• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Önce kavga ettik sonra barışır gibi olduk)))Ama yasminin tahmin ettiği sonuç yok:)))
Ben kardeşimi çok severim e doğal olarak..Eşim de benim kardeşimi bu kadar sevmemi kıskanıyor.Onun doğumuna gitmek için benim ondan vazgeçtiğimi düşünüyor.evet evet aynen böyle

amaaan saçma sapan bişeden dolayı işte sıkıldım artık onun sorunlarrıyla uğraşmaktan poff yani neyse işte öle

bi de konumuz farklı mesela başka bi sorundan dolayı tartışıoruz başlıo eskileri karıştırmaya beni deli ediyor
öle yapınca nefret ettirio kendisinden resmen ya uyuz işte

beyazmeleğim
didime eşimin kuzeninin tayini çıktı oraya geleceğiz inşallah
bide orda federasyonun tatil köyü var oraya davetliyiz bakacağız bakalımm

çitoscum neyse barıştıysanız sorun yok ama eine güzel bir dille anlatman yaşatman lazım kardeşinin yerinin ve kendi yerinin farklı olduğunu

asortiem neyse o zaman salla gitsin takma kafana

takılma asortik..boşver aile içinde olur arad öyle..

maşallah emenimize meleğim..çıkmadığı bi yer yokk..

miniğim aşk tazeliyomuşsunuz..ne güzell..
çitosumda barışmışş.fanfirfonsuz olmuş ama olsunnn:))) onun yerine meleğim kutlamış ..alemsin ya :)))

didim bize iki saat uzaklıkta canım bakalım orada olduğun tarihlerde haberleşiriz gelebilirseniz beklerim yada ortada bir yerde buluşruz bişeyler yaparız

takılma asortik..boşver aile içinde olur arad öyle..

maşallah emenimize meleğim..çıkmadığı bi yer yokk..

miniğim aşk tazeliyomuşsunuz..ne güzell..
çitosumda barışmışş.fanfirfonsuz olmuş ama olsunnn:))) onun yerine meleğim kutlamış ..alemsin ya :)))

öyle oldu gülizim napıcam bilmem elimden tutuyor ıh ıh ıh gidelim diye dretiyor götüroraya die yapmadığı kalmıyor

günaydın kızlar...
umarım hepiniz iyisinizdir..ben çok şükür iyiyim fakat işler çok yoğun:((((

hoşgeldin şekerim

şekerler ben kaçıyorum şimdilik
seminerim başlayacak birazdan ona hazırlanmam lazım şu iki hafta seminlerlerim var öğrencilere sonraki haftada hemen veli toplantılarım başlıyor bittim ben neyseki kendim düzenlediğim için arada boşluklar bırakmaya çalışıyorum :bbo:
oradan da eve geçerim artık dönüşte görüşürüz

Back
X