• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

sabah eşimi yolladım işe salona geldim tvninkarşısına uzandım elimde kumanda çocuk odasının kapısında bi palyanço asılı şıngırdıyo kapıhereket edince o sesi duydum yüreğim ağzıma geldi biri girdi eve hırsız falan sandım bi baktımmemo gene inmiş gözleri yarı açık söylene söylene geliyo allahım nası iniyo bu çocuk beşikten
beşiğin resmini çekip koycam birazdan

canım bence de bir kamera koy odaya senin fırlama bir yolunu bulmuş gidiyor çünkü

gülizim yasmine katılıyorım flööööööööööööööööööööööööööööööööört konusunda kaydirigubbakcemile3

burda arkadaşın kızı var eylülden 6 ay büyük..kızına alkolsüz ferahlatıcı bebek parfümü almışş..ayyy dedim ben süremem valla..alkolsüz malkolsüz..sende sürme dedim ama..ben sürerim güzel koksun kızım dedi..birazda bozuldu..bende her düşündüğümü söylemesem olmaz..bana neyse..

dsc02244d.jpg
dsc02245j.jpg
duvarlarımı görmeyin canavar besliyoruz evde:)

flört konusuna gelince...
biz ikimizde çalışıyorduk..para sorunumuz yoktu..bende , eşimde ailemizden ayrıydın..nereye gittin, nerde kaldın diyen yoktu..çok güzel bi arkadaşlık dönemimiz oldu..doya doya gezdik tozduk, koklaştıkkk dermişim :)))

Gülizim 1.yaşında parfüme başlarsa ilerisi nasıl olur bilinmez.ılkokulda pedikür, manikür, ortaokulda güzellik salonu, lisede estetik operasyonlar, üniversitede cilt gerdirme:)))))))

Bugün Çilek yok???

Maytabım parmaklıklar çok alçak canım ya.Ama hakkaten nasıl iniyo?Bacağını filan nasıl atıyo öbür tarafa.. Yürümeye yeni başlayan bi bebek olarak çok hareketli.Praktiker gibi yerlerde parmaklıkalra takılan aparatlar var. Yükseltmek için.Bi dene istersen..

amannn yasminim dedim kötü oldumm..çocuk kendinin ne diyeyim..bebişine yazıkk..iyi diyon yanlış anlaşılıyonnn..

maytap nasıl inmiş gerçekten ordan kııı..bu oğlan senin her geçen gün daha bi yakışıklı oluyo...

amannn yasminim dedim kötü oldumm..çocuk kendinin ne diyeyim..bebişine yazıkk..iyi diyon yanlış anlaşılıyonnn..

maytap nasıl inmiş gerçekten ordan kııı..bu oğlan senin her geçen gün daha bi yakışıklı oluyo...

Canım sen bir kere yumuşak bi dille söyle, gerisi önemli değil.Ama senin üzerine düşen 1 kere söylemek.Ben olsam ben de derdim..

yasminim işde tarifim..
1 subardağı şeker
2orta boy havuç
3 yumurta
1 subardağına yakın sıvıyağ
1,5-2 tatlı kaşığı tarçın
ceviz
aldığı kadar un ve
bir paket kabartma tozu.
bazen vanilyada koyuyorum ama trçının tadını engelliyor gibi geliyor...koymadım bugün..

beyazmeleğim bahartlığını güle güle kullan canım..
maytabım merak ettim beşiği hemen koyda görelim baklım bu yavru kuş nasıl iniyor ordan..
ben bir hediye kısmına bakım bugün yeni resimler varmı...

maasallah memoya
nasıl ınıyor ben de merak ettım dogrusu
yanı yatagın bıtısınde ya da uzanabılecegı mesafede bırsey yok degıl mı

gulız o bayan sasırdı galıba
ben bu yasımda kaldıramıyorum kokuyu
mınnacık cocuga tobe tobe....

gülizim hiç pişman olma iyiki demişsin sonuçta sen bebişi düşünüyorsun ama boşver anasıda ne yapmak isterse onu yapsın ileride pişman olacak olan kendisi

maytabım muhtemelen ön korkuluklara önce bacağını atıyor biraz tırmanıp koltuktan iner gibi inip geliyor küçük canavar kaydirigubbakcemile3

yasminim işde tarifim..
1 subardağı şeker
2orta boy havuç
3 yumurta
1 subardağına yakın sıvıyağ
1,5-2 tatlı kaşığı tarçın
ceviz
aldığı kadar un ve
bir paket kabartma tozu.
bazen vanilyada koyuyorum ama trçının tadını engelliyor gibi geliyor...koymadım bugün..

beyazmeleğim bahartlığını güle güle kullan canım..
maytabım merak ettim beşiği hemen koyda görelim baklım bu yavru kuş nasıl iniyor ordan..
ben bir hediye kısmına bakım bugün yeni resimler varmı...

Canım teşekkür ediyorum.Bi deneyim bakalım..

maytabım gerçekten parmaklık yüksek dedim önce ama memonun beline geliyormuş alçak kalmış..
ayağını atıp iner desem inerken bir hoplama sesi gelir çok şaşırtıcı gerçekten yaa..

nazlı melekcim havuçlu kek tarifini aldımm..akşam bende bi yapam ..ellerine sağlık canımcımm..

kızlar bende eylülün odasını ayımak istiyom artıkk..ememyi bıraktırdımmı, odasınada ayırayım diyom ama..ağırmı gelir ikisi biden , hem memeden, hemde odasını ayırmak

Back
X