• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

krikoscum resimlerinde çok kilolu gözükmüyodun balık etlisin yavv..
bende hamileyken 5 aylık halimin resmine baktım burdan ikizlere hiç belli değilmiş bende yapılıyım birazcık birde rahim içi geniş demişti dr. göbüşde kilo almaya müsait olunca belli olmuyordu 5 aylıkken benim..

yasmin tokat doğuya giriyormuş samsuna yakın diye ilk tercih orası diğerlerini eşim yerleştirecek gümüşhane, mardin batman belki çünki en ücra köşelerden yazmak zorunluymuş bakacağız işde..

sağlun kızlar
yasmincim malesef aldım bunda kilo cnm mert te çok miğde bulantıları vardı hep o yüzden almamıştım toplam 5 kilo almıştım ama bunda pek yok bulantı çok nadir oluyor o yüzden yiyorum yaa tutamıyorum kendimi esas kilo alımlarıda bundan sonra nasıl yapçammm yaaaa şimdiden 6 kilo almışım kapılara sığamammm vallaaaaaaaaa imdat biri beni durdursun

krikoscum resimlerinde çok kilolu gözükmüyodun balık etlisin yavv..
bende hamileyken 5 aylık halimin resmine baktım burdan ikizlere hiç belli değilmiş bende yapılıyım birazcık birde rahim içi geniş demişti dr. göbüşde kilo almaya müsait olunca belli olmuyordu 5 aylıkken benim..

Nazlıcım ben 3,5 aylıkken giydim hamileliği.Nasıl sivri çıkmıştı.Karnım dar sanırım.Hatta 3,5 aylık hamileyken kontrole gittiğimde biri vardı benimle aynı zamanda hamile kalmış inanamadım.Onda hiç yoktu ben hamilelik giydim.Herkes ikiz diyodu:)))

nazlıcım orantılı kilom var benim hani bazıların böle üstü şişman altı zatıf yadaa böle çok abartı durur yaa öle değilim galiba ama kiloluyum iştee ahh doğursam da bir versem bu sefer bol su iççem vercem valla süt yapsın yapsın derken oldum dobişşşş zaten 2 çocukla verrim sanırım çok umutluyum 2 erkek vayy halimee

sağol canım inşallah artık zaten ben istesemde böle senin gibi fidan olamam en zayıf halim yiğitle tanıştığımda 49 kilodum onda bile kalçalarım vardı göbek vardı zayıf bile olsam yapı meselesi aileden gelen genlerden dolayı sanırım çok zayıf göbeksiz etsiz olamıyorum

Nazlıcım ben 3,5 aylıkken giydim hamileliği.Nasıl sivri çıkmıştı.Karnım dar sanırım.Hatta 3,5 aylık hamileyken kontrole gittiğimde biri vardı benimle aynı zamanda hamile kalmış inanamadım.Onda hiç yoktu ben hamilelik giydim.Herkes ikiz diyodu:)))
canım bazılarını erken çıkıyor dediğin gib iç karınla alakalı sanırım..ama benim son aylarda yani 6-7,5-8 aylıkken her gören ikizmi diye soruyordu hatta kontrolde bigün biri baktı baktı sonunda geldi sordu ikizmi oğlanlarmı diye evet dedim.. meğer onunda karabası ikiz oğlanlara hamileymiş benim gibiymiş felan..sonlarda belli ediyordu bıdıklar kendilerini yanii...ben 8 aylık doğum yaptım ya..
nazlıcım orantılı kilom var benim hani bazıların böle üstü şişman altı zatıf yadaa böle çok abartı durur yaa öle değilim galiba ama kiloluyum iştee ahh doğursam da bir versem bu sefer bol su iççem vercem valla süt yapsın yapsın derken oldum dobişşşş zaten 2 çocukla verrim sanırım çok umutluyum 2 erkek vayy halimee

canım verirsin iki oğlan verdirir.. gerçi ben bir veriyom bir alıyom.. koışturuyorum veriyorum boğazıma hakim olamayıp gece gece bişeylr atıştırıyoz kocişle aynı yerde sayıyorum ama hamile kalmadan önceki kilomdayım yinede..o zamanda verecek kilom vardı..zemuszemus

ayyy kızlar ne cokk konusmusuznuz beeeaa 401 sayfadan ıtıbaren okuyacam hıcc zamanım yok aksam bakarım olmadı yarın sabahtan okumaya baslarım
bugun sabah kaynanayı hastaneye goturdum
iyi akşamlar
yarın gorusuruz optum sekerler

hele bi büyüsün nazlıcım senin oğlanlar iyice bak o amn kalırmı sende kilo 3 yaşlarını düşünemiyorum bile bu yaramazların yandık biz yandıkkk

ben kızımın olmasını cok ıstıyorum
dua edıyorum allahım bana da hayırlı ve saglıklı bır kız evlat ver dıye :Saruboceq:

ufff gergınım
kulaklarım falan agrıyor resmen
cevrıyeye gıdıcez
uzerımı degıstırmem lazım eve gıtmek ıstemıyorum
hatta cevrıyeye gıtmek ıstemıyrum yaa

ben kızımın olmasını cok ıstıyorum
dua edıyorum allahım bana da hayırlı ve saglıklı bır kız evlat ver dıye :Saruboceq:

ufff gergınım
kulaklarım falan agrıyor resmen
cevrıyeye gıdıcez
uzerımı degıstırmem lazım eve gıtmek ıstemıyorum
hatta cevrıyeye gıtmek ıstemıyrum yaa

Canım gerilme, relax ol.Duymayıver Miniğim.Bu gecenin kötü geçmesine izin verme..

off dersim vardı bitti sonunda
gidiyorum evime öpüldünüz şekerler iyi akşamlar herkese akşama ütülerim var ama hiiç yapasım yok son ütücü aranıyor :delphin:

memo nasıl iniyon annem sen ordan hadi bacağını atıyosun nasıl düşmeden iniyosun:))
krikom bebiş göbüş çok tatlı maşallah:)

kızlar dün akşam faceye üye olduk kocişle piroşun adına daha size söylemeden siz bulup basmışsınız beni zati::))
daha anlamaya çalışıyorum siz davet göndeerin ben kabul ederim

meleğim ütü birikince daha eziyet oluyor tatlım hadi bi gayret yaparsın sen bitirirsen sen aslansın sen annesin sen ...............
çok olunca gözümde büyüyor benim hiç yapamıyorum en iyisimi çok birikmeden bitirmek

piroşum ben buldum seni biri önermiş daha doğrusu arkadaşlık teklif ettim bileeee :lepi:

güzel kızının fotolarını bide oradan takip ederiz artık

Back
X