- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #66.741
kızlar yemeğimi yedim geldim ama az yedim sadece tarhana içtim bide 2 kaşık patates kavurması....
krikocum hoşgeldin canımmmm
krikocum hoşgeldin canımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krikitosum hoşgeldin.Geçen konuştuk, yokluğun belli olma mı double annem:)) Nasılsın, ne kadarlık oldu yavru? Mert oğlan nasıl?
iyilik cnm mertom da iyidi griptik biliyorsunuz geçti şükürler olsun hafif ama uzun bir gripti sonunda geçti zemuszemus
pıtırcığımda iyi tekmeler atıyor acayip hareketlendi offf bu merttende hareketli olcak galibaakannehir
isim tartışmasıdır yaşanıyor ailede çocukuma bi isim yakıştıramadı kimseee bu gidişle doğuma kadar isimsiz kalcak sanırım CADIARZU
yaa geçmişee baktım sedanın arda düşmüş off kolu kırılmış kuzuum yaaa yaramazlık felaket hale geldi artık allah korusun hepsini artık bir an yanlız bırakmaya gelmiyolar malesef wc ye gidemicez yaaa okide düşmüş geçmiş olsunnn tatlışım bekşiyom seni biz hastaydık gelemediniz bu hafatada siz hastaymıssınız geçer geçmez bekiyorum canikommm opuyorumnanaktan
yasminim ben 86lıyım eşim 77 li
evleneli temmuzda 4 sene olacakkk
1 senede nişanlı kaldık
6 ay da onun öncesi
ben nerdeyse 6 yıldır eşimleyim beni her yönden mutlu etti her türlü gençlik hevesimi aldırdı
çünkü oda geçmişti bu yollardan....
beni o büyüttü:)
benim kocişde kel hatta herkes daha büyük sanıyor ama ben yakıştırıyorum eşimi kendime bıyu boyuma huyu huyuma misaliiii......
bazen der çocuk gibisin diye ama bu hiç önmli bir sıkıntı yaşatmadı bize![]()
Lavişim şans işte.Kavun değilki koklayıp alasın.İki tane oğlum var şimdi.Biri ortaokula gidiyo birisi de bebek.Büyütünce belki rahatlarım:))
bızımde temmuz ayında 4.yılımız bıtecek ınsa allah :asigim: