2008 Kasım Anneleri

kızlar gunaydın herkese...
umarım herkesın haftasonu ıyı gecmıstır...
cılegım bakalım yazın bızde denıze gıttıgımızde mert oglan nasıl tepkı verecek cok merak edıyorum.
evet bır ara dun aksam bende denedım tuhaftı gırıyo ama sayfa yarım yamalakıtı.bı daha da denemedım.
bu arada ben cok yorgunum kızlar ıkı gundur basım donuyor gozlerımın altı karardı mor mor halklar oldu.sımdı de ıse gıdıcem ama hıc halım yok...
herkesı cok opuyorum...

GÜNAYDINNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRR bugün pek bi enerjik gördüm kendimi nedense havadan heralde

ya bu kızla ne zor dışarı çıkmak yaa poff durup beklio yolda dükkanlardan çalan mziklerde oynuyo sokağın ortasında şebek yaa
sedoş hediyeni gönderdim canımcım haberin ola sanırım yarın elinde olur olmazsa pazartesi artık umarım beğenirsin biraz acele seçimler oldu ama ben beğendim geçekten

geldi cnmcım cumartesi hediyeler ama ben yükleyemedim sorun vardı ama şimdi yükledim bende beğendim seçimlerini tekrar teşekkür ederim tatlım kesene bereket

buradan baya uzak kalıorum özlüyorum sizleri ama arda malum rahat bırakmıyor bu günlerde de üstüne daha çok düşüyoruz eşşek alçıyı eme eme yumuşattı kızıyoruz yüzümüze bakıp oyun haline getirdi onu çok fena oldular valla
bende şu iş olayında kararsız kalıorum yaz geldi neredeyse kararsızlaştım yazı geçirip mi başlasam işe die annemin bu sene ardaya bakması daha zor olur ama seneye yaz daha rahat eder die düşünüyorum bu yaz da ilgilenmek gerekir her bulduğunu ağzına atmaya çalışıcak ben daha ii ilgilenirim gibi gelio en iyisi yazdan sonra olucak sanırım ayyyy havalarda ısınıyo artık buluşmalar başlasın ayoll çok ayrı gayrı kaldık vallaa.s.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
bütün hasta annelere ve bebişlere çok geçmiş olsunn..

ayyy hafta sonunda çok yoruldummm...cumartesi akşama temizlik yaptık..bütün halılar silindi havalansın diye balkona serildi..bütün koltukların , yatakların altı çekilip süpürülüp silindi. ve son olarakta bütün camları sildim..bu arda 4 posta çamaşır yıkandı..bahar temizliğim hemen hemen bitti sayılır..sadece mutfağımız kaldı..oda önümüzdeki cumartesi..
pazar günüde havamız çok güzeldi, babamız şu ormancı türküsündeki olayın olduğu yere belen kahvesine götürdü..
baktık ovaya içtik kahvemizi:))) cumartesinin yorgunluğunun üzerine çok iyi gitti...
akşamda kocişle sırayla ütüleri bitirdik..haftaya mis gibi girdik..:)))

sedacımm yavruların o kadar güzel dönemleriki..eğer çokta ihtiyacın yoksa..boşver canımcım iş mişi.. ardayla geçir..inan senin yerinde olmak isteyen çokkk çalışannnn varrr...

yağmurcum yorma canım bu kadar kendini...devletin işi bitmezzz :))))

çilekçim havuzlara gitmişsiniz , yüzmüşsünüz..offfff rahatlamışsınızdır.. benim kız geçen sene korkuyodu denizden bakalım bu yıl ne yapacak cimcime..:)))

krikotesim ne oldu canımcımm..kim ne yaptı sana..hemen kulağını çekelim...
kk gerçekten insanda alışkanlık yapıyo..bende 1 gün ayrı duramıyommm :)))
miniğim hediyelerin çok güzelmiş..güle güle kullan canımm..çitosumunda kesesine bereket..zevkli hatun canımm...

günaydın gülizcim aslında ihtiyacım var ama yaz yaklaştı en iyisi yazı geçirdikten sonra çalışmak olucak sanırım
sende temizliği aradan çıkartmışsın ohhh ne güzel bende dün camları sildirdim ay başıda evi ilaçlatıp artıık evime geçicem inşallah :D

Günaydın kızlar.Süper bi gece geçirdim, uyuduuuuuuum.Dün oğlumu çiftliğe gezmeye götürdüm.Ordan annemlere gittik, mangal yaptık, 4 kuzeniyle süper haftasonu geçirdi yavrum.9 a gelmemişti uyuduğunda, deliksiz sabaha kadar uyudu:))Hastalığımızda geçti gibi.Biraz öksürük var yavruşda.

kRıKıTOSUMUN canını sıkmış birileri.Son durumu bilen varmı???

Zeynam geçmiş olsun..Bugün nasılsın canım???

Maytabım hepsi aynı.Sabah karşı komşum diyoki nasıl cırlıyo Anıl diyo.O kadar sebepsizki.5 Tencereden birine yemek yapıyorum, ona vermiyorum diye mıçını yırtıyo..Bi görsen kafa filan kaldırmıyo..

Beyazmeleğim yüzündeki acıyı anlıyorum, ben de sağ tarafıma yatmışım, kızarmış ve acıyo:((

Çileğim haftasonu biraz nefes almışsın.Düzelecek yavrum herşey, sonsuza kadar böyle olmuyacak..

Sedacım sen yavruya bak, iyileşince bol bol görüşürüz..

Gülizim güle güle kirletin evinizi..Afiyet bal olsun kahveniz.Kocişine de alkışşşşş:))

Kalimeromun hediyelerini de gördüm ve çooook beğendim.Güle güle giyin kuşum.Yumurtaları da löp löp götürün Emir beyefendiyle:)) Çitosum da zevkli heee , kesesine bereket tontişin..

gunaydınnn

ya dun cok bozuldum ben bu sıteye yaa
tam 45 dk benı cok ugrastırdı
hedıyelerı onun ıcın bu sayfaya yuklemıstım ama sıldım sımdı
ve sınırle kapattım artık pc yı cunku ugras ugras kendımı yedım

neyse hasta anne ve bebıslerımıze gecmıs olsun
canı sıkılan annelerımıze de sakınlıkler dılerım
gecıcek dıye umıt edıyorum ama ne zaman bılmıyorum

kumpır tarıfı ıstıyorum kım yaptı hatırlamıyorum ama
ben de aksama yapayım barı

gelelım bıze
malum cuma gun 11 gıbı cıktım
ama cıkmadan elektrıkler kesıldı bende kapadım cıktım
kocıko gelene kadar oglusun gonlunu yaptım anneme bırakıp kocıkoyla gezdık
ask tazeledık oldukca hos bır gundu :asigim:

aksam gece vakıtlerde eve gelırken vıcdan yaptım kendıme
oglumu gezdıremedık bugun dıye
normalde aksamları yorgun oldugunu soyleyen kocam aksam 7'den sonra oyun parkına gıderız cocugu alıp dedı
kuzumu ve yegenımı alıp gıttık
yavrum kendını top havuzuna bır atısı vardı kı muhtesem
dunyanın en muhtesem duygusu bence cocugun eglenırken ızlemesı bıle eglencelı
tromplende sankı ustaydı kosturmacası felakettı
fecı bır enerjı sarfettı ama ıstedıgı hersey bındırdım eve gelınce corbasını zor ıctı ve hemen uyudu

cumartesı benım alısverıs gunumdu
sezon ındırımlerının bır kısmından faydalandım
ufak tefek kendıme alısverıs yaptım aksam cayına da mısafırım olunca evıme cıcılerımle dondum

dun sabah ıse kayınpederımın fenalastıgı haberı geldı
esım annesı ve kardeslerıyle ızmıtte kalan kayınpederımın yanına gıttıler
ben de oglusla carrefoura gıtme planları yaptım ama cok uzuldugum ıcın ayaklarım gıtmedı aksama kadar bekledım
cıtosumun hedıylerını yuklemek ıcın anneme gectım ama yıne gerı dondum

aksam evıme gıderken kuzumun parmagı kapıya sıkıstı
kalbım yerınden fırladı sandım kendımı hıc affetmezdım ona bırsey olsaydı
cok agladı hatta kedılere bıle bakmak ıstemedı ama
babasını gorunce sakınlesyı yavrum

GÜNAYDINN
bende çok yorgunum ya cumartesi temizlikle geçti olağan yaniiii:))
pazar günüde kociş maça gidince bahçede taşınacak odunlar vardı bi eltim bide amcamızın gelini var kalorifer dairesine dün öğleden sonra odun taşıdık bahçeyi ot sarmıştı ot biçtik kayınvaldiem hazırladı yemeğimizi kek de yapmıştı hava da süperdi baheçde yedik yemeğimizi ama gerçekten vücudum öyle hamlaşmış ki et kesiği oldu her yerim:))
hafatya da çaylığa gidip bahçeye gübre vuracağım ayy pek çalışkan gördüm kendimii.....

günaydın kızlar
doğduğundan beri ilk defa bu kadar berbat bi gece geçirdik
gazı vardı sanırım yerden yere vurdu kendni gece 3 e kadar karnını sırtını ovduk durduk sonra sızdı ama hep huzursuz uyudu sürekli kalktı yavrum kıyamam gözleri falan kaydı havale geçiriyo sandım çok kötü oldum çok Allah bütün yavruları korusun onlar hep mutlu olsun gerçekten çok kötüydüsenağlama
sizde ne var ne yok
kafamı toparlayamıyorum bi türlü ailevi bazı sorunlarım oldu dün özel diye bişe kalmadı öyle diyim çok kızdım ama şimdi burdan anlatamam

Hilalim dünürüm ne yapacaz senin bu işi.Nefes alamıyosun canım yaaa..Haftasonunda yoğun geçiyo.Tabi iki çocuk.Gelinim nasıl bu arada???

Kalimerom geçmiş olsun.Kayınpederin fenalaşmış.Haber var mı canım?

Lavişim seni pek bi bahçevan gördüm.Maşallah sana yıvrım.Bu arada hediyen gelmemiş.Bugün yarın gelir canım..

Maytabım dün suyla filan oynadı mı sarı kafa.Gaz ondandır.Sıcak havlu koysaydın..Diğer meseleyi de bi ara konuşalım.Üzme canını ..

Kalimerom geçmiş olsun.Kayınpederin fenalaşmış.Haber var mı canım?

canım evet cumartesı gece fenalasmıs acıle goturmusler
dun de sabah kotuymus dıye gorumcek aradı
esım herkesı toplayıp goturdu ama bızımkıler gıdınce acılmıs bıraz
cevrıye umreden gelınce hemen gıtmemıstı kocasının yanına adam ıcerledı bayagı
aksam konustum ıyıyım dedı ama ısı cok zor allah yardımcısı olsun

kalimero yasmn sağolun canlarım
suyla oynamadı yasmincim akşm üstü bi tabak bulgur pilavı yedi ben yapmamıştım, nede olsa benimyemeklerime alışık kuzu o dokundu sanırım ağladıkça karnından garç gurç sesleri geliyodu yavrum yaa bugünde erkenden uyandı ve yemeği reddediyo biraz daha bekliim püre yapıcam inş onu yer

kalimerocum geçmiş olsun kayınpederine bi hastalığı varmıydı
ben kayınpederimi çok severdim ama ben 15 günlük gelinken öldü maalesef :(((onu daha çok tanımak isterdim

maytabım geçmiş olsun yazık memoya allah biliyor naısl yandı canı kuzucuğa çok yazık çok:(((
yasminim ve kalimerom ne yapayım ya iş başa düştü ama çok yoruldum yaaa....
yasmin bende bekliyorum 4 gözle hediyemi:))

Back
X