• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

benimle kocamın arasında tam tamına 7yaş 2 ay var çok yaşlı almışım bende caanım
beyazmelekim seninle müsait olunca özelden görüşmek istirem bi randevu alabilirmiyem

anacım ne olmus kalaslar kutukler havada ucusuyor
dıkkat edın carpmasın bır yerlere

yasmınım ve cıtosuma katılıyorum
tecrube etmıslıgım yok ama gercekten bır kalasla yasamak ve o kısının hayat arkadasın oldugunu kabullenmek zor bır durum
sızın ıcın soylemıyorum kızlar
arkadasım gercekten bır kalas, kutuk vs bılumum kelımelerı ıcınde barındıran bırıyle evlı ve neler cekıyor
hayattan tat almıyorum dıyor kız

ay yazık kocalarınıza öyle kalas kütük olur mu mutlaka vardır onların sevgi dolu şefkat dolu romantik br tarafları

bızımkılerın zaman zaman kalas tarafları oldugu gıbı mı canım

beyazmelegım ptt kargo tatıldeydı canım onun ıcın yurt ıcı kargodan gonderdım

eve gıttım annemın yıne mısafırı var
oglus dısarı cıkmak ıstıyor
yemek bıle yıyemeden geldım
kucuk kuzum oyuncaklarını hedıye paketı yapmak ıstıyor cunku
oynadık kudurduk geldım
sımdı ne yesem dıye dusunuyorum

Ya kızlar PTT den gönderecektim yazıcı arızalıymış.Aras kargo 18 tl demiş.Yarın merkez PTTden göndereyim bari.

Minecim hoşgeldin.Nasıl oldun?Grip olmadın di mi?

Eylül hatun cee diyip kaçıyosun yavruu.Nerelerdesin??

Ya kızlar PTT den gönderecektim yazıcı arızalıymış.Aras kargo 18 tl demiş.Yarın merkez PTTden göndereyim bari.

Minecim hoşgeldin.Nasıl oldun?Grip olmadın di mi?

Eylül hatun cee diyip kaçıyosun yavruu.Nerelerdesin??

BAŞIM AĞRIYO kafamçokkarıştı
SANIRIM DÜN AKŞAMDAN KALMAYIM ohaoldumsmile

YASMİNCİM 18 TL. Mİ ÇOK DEMİŞLER YAWBEN YURTİÇİNDEN YOLLADIM BAYADA UYGUNA GİTTİ VALLA KOCA PAKET
PTT YE GİTTİM İLK ADAM DEMEZMİ AÇILIP BAKILACAK PAKET İÇİNE
AAAA DELİMİSİNİZ DEDİM O KADAR ÖZENLE PAKET YAPTIM HAYATTA AÇTIRMAM DE GİDİN İŞİNİZE DEDİM PTT AÇMA İHTİMALİ VAR HABERİN OLA

selam selam kızlar
internetim gitti giremedim günlerdir geçmişi okuyum dedim bi cesaret vazgeçtim tabeeee akannehir

nasılsınız nasıl geçti hasta olan bebeişler varsa geçmiş olsun annelerede bebelerede

yokluğumu farkeden oldu mu anacımmmguclubacismile

benimle kocamın arasında tam tamına 7yaş 2 ay var çok yaşlı almışım bende caanım
beyazmelekim seninle müsait olunca özelden görüşmek istirem bi randevu alabilirmiyem

bebişim senin için bütün randevularımı iptal ederim ayıpsın
ama bir toplantım varki onu iptal etmem imkansız gibi birazdan başlayacak 14.00-14.30gibi biter ondan sonra seninim hayatım opuyorumnanaktan

bızımkılerın zaman zaman kalas tarafları oldugu gıbı mı canım

aynen canım dönemsel durumlar yani

beyazmelegım ptt kargo tatıldeydı canım onun ıcın yurt ıcı kargodan gonderdım

tamam canım çok sağol sana zahmet verdim yaa bitanesin opuyorumnanaktan

iki dakka boş bırakmaya gelmiyo ya dünyayı yazmışınız ,nasıl okiyciğim şimdiohaoldumsmile

okiycin şekerim öyle bırakıp gitmek yok buraları

hoşbulduk canlarım geçmişi birazda olsa okuyim bakayım neler olmuş

hoşgeldin hayatım

yasmincim pc açık ben ev işine koşturuyorum canım ,bende ptt ile yollıcam meleğimin evinin karşısındaymış ..

he evimin karısında huuu beyazmelek kargon geldi gııı, koçuveee gari alıvee bakeen kargonu deseler duyarım yani o boyutta kaydirigubbakcemile3

Kalimerom bizim sokakta aras kargo, ptt her ikiside var.Ptt arıza deyince eşim kargoya götürmüş.18 TL dedikleri gibi Lavişimin memleketine haftada bir götürüyolarmış.Haftayakalacaktı bir de.Yarın ben veririm yaa..Dün legoları tamamladım, sabahtan gönderirim diye düşündüm ama olmadı:((

Krikitosum hoşgeldin.Geçen konuştuk, yokluğun belli olma mı double annem:)) Nasılsın, ne kadarlık oldu yavru? Mert oğlan nasıl?

Eylülcün yine yemek memek yapıyon herhalim.Ne yapıyon kıı???

Ben geldimm..

Krikitos hoş geldin.Nasılsın?

Eylül sen nerelerdesin?Hiç görünmedin?Hatta sabah profiline girdim baktım ne zaman girmiş bu hatun en son diye:)

yasminim neymiş öyle canım ya ver ptt ye gitsin hiç uğrşama kargoyla falan günü de önemli değill
kızlar ya aslında kocam benden tam 9 yaş büyük:) buldu benim gibi çıtırı ama ben problem etmiyorum çok da ii anlaşıyoruz beni olgun bi insan yaptı kendisi
bakıyorum yaşıtlarım hala saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar konuşma tarzları falan vs. ne bileyim iyi ki eşim benden büyük ve genelde kararlarımız ortak oluyor ve bensiz oda çok andir çıkar dışarı yazın amcasının oğulları falan geldiğinde ancak ..
kızarım bazen odunluğu tutar ama yeri geliyor düşünüyorum da genelde hep haksız ben
oluyorumbilmiyorumkismile
herşeye rağmen kocişimi çok seviyorum opuyorumnanaktan

Back
X