• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Beyazmeleğim ciddi ciddi mi söyledi kaynanan bunu bağlamak filan.Şaka gibi valla.Acaba çok uslu ederim koltuktan kalkmaz filan mı demek istedi ki.Çünkü normal bir insan bunu demiş olamaz..:oklava::oklava:

aynen ciddi ciddi dedi bebeğim hiç gocunmadı da yanlış biey mi dedim diye de düşünmedi ben cahilliğin cehaletin bu kadarını görmedim :umursamaz: bu çocukların ondan çıkmış olmasına ve hala böyle sağlam olmalarına da şaşırmıyor değilim allahım iyiki aynı yerde falan değiliz kesin kavga çıkardı heralde şimdi bunları siyorsa beraber olsak neler diyecek

ay yazık kocalarınıza öyle kalas kütük olur mu mutlaka vardır onların sevgi dolu şefkat dolu romantik br tarafları

aynen ciddi ciddi dedi bebeğim hiç gocunmadı da yanlış biey mi dedim diye de düşünmedi ben cahilliğin cehaletin bu kadarını görmedim :umursamaz: bu çocukların ondan çıkmış olmasına ve hala böyle sağlam olmalarına da şaşırmıyor değilim allahım iyiki aynı yerde falan değiliz kesin kavga çıkardı heralde şimdi bunları siyorsa beraber olsak neler diyecek

ay yazık kocalarınıza öyle kalas kütük olur mu mutlaka vardır onların sevgi dolu şefkat dolu romantik br tarafları

Aaaa evet romantik BİR yanları varalsanaalsanasmile

bence de yazık ya adamlara çok üstlerine gitmeyin hanımlarrr:)))
bende eve gidiyorum hepinizi öptümm hoşçakalınnnn
yağmurum yürü canım yarın akşam kim tutar seni:)))))

nedn öyle diyosun yasminim senin adamda sana elmalı turta getiryo ya..:))))
bayılmıştım ben senin kocişin elmalı turta muhabbetine..:))))

Ben de bayılmıştım canım..Ceketinin altına saklamış.Zannedersin ki pırlanta takım almış. Bir dilim üçgen şeklinde ısınmaya hazır turtaaaaaaaakötükedihüso

olsun kız yasmiim negatif bakacak olduktan sonra negatiflik çok biraz da iyi tarafında bakmak lazım adam düşünmüş getirmiş onun kapasitesine göre çok büyük birşey bu, sen kendine göre düşünmeyeceksin olaylara onun gözüyle, onun kapasitesinde bakmaya çalışacaksın

bende eve kaçıyorum saat 13.30da toplantımız var şimdiden gideyim yoksa çıkamam kolay kolay

Back
X