• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ben geldimmm
yemeğimi yedim ve geldim lahana çorbası yapmış bide haşlanmış tavuk ve bulgur pilavı vardı
kayınvalidem yeekelri tuzsuz az yağlı yapıyor benimde işime geliyor tam gaz devam rejimeeekaydirigubbakcemile4
saphişim ve krikicom eşimin amcası var bornovada alkimde yetkili müdürdü emekli oldu şimdi çağırıp duruyorlarr hazirnada ordayızzzzz görüşürüz inşallahhhh

eylülüm ya vallahi bende çulsuzum çok taksidim vardı bu ay:(
bence de iki tüttürsen yeter de artar bebeğim yaa
aldığım takside gün parasına falan gitti 20 tl param var cüzdandakaydirigubbakcemile3
ama önmüzüdeki ay ben alıyorum gün parasını 1500 kayme gelsin paralarrrr:)))

ya bu kızla ne zor dışarı çıkmak yaa poff durup beklio yolda dükkanlardan çalan mziklerde oynuyo sokağın ortasında şebek yaa
sedoş hediyeni gönderdim canımcım haberin ola sanırım yarın elinde olur olmazsa pazartesi artık umarım beğenirsin biraz acele seçimler oldu ama ben beğendim geçekten

zeynamın kargosu yola çıktııı verdim şimdiii
ama bi aksilik oldu zeynama çok şık bi kolye almıştım ama paketlerken aksiliğe uğradım koptu kolye:(
bende yerine başka bişey koydumm...
umarım beğenirsin zeynamm
bide aldığım hediyeyi adam saçma bişeyle paketlemiş daha da açmadım kusura bakma zeynacım
ufak yerin azizliğine uğradımmm:((
umarım beğenirsin cicimm...

yasminim gençlik de para etmiyor kuşum yaaa zemuszemus
ama kociş veririm dedi gerçi şuan ihtiyacım yok kartların borcunu falan da ödedim o yüzden problem yok yaniii.....
sıfıra sıfır elde var sıfırbayanssulusmile

yasminim gençlik de para etmiyor kuşum yaaa zemuszemus
ama kociş veririm dedi gerçi şuan ihtiyacım yok kartların borcunu falan da ödedim o yüzden problem yok yaniii.....
sıfıra sıfır elde var sıfırbayanssulusmile

Allah sağlık versin canımcım.Ağız tadınızı bozulmasın yeter..

Kolyeye gelince kısmet canım ya.Keşke benim paketi bekleseydin.Benzer bişi var.Benden alır Zeynaya gönderirdin.Neyyse:roflol:

ayy bi biber doldurdum tam 3 tencere değiştirdim bea yuhhh ona sığmadı ona küçük geldi derken ortasını buldum sonunda

evet kızlar gerçekten reytingler düşük bu ara..
bende mutfağı topladım kociş değişiklik olsun diye bakla almış onu koydum düdüklüye pişiyor çabuk olsun dedim bakalım kuzular yiyecekmi.. dereotuda koydum off canım çekti epeydir yemeyince kokusu bile karnımı acıktırdı..
+18 deyince safiş yok nasılsa asortim ben pek memnun kalmadım rötardan yavv aman ölecene duruyor :kedi:

slm kıslar
pazara gittik geldik piroşla anam pazarda tezgahlara saldırıyo tezgahın en altından çekmeye çalışıyo bide biberi patlıcanı o devircek ben toplıycam:))

minik,yasmin aşk tazeliyosunuz maşallah,yasminim senin kocana hele tütütü maşallah:)

asortie aynen bende bi dolma yapmaya kalkıyorum 3 tencere değiştiriyorum bü küçük geldi bu büyük geldi:)

Piroşum şimdi Nazlım bakla dedi ya.Kocişe yapıyım , bayılır.Ben bir lokma yememi hiç sevmem.Bakalım nasıl tepki verecek:)))

Rötar bizde kullandık ama fark göremedik afedersiniz:)))

Piroşum şimdi Nazlım bakla dedi ya.Kocişe yapıyım , bayılır.Ben bir lokma yememi hiç sevmem.Bakalım nasıl tepki verecek:)))

Rötar bizde kullandık ama fark göremedik afedersiniz:)))

Hımmm baklayı ben de kocam da çok severiz daha geçen hafta yaptım.Bugün de bamya ve bulgur pilavı var yemekte.Yanına salata ve yoğurt..

Back
X