• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ay ne dicem yaa benim eşimle aramda 10 yaş var ve çok mutluyuz neden acep sanırım o beni çok çekio yaa
çok kaprisliyim ben çekilecek gibi değilim ben bile olsam kendimi çekmem o çekio işte yakışıklı kocim benim(pehhh)
bizde 2005 haziran 19 da tanıştık sefgili olduk
2006 temmuz 8 de nişan
2007 temmuz 15 te nikah oldu işte bizim şanslı ayımız temmuz

yaa resim koyucam ama image gene çalışmıyor :((((

biz aynı iş yerinde çalışıyorduk orda tanıştık 2005 eylülde tanıştık 2006 ocakta nişan 2006 eylül nikah biz elimizi çabuk tuttuk çünkü bazı zorluklar vardı oda beni kaçırmak istemedi elinden :(((((

Son düzenleme:
Asortik resimleri gördüm sabah ama sinirden bişi yazamadım.Süper görünüyorsun taş gibisin maşallah.Ama eylül daha taşşşşşşşş.Çok şirin cimcime..:nazar:

en geçte ben tanışmışım heralde, 2005de tanıştık 2006da çıkmaya başladık 2007 haziranda evlendik, 3 sene bitecek boshayallersmile
ben daha önce başka biriyle nişanlıydım kütüğün birine 6 senemi verdim neyseki kıl payı kurtuldum düğüne 5 ay kala ayrıldım hiçte pişman değilim allahın sevgili kuluymuşum demekki geçte olsa kurtardı beni:Saruboceq:

herşey kader kısmet demişlerrrrr:)))
asortiğim bizimde 9 yaş var ama bizde çok mutluyuz çok şükürrrr
diyorum ya evlilikte eş kendinden büyük olacak bu benim şahsi fikrimmm tabiiii bide erken evlenilmişse bakınız ben:)))

bız 2001 yılında tanıstık :1hug:
ama cok zor bır kavusma hıkayemız oldugundan 2005 bıtırmemıze 10 gun kala sozlenebıldık Şeniz
babam her an vazgececek korkusuyla 2006 nısanında nısanlandık kaydirigubbakcemile4
2006 temmuzun da evlendık kocıs kurban kestı evlenebıldık dıye kaydirigubbakcemile
2008 kasımın 30'da ıse ılk meyvemızı verdık :emir_bebek:

Kızlar dün akşam kocama Çitosun dün bizimle paylaştığı fıkrayı anlattım eşime.Ne anladın bundan dedim.Kahkaha atarak akşam gelir gelmez yemekte ne var demiycekmişim diyo:))

çorbamı yaptım.. epeydir tarhana yapmamıştım kolay tarafından tarhana pişirdim kaan bey sevmez diyordum bir tabak içti iyi oldu sevmeseydi dünden kalan pilav ve yoğurt vereyim diyordum bende..ikisini birlikte seviyor ..
kerem bey daha uyuyor..
bu arada çorba pişerken bir yandanda havuçlu kek yaptım onuda yeni kapattım fırını.. bıdıklar seviyorlar havuçlu keki..
başka seven varsa buyrun çaya gelin..

Kızlar dün akşam kocama Çitosun dün bizimle paylaştığı fıkrayı anlattım eşime.Ne anladın bundan dedim.Kahkaha atarak akşam gelir gelmez yemekte ne var demiycekmişim diyo:))

delikafadulden:smiley-cool:
bak adam anlamış yasminim bide kızarsın fıkrayla adamdan istedikleirni anlatmış oldunkaydirigubbakcemile3

çorbamı yaptım.. epeydir tarhana yapmamıştım kolay tarafından tarhana pişirdim kaan bey sevmez diyordum bir tabak içti iyi oldu sevmeseydi dünden kalan pilav ve yoğurt vereyim diyordum bende..ikisini birlikte seviyor ..
kerem bey daha uyuyor..
bu arada çorba pişerken bir yandanda havuçlu kek yaptım onuda yeni kapattım fırını.. bıdıklar seviyorlar havuçlu keki..

bizde de tarhana vardı kuzumda içti koca bi kaseee
ben gelirdim ama rejimdeyim bebeğimmmbayanssulusmile
beyazmeleğim burdayım canım ekle bekliyorummm

kerem bey daha uyuyor..

Canım yarasın yavrulara..Dün bende Anıla alabalık yedirdim.Severek yedik.Bugünde köfte , yoğurtlu tarhana , pirinç pilavı var:)

Havuçlu keki nasıl yapıyosun.Dün ıslak kek yapacaktım, kilo alıyorum yersem, yapmadım:((

oooo hemen ne kadar çok konuşmuşsunuz..iki iş yapam dedimm..
bende eşimle 2000 eylül ayında çıkmaya başladık..
7 yıl çıktık...
2006 eylül ayında nişan yaptık..
2007 eylül ayında evlendik..
eylül uğurlu ayımız diye..kızımızın adınada eylül koydukk..:asigim:

hııh bak gördün mü birde kızarsın adama leb demeden leblebiyi anlıyor umut var senin kocişte şekerim ben anlarım ama işte biraz daha sabredip uğraşman lazım çocuk büyütmek öyle kolay değil kaydirigubbakcemile3

kerem bey daha uyuyor..

ohh afiyet olsun kuşum valla havuçlu kek hiç fena olmazdı şimdi çayla ımmmcokacimcoook

Back
X