2008 Kasım Anneleri

krikocum Allah sabır versin sana canım yaşadıkların gerçekten zor helede böyle bi durumda kocanın kaynananın daha anlayışlı olması gerekiyo sen bişeyler söylesen kaynanana ??ne biliim aklımada bişey gelmedi
annenede söyliicek bişey bulamadım çok düşüncesizlik yapmış

krikitoscum darılma ama senin şu annene çok kızıyorum ,sen misafirmisin yaa hayret bişey çekemem dediği çocuk onun torunu ,hey allahım yaa ,neyse canım tarifi vereyim ;

4-5 dal ıspanak az suda ölene kadar haşlanır ( yaklaşık 5-6 dak.) ayrı bi tencerede sıvı yağa 1 kaşık un koyulup kavrulur,üzerine 1 bardak süt dökülür topaklanmadan karıştırılır ,pişen ıspanaklar blenderdan geçirilir tenceredeki sütlü karışıma eklenir ,koyulaşınca tuz ve nane konur ocaktan alınır,umarım beğenir mertcik..

teşşekkürler tatlım eline sağlık umarım beğenir mert te

ben artk kızmıyorum çünkü kimse tarafından sevilmediğimi anladım artık nerde hata yaptım bilemiyorum benim sessizliğimi konuşmamamı herşeye baş eğmememi kullanıyorlar keşke bu kadar salak olmasaydı şöl sesimi çıkarabilseydim o zaman kadir kıymet bilirdim ama ben robot gibi işim olanları yapıp diğerlerine boyun eğiyorum kendi annem bile böle olduktan sonra elin annesinde n bekliyim ki oda kullanıcak tabee nesılsa ses çıkaran hakkımı savunan yok eşimde annesinde allah gibi korkar biz 2 salak bu dünyada hiç bişii olamayız

Sen annenin yanına gidince daha çok üzülürsün krikocum.Bence otur evinde.Olur öyle şeyler arada.Kocan seni seviyor netice olarak o da annesine laf geçiremiyordur napsın.Üzme kendini.

bizim arada olmuyor ki anane öldüğünden beri bizim hayatımız bu geçen sene öldü mayıs ta anenne haytım değişti ondan önce kimse dedeye bakmıyordu atmışlardı yaşlı kadının üstüne yükü herkez keyfindeydi biz hafta sonu uğruyoduk alıncak pazar alışverişini yapıyoduk o kadar

çarşamda cumartesi zaten kaynanamlarlayız pazarda yiğit dedesinde bu böle devam etmez ama ne desem yok yolu kimse insan yerine koyuyor üzülüyor bu kız demiyor eşimde dahil artık onunda beni sevdiğine emin değilim

evet anneme gidersem daha çok üzülürüm doğru çünkü oda konuşur kaldın başıma ya ayrılırsanız nerde kalırsın ne yersin ne içersin die
en iyisimi susup oturmak olanlara seyirci kalmak ses çıkarmamak boyun eğmek
kısmet herzaman hayat sana gülmüyor eşim iyidir benim ama ailede çok önemliymiş eşinin seni savunmasıda eşim iyidir çünkü annesinede ses çıkarmaz banada hep haklısın karıcım der avutur ama aynı şeyler böleeee devam eder bu iyilikmidir onuda tam bilemiyorum

Son düzenleme:
selam güzeller havayı güzel bulmuşken sabahtan beri temizlik yapıyordum bende herkes iyidir umarım
hasta bebeişlere çook geçmiş olsun
krikocum canm ya ne zor bi durum ya sıkma canını tatlım

Krikitosum ben de anneme geleyim dediğimde o da reddediyo.Herkes evinde otursun diyo.4 Yeğenime baktı, benimkine gelince yoruluyorum, dayanamıyorum dedi.Ben de ok dedim.Canım çok zoruma gitti benim ama yapacak bişi yok.Biraz mesafeli davran, bi süre hiç gitme mesela.Biliyorum yalnızlık hissedeceksin ama :((

bazen anneler öle yapabiliyor bi kerede annem bana dedi valla hiiiç bakamam çocuğuna falan dedi
çalışcam dediğimde çok züldüm resmen ağlayacaktım eve gelince tekrar sordum ciddi misin sen anne die
ama yok kızııım dedi saçmalama dedi bakmam mı dedi yani şaka yapmış ama kalbime inecekti
inanamadım annemin öle sölediğine sonradan rahatladım

Krikitosum ben de anneme geleyim dediğimde o da reddediyo.Herkes evinde otursun diyo.4 Yeğenime baktı, benimkine gelince yoruluyorum, dayanamıyorum dedi.Ben de ok dedim.Canım çok zoruma gitti benim ama yapacak bişi yok.Biraz mesafeli davran, bi süre hiç gitme mesela.Biliyorum yalnızlık hissedeceksin ama :((

bizimkinin ilk torunu

doğrudur ne diyim herkez kendince haklıdır eşim haklıdır anneler haklıdır öledir

asprtikim benimki asla bakmam çok istersen bakıcı tutarsın dedi ben alcam 600 lira vercem 700 800 ne anlamı varki çalışmanın o zman zaten şimdi imkansız çalışmam ömür boyu unututtum bn artık

Son düzenleme:
cok yogundum ısler bastırdı
eve zor gıdıp geldım oglusta zaten hıc umurunda degıl
annem bahceye ındırmıs sıpa benı gormuyor bıle

krıkocum canım senı anlıyorum ama annenın evıne gıtme canım
emın ol kı daha cok uzulursun
zaten esın de annenın tavrından haberdar sanırım
ders alacak kısının o degıl sen oldugunu ıyı bılıyor bence

ya benim annem çalıştığı halde işinden izin aldı doğurduğum ilk hafta benimle sabaha kadar ayakta kaldı geçen sene o olmasa ben çok zorlanırdım ama o vardı
bu sene de geldi 3 ay bi kere of demedi
inşallah bende annem gibi olurum insan evladına nasıl olmaz der aklım almıyorr
kriko canım bence de gitme annene evinden ayrılma tavrını evinde koy gidersen çok daha fazla üzülürsün....

asortik eylülün çorabı ya da senin donun falan sıkışmıştır :))
ben bizim makinenin altı açılıyor ordan suyu akıtıp alabiliyorummm
büyük ihtimal tıkanmıştır canım

sağolun arkadaşlar evet eşim biliyor bir yere gidemiyeceğimi gidicek bi yerim olmadığını biliyor o yüzden haklısın hayatım diyor diyor geçiyor aradı biraz önce akşam dışarı çıkalım sanitaya gidelim eski günlerdeki gibi diyor ne değişçek çarşamba olcak cumartesi olucak pazar yine gidicek ne değişecek

neyse burdan bu tür konuları yazmıycağıma hep söz veriyorum olmuyo tutamıyorum kendimi sizinde canınız sıkılıyor zaten anlatsamda ne çare si var ki hiç herkezin kendi problemleri var zaten başkasının problemlerinle can sıkmak istemezsiniz en iyisimi böyle günlerde hiç girmemek çünkü can sıkıntısı var bende sizinde canınızı sıkıyorum

kızlar çok canım sıkıldı yaaaa...
birazönce oğluşları uyuturken kerem uyudu kaan uyumuyordu gözlerini oğuştura oğuştura zor uykuya daldı birde ne göreyim gözündeki kızarıklık dışarı taşmış..
hani demiştim ya benimkiler tokuştu kaanın gözü kızardı diye işde o zman çukurunda hafif et gibi bişey vardı kırmızı dr. gözyaşı bezimi dedi bişeyler dedide ağlayınca tam anlayamadımdı ama krem ve damla ile geçer demişti bugün oğuşturunca o et dışarı kadar çıkmış..
konuşmuyordum adamla ama hemen aradım geldi kerem uyuyor olunca ben götüreyim dedi aldı dr. yalnız götürdü..
ne olur dua edinde tosbağamın gözünde bir sorun olmasın ya..mafoldumben

ya benim annem çalıştığı halde işinden izin aldı doğurduğum ilk hafta benimle sabaha kadar ayakta kaldı geçen sene o olmasa ben çok zorlanırdım ama o vardı
bu sene de geldi 3 ay bi kere of demedi
inşallah bende annem gibi olurum insan evladına nasıl olmaz der aklım almıyorr
kriko canım bence de gitme annene evinden ayrılma tavrını evinde koy gidersen çok daha fazla üzülürsün....

asortik eylülün çorabı ya da senin donun falan sıkışmıştır :))
ben bizim makinenin altı açılıyor ordan suyu akıtıp alabiliyorummm
büyük ihtimal tıkanmıştır canım

Bence Eylülün çorabıdır.Asortik hatunun donu o kadar büyük değildir:jeyyar:

birazönce oğluşları uyuturken kerem uyudu kaan uyumuyordu gözlerini oğuştura oğuştura zor uykuya daldı birde ne göreyim gözündeki kızarıklık dışarı taşmış..
hani demiştim ya benimkiler tokuştu kaanın gözü kızardı diye işde o zman çukurunda hafif et gibi bişey vardı kırmızı dr. gözyaşı bezimi dedi bişeyler dedide ağlayınca tam anlayamadımdı ama krem ve damla ile geçer demişti bugün oğuşturunca o et dışarı kadar çıkmış..
konuşmuyordum adamla ama hemen aradım geldi kerem uyuyor olunca ben götüreyim dedi aldı dr. yalnız götürdü..

Nazlımeleğim inşallah ciddi bişi değildir.Bekleyelim bakalım neymiş.Üzülme annem yakaydirigubbakcemile3

Krikitosum derdini anlat canım.Neden anlatmayasın.Konuşuyoruz işte.Dertleşmezsek ne işimiz var burda.Aaaaa kızarım bakalsanaalsanasmile

yaaaaaa inanımıyorummmmmm bu ıspanak çorbası süper bişiii yaaa acayip güzel olmuş haaa ben ilk yaptım böle tadıyım dedim tistine tiskine bende pek güzel olmaz dedim yeşil yeşil görüntü kötü hani kaydirigubbakcemile3

amaniniii ne güzel bişii olmuş yaaa mert henüz yemedi ama inşallah yer süper ötesi olmuş hatta içine krema falan eklenerek misafire bile yapılabilir şifalı şifalı

teşekkürler eylülcüm senin fikrinmidi bu çorba yoksa herkez biliyomudu ben pek yemekten anlamamda

sağolun arkadaşlar evet eşim biliyor bir yere gidemiyeceğimi gidicek bi yerim olmadığını biliyor o yüzden haklısın hayatım diyor diyor geçiyor aradı biraz önce akşam dışarı çıkalım sanitaya gidelim eski günlerdeki gibi diyor ne değişçek çarşamba olcak cumartesi olucak pazar yine gidicek ne değişecek

neyse burdan bu tür konuları yazmıycağıma hep söz veriyorum olmuyo tutamıyorum kendimi sizinde canınız sıkılıyor zaten anlatsamda ne çare si var ki hiç herkezin kendi problemleri var zaten başkasının problemlerinle can sıkmak istemezsiniz en iyisimi böyle günlerde hiç girmemek çünkü can sıkıntısı var bende sizinde canınızı sıkıyorum

kriko canım hepimiz burda anlatarak kurtuluyoruz sıkıntılarımızdan ailemizle paylaşmadığımız şeyler bpaylaştık burda bi nebze sıkıntımızı hafiflettik...
sakın böyle düşünme:olmaz:ben kendi adıma her zman dinlerim canım seni diğer arkadaşlarımında rahatsız olduğunu snamıyorum dök içini rahatla be canım:enbuyukkk:

nazlıcım ya inşallah bişey çıkmaz tosbiğin gözünde geçmiş olsun canım
canım anlamadım valla

asortiğim aynı şey eltimin de başına geldi servis çağırdılar adam geldi tıkanmış dedi içinden ne çıktı biliyor musun tangaaaasempatiksalakcinni
eltim hala anlatır utancını adam siz bakın isterseniz demiş eltim alıp tangayı o utançla çöpe atmış kaydirigubbakcemile3
ben kendi çamaşırlarımı ve yağmurun çoraplarını fileyle atıyorum canım bence sende öyle yap:smiley-cool:

Back
X