2008 Kasım Anneleri

çilekcim gelmiş
nerelerdesin hatun sen aloooooo

sorma kuzumyaa köpek dislerimiz cikyior o kadar fenalardayizki ..

ay ebet çilek kafa nerelerdesimn sen bakeem bi de safiş girmio eskisi gibi havadan zzaarr

geliyoru mfistigimda acip kaliyorum öylece yazamiyorum cok fazla.

kim demiş yokum diye burdayımkiii,yettim geldim kaydirigubbakcemile3
kız uyurken biraz temizlik yaptım,tam oturdum uyandı,ona çaktırmadan yazıyorum şimdi :1ninca:
lavişim çok memnun olurum canım Şeniz
ben çileği merak etmiyorum çünkü biz çileğmle geceleri gizli gizli kk da buluşuyoruz :roflol:
nazlıcım benden de zeka fışkırıyor canım :roflol:

evet safisimle geceleri bulusuyoruz :) anca Deniz uyuyunca rahatca giriyorum..

sabah 9.30 uyandik ve hala ayaktayiz,uyuttum tam 10 dakika uyudu kalkti bi huysuzluk bi sevimsizlik vallahi sinirden ellerim titriyorya:( nasil memnu nedicegim isasiyorum agliyor durmadan tamam dislerinden anladimda bu kadarda olmazki.yataga yattik ikimizde han iuyuusun diye bu kezde aglamaktan kustu yataga:( offff ustumuz basimiz yatak heryer berbat oldu..cok kizdim oturttum kenara sildim heryeri.bildi heralde suclu oldugunu kipirdamadan beni izledi.

indik asagi corbasini icirdim simdi topuyla oynuyor arada birde gelip bana sürtünüp suratimi yalayip gidiyor.o zaman yiyorum onu zor kaciyor elimden ama su saat oldu hala bisi yemedim izin vermiyor cünkü.bir bardak cay aldim oda kalmis masada yarisini icmisim.ellerim titriyor sinirdenmi acliktanmi bilmiyorum.offf cok yoruluyorum cok.

ayrica baklayi,kumpiri cok severim.pirasa pisirdim aksama,deniz icin yaptim ypksa bu halimle yemek filan yapmiycaktim.pilavla yediriyorum seviyor ..

bu arada gözlerimin alti bile cöktü yaaaaaaa
aynaya bakmak bile istemiyorum.

denizin kustugu iki yastigida o sinirimle kiliflariyla beraber cöpe attim,simdide pisman oldum.

halbuki cocuk sadece süt cikarmisti.offf ya.

Çileğim bu aralar hepsi eziyetli.Ben akşamları Anılın artığını yiyorum.ızin vermiyo hiçbişeye.Çay içemiyorum evde.Zaten işyerinde de yasak..Anılda 2 dk. oynasa gelip sürünüyo bana, kızınca yüzümü öpüyo.Öpmeyi de tam olarak öğrenmiş.Şap diye öpüyo.Sabredecez kuzum.Hiç gözlerimin altı çöktü deme.Valla fıstık gibisin. Bu günler geçecek.Miniciktiler, bak şimdi koşup geziyolar.Durulacaklar, hep böyle totomuzda gezecek değiller ya. Sıkma tontişim...

yasminim nebilimyaaa deniz hep cok eziyetli bi cocuk oldu,hep bekliyoru mduzelcek diye ama adamda gram duzelme yok.

derin o anda sinirlendimyaaa indirdim attim cope,cikartamamda artik gittiler valla.

Allahim azcik bari sakin olsa ben uyumamasina bile raziyim.gece en az 5 defa uyandi hala uyumuyor hala uyumuyor.

geçmiş olsun canım bişeyler ye istersen şekerin düşmüş yavrum senin bu kadar sinirli görmemiştim seni

yastıklar çöpe atılrmı lo deliye bak yaa

yiycem simdi daha sakin gibi azcik küsüz yaa bana sirinlik yapiyor habire:)) cokta tatli yavv :)

aman attim ama simdi pismanimyaa,nevresim takimimda bozulmus oldu kiliflarta gitti.cikartsam ici malmiycak ayy ne manyagim benya.

ayy çileğim düzelir canım yaa şimdi en hareketli zamanları ki tutabilene aşk olsun hiç bir yere gidilmio
evde bunaltıyo işte böle idare edip gidecez napalım tatlım ya sende sakin ol bebişim

hangi çöpe attın .kendi evinizdeki çöpeyse çok ta bişeylere bulaşmadıysa al ne olcak.domates rengarenkle yıkarsın canavr gibi olur:)

kızlar bugun anca gırebıldım.neler yapıyonuz bakem.bugun yanı artık aksam esım geldcek ama hala yola cıkmamsı ısınden dolayı.çılegım cnm karnını doyur once sonra ustune cıkolata ye mutluluk verır bebısım.ben dun 10 da yattım gece 1.30 bır kalktım sut ıcın bır daha da uyayamdım.artık 6 gıbı takrar sute kalktım bı daha da yatmadım.uyku da tutmayınca tutmuyo.ıste de sefıl bıloyu oynadım.ama gececek bu gunler bu sene sonuna rahatlarız kanımca.benımde annem bugun ılk kez sıkayet ettı cok yaramaz oldu dıye.

asortıkım kus tuyu normal makınede yıknamaz cnm cunku tam kurutma yapılması gerekır aksı halde tuyler ıcerde yapısık oluyor.zaten kullanım etıketlerınde hep yazar kuru temızleme dıye.

ay ilahi çilekcim attın çöbe caanım yastıkları :)) olsun sağlık olsun senin keyfin yerinde olsun da gerisi boş ,ye bakim bişeyler aç aç olmaz öyle ..

bende etli karnıyarık yapıcaktım ,etleri kavurdum iç harcı hazırladım ana bi baktım patlıcan yok :)) ana malzeme olmadan karnıyarık yapılırmı ,bende kocama sipariş verdim getirsin devam edicem ..

Çileğim azıcık sakin ol...Canım bugünler geçecek.Bak bizde uykusuzuz.Bi süre böyle olacak..Sen çok yalnızsın ondan böyle canın sıkılıyo.Bi komşun filan yok mu?Arkadaşların???

Yağmurum hoşgeldin canım.Şikayetler başladı di mi??Allah yardımcımız olsun..

ay ilahi çilekcim attın çöbe caanım yastıkları :)) olsun sağlık olsun senin keyfin yerinde olsun da gerisi boş ,ye bakim bişeyler aç aç olmaz öyle ..

bende etli karnıyarık yapıcaktım ,etleri kavurdum iç harcı hazırladım ana bi baktım patlıcan yok :)) ana malzeme olmadan karnıyarık yapılırmı ,bende kocama sipariş verdim getirsin devam edicem ..

ılahı eylul alemsın ha ıc var dıs yok puhahaha.sen de o ıcın ustune yumurta kır yanına bır de cay ohhhhhh mıssss gbı yımek...ne ugrascan aksam aksam karnıyarıkla...

Back
X