• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günaydın kıslarrr güzel sıcak bir cuma günü inşallah haftasonuda böle olur
kocacım dün ekmek almamış pek yemiyoz biz akşamları ben sabahları yiyorum mert te yiyor bu sabah aç kaldım anlıycağınız gevrekçide geçmedi aman yaaa içim kıyıldı eser bile tekmeleri sıklaştırdı açıktı minnik lokummmm :)))))))))

tam 1 saattir geçmişi okuyom zaman çabuk geçmiş mert te uyuyor zaten
yasmincim ilerleme var kocanda bak ne güzel seni düşünmüş yoruluyosun tabee onunda gözünden kaçmamış sen bu adamı yola getircen fazla çene çalmadan alttan alttan başarırsın sen bu işi

çitosçumkocan ın düşüncesi çok ilginç geldi bana doğum sonuçta teyze oluyorsun yaaa teyze annenin yarısı demişler çok özel bişii tabiki kardeşinin yanında olman lazım bu mutlu gününde yanlız mı bırakılır sen eşinle tatlı dille konuşarak hallersin tatlım aklı başında kadınsın sen

benim ablamda haziran da doğum yapıyor nazlı geliyor ama ben malesef gidemem sanırım bursada yaşıyorlar doğumuma 1 ay kala sıcaklarda 5 saat yolu kaldırabilişrmiyim bilemiyorum ama elimden geleni yapıcam yiğit izin alırım götürürüm seni arabayla diyo masraf çok olur ama olsun 1defa yaşanıck bu özel an

Herkese selam a.s.
beyazmeleğim,lavişim ve asortim ben de çok beğenerek kopyaladım da bizden başka beğenen de olmamış yafu
Duru Okyanusun kahvaltısını yedirdim,altını üsünü değiştirdim,daha öğle uykusuna yatmadı yine kaçak göçek gireyim dedim,cennet mahallesini izliyo maymun kaydirigubbakcemile3

herkese selam ,süper bi hava var ama para yok kahretsin ,kocamın dün verdiği parayı bir güzel yedim ,bugüne bişey kalmadı ,daha ne kadar bakıcam bu koca eline ben yaa ,çalışmak istiyorum artık :)

Saphişim, Eylülcüm merhabalar..

Saphişim okuyamadım daha canım yazıyı.Eminim güzeldir..

Eylülcüm evde oturmanın keyfini çıkar canım.Yarın bidaha verir para kociş.Acısını çıkarırsın..

Zeyna Hatun küsme kııı.Hedayen yola çıkacak öğleden sonra:))

slm kılzar bende bi bakiim dedim ardayı uyuttum geldim
eylül kıssss sen duramazsın yine evde kesin bizde de bugün cuma pazarı var ama bende senin gibi haftalığı erken bitirenlerdenim :D:D:D

lavinyacım izmire geldiğinde bekleriz canım hep beraber bir buluşma ayarlarız belki başımızın üstünde yerin var cicim

saphiracım dünkü yazın çok güzel yaa şişman olmamla gurur duydum vallaaaa iyi geldii

eylülcim bazen basıyor böle insanı ev çık bi parka sigaranı tüttürürsün melisim de oynar

Son düzenleme:
Haklısınız içerde daralıyo insan.Ama yaz geliyo.Biraz ufaklıklarla, biraz yemek , ev işi , biraz parklar bahçeler zaman geçip gider.Anılı uyandırdım sabah, öpe koklaya kaynanama götürdüm.Otobüse bindim burnuma tüttü.ılerde çalışırsınız.Kuzuların en tatlı zamanları.Onlarla vakit geçirmek en güzeli..

inşallah yasmincim sen yaparsın canım benim senin elinden bişii kurtulmaz anneyiz biz en güçlüyüz en savaşçıyız :))))))))))

bu aralar annelik çok fena bastırıyor bana anneliğimle her konuda gurur duyuyorum ne güzel bişii 2.bebek beni sarsmıştı geçiyo sanırım o melankolik havalarım

bende çıkıyorum canlarım kuzenime gidicem su böreği yapmış ayıptır demesi yiğitte beni ordan alır artık havam değişir accık evden eve gidiyom ama olsun yinede iyi gelir muhabbet sohpet

beğenmene sevindim krikom ben de aynı duyguları hissettim kaydirigubbakcemile3
lavişim ızmire mi geliceksin,görmemişim ben o mesajını.Mutlaka görüşelim canım opuyorumnanaktan

safiş yazını okudum güzeldi, çok hoşuma gitti ya.. ben çok akıllıyım biliyordum zatennnnkaydirigubbakcemile3
yasmincim kocişini tebrik ediyorum o misafir kocan olmasın kııııı..
maytabım senin arı kafaya çok güldüm yinemi inmiş bekliyor seni maşallah ya..
miniğin cevriyesi gelmiş gözünaydınmı denir ne denir bende bilemedim..
lavişcim gümüşhane güzel demek bakalım kısmet nere götürürse bizi beklioz..
eylülcüm bende senin yerinde olsam kızımı pusetine bindirir parka giderdim temiz hava onada sanada iyi gelir..
diğer tüm bacılarıma tekarardan selamlar...

safiş yazını okudum güzeldi, çok hoşuma gitti ya.. ben çok akıllıyım biliyordum zatennnnkaydirigubbakcemile3
yasmincim kocişini tebrik ediyorum o misafir kocan olmasın kııııı..
maytabım senin arı kafaya çok güldüm yinemi inmiş bekliyor seni maşallah ya..
miniğin cevriyesi gelmiş gözünaydınmı denir ne denir bende bilemedim..
lavişcim gümüşhane güzel demek bakalım kısmet nere götürürse bizi beklioz..
eylülcüm bende senin yerinde olsam kızımı pusetine bindirir parka giderdim temiz hava onada sanada iyi gelir..
diğer tüm bacılarıma tekarardan selamlar...

Birkaç güne kendine gelir canımkaydirigubbakcemile3

Sedacım güle güle.Yavruşa iyi bak..:emir_bebek:

Back
X