• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Maytabım beline ancak geliyor.İnmesi kolay bence oradan .İnmesi bişi değil de bir gün dengeyi kaybedip düşer filan allah korusun gerçi senin ki bu konuda profesyonelleşmiş gibi:)))Batu da iniyor yataktan..Ama ben çözümü buldum.Gece gündüz torba uyku tulumuyla yatırıyorum.Bu şekilde olunca inemiyor.

valla gülizim bilmiyorum kararsız kaldım ikisi birden ağır mı gelir acep diye

ama sanırım ben olsam önce memeden keser,memeyi unutup gece uykuları düzene girince de yatağını ayırırdım

bak sen fırlama memoyoo inmesinide öğrenmiş ama alçakmışta tatlım parmaklıkları çok yaa sarksa allah korusun kafa üstü çok tehlikeli sen ona yükseltici al bari koçtaşta falan vardır belki ikea da vardı sanırım hatta bebek marketlerde maxi toys gibi orda böle kumaştan var ben görmüştüm bak sen bi istersen

kızlar size göbeğimi koyyiimmmmm ayy çok özendimm
226ai.jpg

22+6 günlük göbeğim 13 mart cumartesi çekildi :))))))))))))

gülizcim bencede ikisi ağır gelir..
önce meme sonra yatak derim bende meleğim gibi..

bende Allahın izniyle iyi bir yere gidersek doğuda oğluşların odasını ayıracağım ve karyola alacağız onlara.. park yatakta bir sene daha zor yatarlar gibi geliyor..
hevesleniyorum şimdiden bakıyorum yataklara onlara güzel bir oda olsun istiyorum..

ayyyy çok tatlı krikotesim..eski günler geldi aklımma..o zamnlar biran önce bitse diyodumm..bak şimdide özledimm..insan ilk hamilelikten bişi anlamıyomuşş..sen 2. de tadını çıkar canımcımm..

sağolun nazıcım gülizcim
evet 2 hamileliğimin tadını çıkartıyorum aslında hiççç acelem yok mertte aman keşke bu ay doğsa keşke hemn doğsa off hiç tadını yaşayamadım şimdi aslında korkuyorum 2 çocuk birden o yüzdende vaktinde sağlıklı gelsin acelem yok benim
nazlıcım fazla göbeğim çıkmadı aslında merttede böle olmuştu sonra birden büyüdü sivrildi şaşırmıştık bizde bundada öle olur bide içim genişlemiştir belki yakın zaman yaa ondan daha geç büyüyor galiba 6 aylık oldum henüz belli değil kioluyum ya bide ondan sanırım

ay krikocum çok tatlı olmuşun göbüşün yerim ben o pıtırcığı ay bi doğsada sevsek azıcık özledim küçük bebekleri

çıkan arkadaşlarıma da iyi akşamlar diliyorum

Krikitosum kilo almadın sanırım değil mi? Ayy özendim valla.Gülizle seneye bizde gösteririz karınlarımızı inşallah..

Çıkanlara iyi akşamlar.Öpüldünüz..

Nazlıcım nereleri yazacaksınız?

Back
X