• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

tşkler miniğim...sanada geçmiş olsun canımm..topuk dikenimi oldu ki..yasmninim..dedimya siz çıtırcı ben kıtırcı..:))) eylülü doktora götürdüm canım dün...iyileşemedi totişim...:(((

Son düzenleme:
tsk ederım ne oldugunu ben de bılmıyoum
dun oglen hafıf sancı vardı ama onemsemedım
eve gıttım mutfakta bıraz ayakustu kaldım ama masadan kalktıgımda basamadım cok acı verıyordu
esım topuk dıkenınden suphelendı
sımdı parmak ucuma basıyorum belkı de asırı yorgunluktan oldu bılemıyorum

fıkraya bakacak olursk sanırım bizde 4 numeroyuz
biliyorum 4 yok işte bizimki çok farklı
ben şimdi öle bişi yapsam ofise zaten gidememde
kapıyı açsam öle paldır küldür üstüme atlar hemen kapıyı kapatır
"manyakmısın kapıya böle çıkılırmı,etraftan biri görecek hem dha yeni geliyom bütün gün onumu düşündüm dur ellerii yıkayım karnım aç hem öle paldır küldür olmaz havaya girmek lazım " der ve bütün akşamı küs geçiririz boshayallersmile
ahhh ahhh benden geçeli çok olmuş şimdi fıkrayı okuyunca anladım
çıkarken yada nişanlıyken yapsaydım offf offff mafoldumben

akşama taze fasulye pilav ve salata var
fıkradan sonra düiündümde adam olana çok bile alsanaalsanasmile

eve geldim bıyıklarımı aldım cilt bakımı yaptım duşa girdim bir güzel banyo yaptım kremlendim uzandım oğluşum uyuduğu için alamadım
yarın manikir kaş saç olayına girecem o yüzden temiz temiz gideyim dedim
benimkide avcunu yalasın manyak benim gibi karıın kıymetini bilmiyo
ahhh ahhh ne hevesler var içimde hepsi sessiz sessiz patlıyo volkan gibi içimde :kedi:

asocum saat geldi bugün buraya yazdım hatta 2 kezde aradım ama duymadın gerçekten çok saol çok şık ve benim tarzım ek hediyeler için ayrıca teşekkürler bebeeemm çok geçmiş olsun bu arada

ah bebişim benim o içinde patlayan sessiz volkanları görmeyen kocan utansın:oklava: senin gibi hatun boş bırakılır mı bee :mymeka:

zeyanm son seçenek biz türk hanımlarına hitap ediyor diğerlerini kimsenin yapabileceğini sanmıyorum..kaydirigubbakcemile3
oh güle güle kirlenmi denir ne güzel aklenmişin, paklenmişin.. saatinide güle gülşe kullan canım..

yasminim kızzz sen beni çıtırlarla bir görmüşün.. çok sağol tatlım ama ben sizin abulanızım ya gııııı..
ben 34 eşim 33 yaşında.. eylülde 35 olacağım.. yaşımı kimseden saklamam pek ama eşimin küçük olduğun sölemem kimseye..siz yabancı değelsiniz gözümde ondan dedim....

ister 35 ol ister 40 maşallah fıstık gibisin, iki tane de aslan gibi evladın var daha ne olsun

çok fenalardayım senağlama

noldu kuşum neden fenalardasın hayırdır

günaydın arkadaşlar...
dün öğleden sonra eylülü en sonunda doktora götürdüm..agumantin diye bi antibiyotiğe başladıkk..boğazları kızarmış kuzumun...
asortik ve bebişi eylül çok tatlı çıkmışsınız ana kız..ne güzel olmuştur şimdi tatil ,deşarj olmuşsunuzdur..
eşlerlerin yaşlarından konuşmuşsunuz...maşallah hepinizinkide çıtırmişş...:))) sizi çıtırcılar sizi..:)))benim kociş benden 2 yaş büyük...bende kıtırcıyım yani :)))

yağmurcum yaprak dökümünün sonunu bende bakmadım ama baktığım bölümünü özetleyeyim canımm..alirıza bey damadıyla konuşuyo ...onun doğru söylediğine ikna oluyo..cevriye dönmesi için fikreti arıyo.sonrada fikretin kocası arıyo dönmesi için ama fikret kabul etmiyo..geçen seferki teldeki bıraktığı mesaja kızdığını söylüyo falan...bu arada necla kaynanası, kayınbabası ve ali sarperle yemeğe gidecekler..ali sarper seni alayım ben götüreyim diyo..ama necla kabul etmiyo kaynanası yanlış anlar diye..ama yemek yiyeceklere yere ikiside aynı zamnada geliyorlar..ali sarper yanlış anlamasınlar önce sen gir istersen diyo..o sırada paparaziler çekiyo..necla kaynanasınada ali sarperde halan gelmedi diye söylenince gelmek üzeridir falan diyo.saat 8 demişti diyo biraz sonra sarper geliyo..ertesi gün gazete manşetlerinde aralarında aşkmı var..ikisi bi zamnda geldikleri halde birlikyte girmediler falan filan diye yazı çıkıyo..kaynanası eve gelip bu ne rezalet ..ikinizde aynı zamnda gelmişsiniz diye cayrıyo..alirıza kızını savunuyo..necla ağlıyo ali sarperi arıyo..ben kuşadısına gidiyom gelme diyo...(Yani hemen gel diyo bence :))))) ) benden bu kadar...

günaydın bebişim geçmiş olsun kuzucuğma iyi olmuş doktora götürdüğün antibiyotik iyi gelir

gunaydın
cok zor uyandım bu sabah
gece kalkıp dus aldım topugum cok fecı acıyor basamıyorum uzerıne
ve durup dururken oldu
bu kez uykum kactı dus alınca da sabah karsı uyudum zor uyandım

zeynam ne oldu canım yaa
kım sıktı canını

asortıem harıka gorunuyorsun cıcım
hedıyelerını begenmene cok sevındım

yaslar konusulmus benım kocıkte benden 4,5 yas buyuk
bılmıyordum ben o kadar fark olabılecegını tanıstıgımızda ama bazı konularda cok cocuksu davranıyor

baska ne vardı
gulızcım kızına gecmıs olsun canım

allah allah topuk dikenimi oldu acaba neden ağrıyor ki :uhm:

yasminim kuşum ve yağmurum ebeğim sizlere de günaydın opuyorumnanaktan

alıntılarımı yaptım gönül rahatlığı içersinde yazabilirim şimdi kaydirigubbakcemile3
herkese tekrardan günaydın
oyy olğum dün herkesi bezdirmiş canından çokta fırlama oldu birde istediği olmayınca kendini atıyor yerden yere dün miniğin anlattığı gibi bir de düne özel bir huysuzluğu vardı sanki olacak artık o kadar napalım kişilik geliştiriyorlar

saat 22.00gibi yatırdım onu ananem süt getirmiş köyden onunla yoğurt yaptım güveç kabında yaptım sizin dediğiniz gibi bakalım nasıl görüntüsü güzeldi sabah ama tadına bakmadık daha

sonra yatmışım bende iyi uyumuşum keyfim yerinde allah bozmasın

asortiem bebeğim harika çıkmışsınız yaa bayıldım o rüzgarda öyle kısa kollularla ceketsiz gezersen üşütürsün tabi, hava ılk güneşli belki ama ne demişler kışın güneşine kızın güneşine aldanma kaydirigubbakcemile3

ayy çıtır ıtır gevreğim geldi mis gibi çayla şunları indireyim mideye benim kaynananın nasıl sinir ettiğini anlatacağım size fazla uzun sürmedi sinir olmam ama o an gıcık oldum gıcık

hmm asortiemin hediyelerine baktım şimdi hepsi birbirinden güzel
miniğim adın gibi minik minik bir sürü şey hazırlamışsın düşünceli arkadaşım benim

günaydın kızlar
asorticiğimher zamanki gibi çok hoşsun eylülümde çok tatlı maşallah ananesine çok benzettim resimlerde ben
gülizcim geçmiş olsun canım eylülcüğüme
kalimerocum sanada geçmiş olsun tatlım topuk dikeni olabilir evet hiç yaşamadım ama tanıdığım var yaşayan tabanlık kullanmıştı çok rahatlatıyo bence bi dra gitsen iyi olur
çitoscum hayırdır canım noldu
yasmincim günaydın fıstıkım dünürüm

bende çok huzursuzum bugün çok öyle moralim bozukki bim işi olmadı tekrar başa sardık mehkemeye devam hayırlısı olsun inşallah ne diyim ama çok üzüldüm Allah biliyo
kalas kocamlada naneyiz hem suçlu hem güçlü ben surat ediyorum diye oda bana surat ediyo artık aman çokta tıntın valla
oğlumda genel anlamda iyi ama çok huysuz oldu inşallah kalmaz bu huy zaten huylu bi çocuk değildi şimdi hepten sapıttı
yarında cevriyenin doğum günü ay ne alıcaz daraldım valla

mmf cevrıye dogum gunu kutluyor mu
bım ısıne de takılma canım hayırlısı olsun

cıtosum merakla beklıyoruz canım

ayıpsın kalimerocum kutlamazmı geriyo insanı her 19 mart öncesi bide aldığını beğenmez çıldırtır
gittim bi kere çok istiyo diye tostmakinası aldım 90lira bayılmıştım bi kulp buldu avize istiyodsu aldık bi kulp buldu kıyafet mıyafet hiç almıyorum artık hemen birine veriyo

vay be tam cevrıye desene
yalnız dun aksam yaprak dokumunde cevrıyeyı sevdım ben
nasıl sahıp cıktı fıkret'e de ogluna baston cektı

cevrıye mevrıye ama gelınını gerı ıstıyor gel dıye arıyor
kocıse de soyledım bız aynı durumda olsak annecıgın kına yakardı munasıp yerlerıne

miniğim cevriyenin derdi fikret değil..işleri kim yapacak, çocukları kim bakacak derdi bence..
meleğim günaydın canımm...
maytap sanada günaydın canımm..ne alacan şimdi cevriyeye..
çitosum ne oldu gülüm ya...

Yaaw bu kadınların adamlardan çektiği ne?Biz kavga etmedik, kocam gececi bu aralar.O yüzden edemedik.Zaman yok, ne yapalım:)))

Çitosum şu an dışarda birazdan anlatacak durumu..

Maytabım tınlama cınım, en iyisini sen yapıyosun tecrübeli bi hanım olarak:))

günaydınnnnnnnn delikafadulden:roflol:
ay çomik şeyler oldu anlatmazsam çatlıcammmmmmmm :roflol:
dün akşam fenalardayım dedim merak etmişsiniz
tamamen yanlış anlama olyı aile faciası yarattı :roflol:

ben 2 hafta önce kadar kendime yeni tel aldım benimkini kocişe verdim onun eskisinide ben alıp özel numaramı taktım
neyse akşam mesajları sileyim diye aldım teli siliyom tek tek birmesaj bende kayıtlı değil

"çok yoğunum canım toplantıdayım ben gelicem" aman tanrım :roflol:

bende de kayıtlı olmayınca tabi telde uğurun eki teli olunca direk onun mesajı olarak algıladım
ve kıyamet kopmaya başladıııı :sm_cool:
ara diyo ara ben bişi yapamdım falan ben emiim kendimden diyo ama ben dururmuyum aradım

-ezgi ile görüşebilirmiyim?
-yanlış numara burada ezgi yok.

telefona hemde bir bayan çıktı ve olay ondan sonra koptu
neler dedim neler adamı evden kovdum ama gitmedi Allahım neler söledim :roflol:
sonra noyu müşteri hizmetlerinde sorgulattım bir bey adına kayıtlı
Allahım çıldrcam ne bu ya şaka gibi adamı boğacam ama o o kadar rahatki "ben kendimden eminim ara nereyi arıcan konuş" falan

onun o hali beni deli ediyo diyorum;
-tabi hep böle olur zaten soğukkanlı davranıyorsun olayı kapatmaya çalışıyon ben yemem sana neler yapacam falan

gece banada onada zehir bir şekilde sabaha kavuştu

işe geldim abime verdin noyu ara dedim kimmiş nerdeymiş izmittemi diye telefon kapalıydı
az önce faceye girdim minik sordu hayırdır ne oldu :roflol:
anlattım ama sonra birden kocasının ismi ve soyismi akşamki isim olduğu aklıma geldi :roflol:
meğer ben akşam aradığım "ezgi" diye sorduğum minikmiş :roflol:
sonra konuştuk konuştuk olay gerçeğe kavuştu
minik nosunu eşi ile değişmişti tabi ben noyu değişince telefonda o bana yazdığı mesaj isimsiz no olarak kaldı
ve bende uğura gelmiş sandım :roflol:
böle kötü bir akşam yaşadım ama az önceden beri gülmekten çatlıcam ne kadınım ya adamı evden kovdum ya gitseydi nası affettirirdim kendimi

ama şimdi imkanı yok ona bu durumu bugünlerde anlatamam beni dır ır yer günahımı aldın çamur at izi kalsın falan

ben onun gönlünü gizli gizli alırım
akşam söylediklerimden sonra ne kadar inanır bilmem :1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

Valla anlatsam çok gülersiniz..

sen anlat biz gülelim olsun nemli değil zaten hep öyle değil mi sudan sebeplerden çıkmıyor mu sanki hep kavgalarımız
kııız yoksam dünkü fıkradaki gibi mi giyinip çıktın adamın karşısuna :roflol:

günaydın kızlar
asorticiğimher zamanki gibi çok hoşsun eylülümde çok tatlı maşallah ananesine çok benzettim resimlerde ben
gülizcim geçmiş olsun canım eylülcüğüme
kalimerocum sanada geçmiş olsun tatlım topuk dikeni olabilir evet hiç yaşamadım ama tanıdığım var yaşayan tabanlık kullanmıştı çok rahatlatıyo bence bi dra gitsen iyi olur
çitoscum hayırdır canım noldu
yasmincim günaydın fıstıkım dünürüm

bende çok huzursuzum bugün çok öyle moralim bozukki bim işi olmadı tekrar başa sardık mehkemeye devam hayırlısı olsun inşallah ne diyim ama çok üzüldüm Allah biliyo
kalas kocamlada naneyiz hem suçlu hem güçlü ben surat ediyorum diye oda bana surat ediyo artık aman çokta tıntın valla
oğlumda genel anlamda iyi ama çok huysuz oldu inşallah kalmaz bu huy zaten huylu bi çocuk değildi şimdi hepten sapıttı
yarında cevriyenin doğum günü ay ne alıcaz daraldım valla

canım hayırlısı olsun yaa demekki kısmet değilmiş boşver üzme tatlı canını bir kapı kapanır başka bir kapı açılır

cevriyeye de helal valla bu yaşta hala doğm günü haa hoş bizde anneminkini kutlarız ama kaynanamın sadece anneler gününü kutlarız doğum gününü falan bilmiyorum
aman bilekte istemiyorum, hatta bu gidişimde hediye falan da götürmek istemiyorum he gidişimde götürürdüm ama son gidişimizde Eymen'in doğum günü geçmesine rağmen bir çöp bile almadı dedim yaa sinir oldum dönerken de alamadık vaktimiz olmadı çarşıya çıkamadık falan diyor işi düştümü oğlunu hemen gönderiyor ama, hadi o zaman vaktin olmadı alamadım bunun pişmanlığını yaşadın şubat tatilinde kaynım gitti o dönecek belli onunla çarşıya çıkıp bişeyler alıp göndersene yok yok düşünce yok kadında anlayış yok sıfır yani
ay geçenlerde aramış birde Eymen'e banyo lifi aldım 1 tl'ye çok güzel diye anlata anlata bitiremedi delirecektim artık o 1'tl lik lif 10 sene gider heralde
bir de dün yaptığını anlatacaktım dimi
dün akşam komşuya gitmiş onların da neti var bii aradı açın msn ide oğlanı göreyim diye neyse iyi dedik açtık konuşuyoruz hem de kameradan görüşüyoruz
Eymen oradan oraya koşuyor bir yerleri karıştırıyor falan hareketli yaa ne dese beğenirsiniz aaa diyor ne kadar hareketli bu, böyle olmaz başedemezsiniz bununla, buraya gelince ben bağlarım onu bir koltuğa falan diyor
yoksa zaptolmaz diyor sanki torunundan değil de ahırdaki bir hayvandan bahsediyor ayy duydum kan beynime sıçradı kaptığım gibi çocuğu götürdüm uykusu var uyuyacak dedim ay çıldırttı yaa ne demek bu ne kadar eski kafalılık ne cehalet yaaa allahtan aynı şehirlerde falan değiliz birde torununu çok sever görünür eksik olsun onun böyle sevgisi alsanaalsanasmile

yağmurcum oğuzu eski karısı güzel bi paraladı.çocuğu kaçırıldı diye...4 tırnağınında izi kaldı yüzünde..bu arada leyla oğuzun ne iş yaptığını merak etmeye başladı..oğuzdan net bi cevap alamadı.mithat karadan yardım istedi ne iş yaptığını öğrensin diye.bu arada mithat kara şevkete iş teklif ediyo..şevkette babsıyla konuşup kararımı veririm diyo...ferhunde hala tekin ailesiyle uğtraşmaya devam ediyo..neclayla ali sarperin haberini görünce ali sarperle konuşmaya gitmişti..orada reklam girdi..bende yattım canısı..:))

Back
X