2008 Kasım Anneleri

anlıyorum maytapcım ama napıcan canım ,bunu birazda biz seçtik ,o kadar okudum kapı gibi diplomam var ,yıllarca kendim çalıştım kendim yedim ,kariyer yaptım ,şimdi nitelikli ev hanımıyım :) diplomalı hıyarcı vardı bilirmisin ilyas salmanın filminde ,işte onun gibi oldum şimdi :)) ama napalım evde olmak ta bi bakımdan güzel ama iş hayatımı çok özledim ,seneye inşallah tamamdır o iş..

offffff offff çıldırıcam yaa resmen çıldırıcam oynatmama az kaldı doktorum nerde

banyodan sonra oğlum iyi oldu dedim sakinleşti tv izledi biraz kendi kendine oynadı
benim ütülerde bitti sandığım kadar çok değilmiş iyi oldu hemen bitti
çöp kovası için poşet çıkarmıştım unutkanlık işte poşeti ocağın üzerine bırkaıp ütüye geçmişim benim Eymen zirzopu gitmiş ocağı açmış hem gazı açmış hm çakmağı çakmış bir yanık kokusuna koştuk mutfağa poşet yanmaya başlamış allahım yaa evi yakacaktık az< daha
neyse hadi toparladık falan oğluşa pirinç unu muhallebisi yaptım dün keşkülü bayıla bayıla yedi bugünde yesin karnı doysun diye hemen atıldı tabi yalandı falan tencereyi sıyırdık beraber ama çocuk cırlıyor sabırsız yaa soğumasını bekleyemiyor bende karıştırıyorum bişey yapıyorum soğusun diye oda hemen soğumuyor meret ama Eymen'i durdurmak ne mümkün üfleye üfleye verdim birkaç kaşık tabi biraz sonra ağzı yandı kuzumun ağladı ağladı bir sürü
benim gerizekalı kocamda bana sayıyor bir dikkat etmiyon çocuğun ağzını yakıyon sıcak şey verilirmi çocuğa falan bağrımaya başladı tabi bende durur muyum bende ona bağırdım sanki laftan anlayan soğumasını bekleyen bir çocuğun varmış gibi diye bağırıştık saydık döktük birbirimize çocuğa olan sinirimizi birbirimizden çıkardık
bir daha deneyeyim bakayım yer mi yemezse gidp dişlerimi falan fırçalayayım kremleneyim falan pofff sinir oldum akşam akşam çocuk uyusada yatsam bende

ıYı AKŞAMLAR GACILAR

bende iş hayatımı çok özşedim ama aaaaaa mafoldumben
evet evde oturmak bebeğimle sabahtan akşama olmakta süper bişey büyüyor büyüdünün her saniyesini doya doya yaşayabiliriyorum ama evde koca eline bakıyorsun o kazanırsa isteklerini alabiliyorsun oğluma aman bunu beğendim alayım gitsin diyemiyosun hep eşine fikir soruyosun bi kötü yanıda evde olunca sabır filan kalmıyor çalışan anneler bebeklerini özlüyor ve daha sabırlı oluyor sanki sadece akşam yaramazlıklarına katlanıyorlar birtek bizzzz bütün gün bütün hafta gündüz gece sabır taşıyor sonra yine biz üzülüyoruz annelerinde kafa dağıtmaya biraz dinlenmeye ihtiyacı var ama ev hanımları için imkansız bir kaçış
bende bu aralar iş için çok üzülüyorum ve sanırım birdaha çalışamama korkusu daha çok üzüyor beni mutlu olamıyorum bazen bunalım sebebim iş hayatımı özledimmm araba satmayı özledim yaa fatura kesmeyi bile özledim :(((((((((((

melekçim bizde prinç unu yaptıktı mert mama sandalyesine koşuyor hemen biliyor onu yeme saatlerini zaten bir tek prinç unu seviyor tospam o yüzden ben mutfakta soğutuyorum öle getiriyorum içeriye

bu arada geçmiş olsun baya bi önemli kaza geçirmissiniz amannn yandık artık 2 kat dikkatli olmak lazım boyları yetişiyor heryerlere veletlerin

zaten ben hangi akşam gelsem kimsecikler kalmaz noluyor ayak bastığım yeri kurutuyor muyum bilmem
neyse keyfim yerine geldi, oğlum bir koca tabak muhallebisini yedi dibinde çok azıcık kaldı oda annesine yaradı zemuszemus
oğluşu yatırdım bende yatıyorum iyi geceler

krikitoscum sanırım haklısın akşama kadar evde omayınca bebeğimize daha sabırlı davranıyoruz sanırım
bende şuanda evde olsaydım çalışmayı özledim diye yakınanlardan olurdum sanırım ama yine de şuanda düşündüğüm şey hiç değişmedi bebeğimin bana en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda onun yanında olamadım bu vicdan azabım sanırım ömür boyu devam edecek mafoldumben

bu arada evet ciddi bir kaza atlattık artık herşeyi biliyor ve evet her yere boyu yetiyor çok dikkatli olmamız lazım

pirinç ununu daha önce yapmıştım sevmemişti o yüzden epeydir yapmıyordum ama o zaman biraz yoğun yapmışım ayarı tutturamamışm şimdi tam oldu çok sevdi
bu aralar canı isterse yemek yiyor istemezse yemiyor yaa en azından bunu yedi ya içim raht etti karnının doyduğunu hissettim göbüşünü şişirdi tosbaamkaydirigubbakcemile3

bir de üstüne süt içti yatarken yaa ilee içecek onu nasıl vazgeçirsem nasıl azaltsam bilemedim :çok üzgünüm:

bu arada bizim aşk şarkımız hala tam gaz devam, az önce yine söylemeye başladım biraz düşündü sonra eeen dedi arabada söylemiştin diyor bana sıpa herşeyi biliyor unutmuyor
sonra babası pc den açıverdi aman mest oldu yine beraber dans ettik çok mutlu oldu çok güzewl bir öpücük aldım Şeniz

iyi gecler krikocum

yapma böle melekçim sen onun için çalışıyosun nede olsa en önemlisi onun eğitimi ve geleceği

annelik güçlü olmayı gerektiriyor sanırım ben bazen bu gücümün tükendiğini hissediyorum allah biiz güçsüz bırakmasın

ıYı GECELER CANIM BENıM ıYı UYKULAR ıYı RÜYALAR

yarın ben sabahtan doktora gidicem 11.30 randavü mert i de alıcaz kardeşini görücek tospam anlamaz ama fotoraflarını ve karnımı öpüyor benim canımm o yaaaaa

:) ben geldim ve cok sakinim.....cünkü kocis gelir gelmez yemegi yedik ve Denizle ikisi ciktilar evden.2 saat gelmedilerr ohh birsürü telefon görüsmesi yaptim cayimi ictim uzattim ayklarimi,dinlendim anliycaginiz.

geldiler meyve yedik yine deniz bey yemek yedi derken uyudu kücük böcügüm,büyügüde uyudu ben hala cay sefasindayim.

kocise baya bi mizlandim bugun co kyoruldum sinirlerim bosaldi diye,oda belli zaten yastiklar filan atilmis cöpe dedi:) ben sanli günü erken cikcam biralaim denizi anneme biz sinemaya gidelim dedi hemen atladim tamam diye.

simdide kuzeyin oglunu izliyorum..

ohhh yarasın çilekçim kafan dinlenmiş accıkk
bende bazen yoruldum artık diyorum ayy bide mertin bağırma çıklık olayı başladı herşeye bağarıyor çığlık çığlık bölee başım dönüyor sesten
benim kocam bensiz adımını bile atmaz azcık al mertide gidin oğlunu da al git diyom :)))) yookk yapışık bana evde sessizlik istiyom yaaaa yaşlandım mı nee bilmiyorumkismile

krikiocum o ciglik olayi bizdede var ve inanki bazen tahammul edemiyorum ben.viyak viyak susmuyor bazen.

seninkide tam yapisik be guzelim,benimkisi hic usenemz alir oglunu gider,ama gitsinde yoksa bana geliyorlar fena fenayaa..

ayy kriko ondan bi tanede bende var ya kesinlikle bensiz gitmio bana baktırmak için desem dışarda sadece
o ilgilenio yine ama alıp gitse bende biraz sakin kalsam daha iyi olmamı ama anlamıo işte bende olacam illa ki yanında
çocuğunu alıp giden babalara özeniorum valla ya
kaynımda öle 2 bebesini alıp çıkıyo yaaa

günaydın herkese bugün kimsecikler olmaz heralde ben de yoğun olucam sanrım öyle görünüyor seminerlerim flan var bir de bir hoca gelmemiş sabah eşimi çağırdılar onun yerine derse girer misiniz diye, bana da birkaç ders yükleyebilirler inşallah seminerlerimle çakışmaz yine iptal etmek istemiyorum kaç haftadır erteliyorum zaten
gecemiz fena geçmedi ama Eymen uyandı 3-4 kez öyle çok büyük huysuzlukları olmadı ama kalktı beni çağırdı tekrar yattı filan ama ben sersem oldum tabi
vücudumda da ağrılar var
yüzümün sol kısmınada bir acı var sabah kalktığımdan beri nedenini çözemedim sabah kalktığımda kırmızıydı da sanırım yastık izi dedim hakkaten kırmızılık geçti ama acı devam ediyor
neyse herkese iyi tatiller diliyorum aralarda uğrayın

günaydın
meleğim geçmiş olsun canım ne oldu acaba?

ay bu çocuk çok huysuz oldu yaa herşeye ağlıyo kendini yumrukluyo suratını mıncıklıyo eline ne geçerse fırlatıyo hırsla akşam poposu pişmiş yıkayalım dedik o huysuzluğunu binle çarptı aman allahım sanki etinden et kopardık çok hırslı çok sanki bizden nefret ediyo hiç keyfi yok dün hiç gülümsediğini görmedim hep söylene söylene dolaştı evde azıları yapıyo herhalde canım benimyaa çok dertliyiz

ah kuzum kıyamam memoma valla bu dişler mahvetti çocukları
benimki de ya diştendi yada banyo yapmıştı ya suda baya oynadı üşüttü muhtemelen kırgınlık oldu bilemiyorum artık
ama sabah kalktığında keyfi yerindeydi hoş gecede pek ağlamadı sadece uyandı tekrar uyudu

dediğim oldu ve seminer saatlerime dersleri çakmışlar offf yaa ben ne diyim bu insanlara napayım bilmiyorum ki :oklava:

günaydın
dün ani bir hastalanma ile annemde yattım
hala çok fenayım gece çok ateşlendim bariz soğuk algınlığı işte
ne zaman bu çock hasta olsa arkasına ben olmasam şaşrdım

melekcim maytapcım ve hasta olan herkeze çok geçmiş olsun
bu çocukla akşam nası olcak bakalım kafam çok ağrıyoooo

günaydın
dün ani bir hastalanma ile annemde yattım
hala çok fenayım gece çok ateşlendim bariz soğuk algınlığı işte
ne zaman bu çock hasta olsa arkasına ben olmasam şaşrdım

melekcim maytapcım ve hasta olan herkeze çok geçmiş olsun
bu çocukla akşam nası olcak bakalım kafam çok ağrıyoooo

geçmiş olsun bebişim nerde üşüttünüz siz böyle ana-oğul anlamadım ki
kocişin seni karda mı yatırıyor desem hadi seni yatırsa oğlunu yatırma heralde ama kapmışsınız bir yerlerden allahtan iki gün tatile denk geldi dinlen iyice kendine gel

geçmiş olsun kuzum bieyler içte toparla kendini
bende pzt akşamı baya ateşlenmiştim hastalık belirtilerinin tümünü gösterdim ama tüm haftayı burun tıkanıklığı ve halsizlikle geçirdim
diyorum hep bu çocuğun minicik mikropları benimahvediyo

Back
X