanaktan

benim de eşimle aramızda 5 yaş var eşim 1977li ben 1982liyim bayanssulusmile

yasminim gel diyorum sana buraya annem sana da bakar Anıl'ıma da opuyorumnanaktan

benim de eşimle aramızda 5 yaş var eşim 1977li ben 1982liyim bayanssulusmile

Canım kocan benimle yaşıt:)))Genç yaaw..Gelirim kıı orayada.Seve seve.Birgün burayı terkedecek olsam ilk düşüneceğim yer orası olur..

Biri nisanli, biri evli, biri de sevgililisi ile birlikte yasayan 3 kadin konusurken
erkeklerine süper bi gece yasatmaya karar verir, 3u de ayni seyi giyecek ve ne
oldugunu birbirine anlatacaktir, kiyafet siyah deri bustiyer, jartiyer ve
siyah maske olarak secilmistir,
2 gun sonra bulustuklarinda once nisanli olan kadin anlatir:

Deri bustiyeri giydim, jartiyeri taktim, maskeyi de takip nisanlima kapiyi
oyle actim, beni gorunce 'sen benim hayatimin kadiniisn ' dedi ve harika bir gece geçirdik.

Sevgili olan da 'ben de giyindim, maskeyi de takip, ustume bir pardesu
gecirdim, onun ofisine gittim, iceri girip kapiyi kapatip pardesuyu
actigimda harikasın dedi ve muhteşem bir gece geçirdik..

Evli olana donerler, o da anlatir 'Ben de cocuklari anneme yolladim,
isiklari kistim, jartiyer ve deri bustiyeri giyip maskeyi taktim, kocama
kapiyi oyle actigimda bana'' Naber lan Batman, akşama ne yemek yaptın?'' dedi

/QUOTE]

aklinialirimsmileaklinialirimsmile bızde 2 sayılırız ama benım koca cok utanır kaydirigubbakcemile3 ıc camasırı dukkanına bıle gıremezz

Canım kocan benimle yaşıt:)))Genç yaaw..Gelirim kıı orayada.Seve seve.Birgün burayı terkedecek olsam ilk düşüneceğim yer orası olur..

gel canım ne zaman istersen kapım açık sana bağ bahçe dağ bayır gezdiririm seni rahatlarsın
hele şimdi bir görmen lazım birgün gittiğimizde bir foto çekeyim her yer bembeyaz papatya olmuş durumda çok güzel görünüyor yaa

selamün aleyküm millet napıyonuz yaw görüşmeyeli.kız yasmin nereye bitiyon daha dur helee:)) bittik de okeye dönüyozzzzkaydirigubbakcemile3 baksana sen kilo verdim diyodun ya nasıl yapıyonn ??

gel canım ne zaman istersen kapım açık sana bağ bahçe dağ bayır gezdiririm seni rahatlarsın
hele şimdi bir görmen lazım birgün gittiğimizde bir foto çekeyim her yer bembeyaz papatya olmuş durumda çok güzel görünüyor yaa

Ayy küçükken tam bu zamanlarda babam çiğdem toplamaya götürürdü bizi.Ya da yazın piknikte gelincikleri görürdük.Toplamazdık çünkü çok nazenindir ya..Kimsede dert yok, koca yok, kadın yok, bebe yok.Sorumsuzca, yarını düşünmeden nerde çiğdem var oraya koşardık, çıkarırdık...Bir de beyazı var.Öksüz Ali derler..Annem babama derdi bak senden:((

eşleri küçük kervanına bende katılayım benimkide 1 yaş küçük :)) ikimizde şubat doğumluyuzz ben kovayım o balık:))) ama zengin falan olamadıkk.))

az yemekle olmuyo gibi yaa ne yapsak yaaa offfff:(( birdahaki hafta sonu dğün varmı.sülalenin kokoşları şimdi hepsii giyinir gelir :(( eskiden bende o kervana katılabiliyordumm ama şimdi insan içine çıkmaya utanıyorum yaa:(( ne giycem ben allahımmm

eşleri küçük kervanına bende katılayım benimkide 1 yaş küçük :)) ikimizde şubat doğumluyuzz ben kovayım o balık:))) ama zengin falan olamadıkk.))

Derinim bizim versiyon gözü açık çıktı.Kandırdık bebeleri:))Yağmur , Sen , Ben 33 deyiz ve kocalarımız küçük.Bunda bi iş var gibi:))

ay asortiem yavrum kıyamam sana çok pis bir hastalık bu yaa beni benden eder hesabı

hee hatunlar harbiden aa bir baktım hepinizin kocişler küçük hayırdır boshayallersmile

derincim niye sıkıyon ki canını sen o kadar kilolu değilsin ki kilolu kadınlar içn bile çok şahane şık kıyafetler var insanlar hem kilolu hem şık olabiliyor zemuszemus

selamlar,
naber kızlar kociş evde anca girdim bir ara azcık okudum..
çitosum fıkra güzeldi.. bende 3. numero oluyorum...
veeee dünki pırasaya döndü ama benim kocada bende 1 yaş küçük.. biz tanıştığımızda o bana 26 yaşındayım dedi aa bende dedim sonra ben 29 eylül o 2 ekim dedi ama arada 3 ggün var bişey olmaz ne olacak felan konuştuk hatta 1-2 yaş olsada bişey farketmez önemli olan biz iyi anlaşıyoruz ya dedi düğüne 2 ay kala öğrendim bir yaş küçük olduğunu kızdım ailen ne derler cadı teyzen ne der felan konuşmadım epey bir ben seni çok seviyom diye peşimde dolandıydı..hhhe geçmiş günler güzeldi beaaa..

fıkraya bakacak olursk sanırım bizde 4 numeroyuz
biliyorum 4 yok işte bizimki çok farklı
ben şimdi öle bişi yapsam ofise zaten gidememde
kapıyı açsam öle paldır küldür üstüme atlar hemen kapıyı kapatır
"manyakmısın kapıya böle çıkılırmı,etraftan biri görecek hem dha yeni geliyom bütün gün onumu düşündüm dur ellerii yıkayım karnım aç hem öle paldır küldür olmaz havaya girmek lazım " der ve bütün akşamı küs geçiririz boshayallersmile
ahhh ahhh benden geçeli çok olmuş şimdi fıkrayı okuyunca anladım
çıkarken yada nişanlıyken yapsaydım offf offff mafoldumben

akşama taze fasulye pilav ve salata var
fıkradan sonra düiündümde adam olana çok bile alsanaalsanasmile

eve geldim bıyıklarımı aldım cilt bakımı yaptım duşa girdim bir güzel banyo yaptım kremlendim uzandım oğluşum uyuduğu için alamadım
yarın manikir kaş saç olayına girecem o yüzden temiz temiz gideyim dedim
benimkide avcunu yalasın manyak benim gibi karıın kıymetini bilmiyo
ahhh ahhh ne hevesler var içimde hepsi sessiz sessiz patlıyo volkan gibi içimde :kedi:

asocum saat geldi bugün buraya yazdım hatta 2 kezde aradım ama duymadın gerçekten çok saol çok şık ve benim tarzım ek hediyeler için ayrıca teşekkürler bebeeemm çok geçmiş olsun bu arada

Back
X