• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

oooo hemen ne kadar çok konuşmuşsunuz..iki iş yapam dedimm..
bende eşimle 2000 eylül ayında çıkmaya başladık..
7 yıl çıktık...
2006 eylül ayında nişan yaptık..
2007 eylül ayında evlendik..
eylül uğurlu ayımız diye..kızımızın adınada eylül koydukk..:asigim:

siz nerede buldunuz kız birbirinizi okulda falan mı

yok meleğim biz tanıştığımızda ikimizde çalışıyorduk..eşimin kankisiyle benim kankim evlendi..ilk orda tanıştık..
ayrıca güle güle kullan cicilerini..

ya kızlar bızım bı arkadaslar vardı adanada bunların yanı karıkoca aralrı bozuktu bende bıze gelın degısıklık olur dedım ama pısman oldum sonradan cunku arkadasın ısı cuma aksam 9 da bıtıyormus.e eve gelecek cık et dıyene akdar 10 olur esımde onları beklıyecegı için gece 3 gibi burda olurlar.1 gun kalacak yanı kı bız bulasamayız bıle zaten oglan var bırde onlarınkı var kı cokyaramaz 4 yasında.onların gonlunu hos edelım dıye kendımızı feda edecez yanı offffff

ya burda resımlerı goremıyom sanırım bızım serverla alakalı evde gorebılıyom cunku...
emınım cok guzeldır gule kullan cnm melegım..

sanırım canım çünkü sen dünde göremiyordun iş yerindeki pc ile alakalı

Beyazmeleğim baharatlığın çok hoş.

Miniğim hediyen gelmedi mi canım?Perşembe elinde olur yazıyor kağıttabilmiyorumkismile

sağol bebişim

Biz kocikle 2006 şubatta tanıştık,2006 nisanda nişanlandık,2006 eylülde evlendik.Arkamızdan atlı geliyordu da:roflol:

abov bende bize hızlıyız diyordum daha hızlıları da varmış hızlı jo kaydirigubbakcemile4

ya kızlar bızım bı arkadaslar vardı adanada bunların yanı karıkoca aralrı bozuktu bende bıze gelın degısıklık olur dedım ama pısman oldum sonradan cunku arkadasın ısı cuma aksam 9 da bıtıyormus.e eve gelecek cık et dıyene akdar 10 olur esımde onları beklıyecegı için gece 3 gibi burda olurlar.1 gun kalacak yanı kı bız bulasamayız bıle zaten oglan var bırde onlarınkı var kı cokyaramaz 4 yasında.onların gonlunu hos edelım dıye kendımızı feda edecez yanı offffff

olsun canım samimi arkadaşınızsa iyilik yapmış olursun bir seferlikte böyle olur artık

sabah eşimi yolladım işe salona geldim tvninkarşısına uzandım elimde kumanda çocuk odasının kapısında bi palyanço asılı şıngırdıyo kapıhereket edince o sesi duydum yüreğim ağzıma geldi biri girdi eve hırsız falan sandım bi baktımmemo gene inmiş gözleri yarı açık söylene söylene geliyo allahım nası iniyo bu çocuk beşikten
beşiğin resmini çekip koycam birazdan

Beyazmeleğim baharatlığın çok hoş.

Miniğim hediyen gelmedi mi canım?Perşembe elinde olur yazıyor kağıttabilmiyorumkismile

hayır canım gelmemıs
annemler evdeler ve arayıp sordum yok

beyazmelegım baharatlıkların cok cıcı

mmf odaya kamera yerlestırsen
hakkaten nasıl ınıyor kı

çitosçum maşallah hızlısınız bende biz baya acele ettik diyodum bizdende hızlıları varmış :)))))

gülizcim sizde baya açık ara varmış canımmm ama doya doya yaşamıssın sevgili olaylarını evlendikten sonra ne kadar iyide olsa o sevgili zamnlarımızı özlüyorum ben hep tadını çıkarmak lazımmış aslında en güzelini yapmıssın

evet krikotesim..gerçekten evlenince eskisi gibi olmuyo..daha doğrusu çocuk olduktan sonra..her bişi kısıtladıkk..ama yaşadıklarımıza sayıyoz..bakalım ne kadar idare eder..:)))

Back
X