2008 Kasım Anneleri

ya bu beyazmelek nerde yahu aramış sabah duymadım ,şimdide arıyorum açmıyo ,başına bişeymi geldi acaba ,hayatından endişe ediyorum sempatiksalakcinni

teşekkürler umarım eylülcüm benim korkum eşim gibi olması ama malesef onun yeme tarzını almış benim eşim hazır yemek(fastfood) sever makarna sever bide et sever asla sebze yeşil şeyler biber brokoli falan ağzına sürmez hatta tavukta ette baharat bile sevmez çok sağlıklız besleniyor yani anlıycağınız habire hamburger yer mert te ona çekmiş biz giritliyiz bir umut sebzeyi otu sever diye çabalıyorum ama nafile napayım onunda huyu bu olucak işte

evet buradan dertleşmek iyi geliyor sağolun canlarım :enbuyukkk:

GÜZEL PıROŞUN ÇOK GÜZEL ANNESı DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NıCE MUTLU SAĞLIKLI YILLARA

beyazmlek bugün tatil ya havada güzel ya köye gitmiştir yada geziyolardır ohhhh eymenle tabbeee evdeysede duş bi ihtimal çok büyük ihtimal :dance:

offf kızlar ammada kaynatılmıs oku oku zor bıtırdım valla.
mınıgım ben dyson kullanıyorum dc 19 modelı sıddetle tavsıye ederım cnm.
nazlımelegım cok gecmıs olsun tosbıgıme cnm...
krıkıtosum cnm hamıssın cok sıkma canını hersey olacagına varıyor.

destekleriniz için tekrar sağolun kızlar..
bende nasıl acıkmışım aklıma bile gelmedi bir çorbadan 2 kaşık aldım okadar şimdi çayımı alşdım yanında bir iki ıvır zıvır bişey atıştırıyorum..
eylülcüm uyduruk felena ama güzel olmuş sütle ıspanak yakışmış birbirine..

piroşşşş doğum günün kutlu olsun canım.. eşinle ve minik piroşla nice mutlu yıllara..a.s.
minikcim iyi akşamalr sanada..

krıkıtosum hersey olacagına varıyor olan bıze yanı uzuldugumuzle kalıyoruz cnm.bence anne gıtme bır sure.o sana geldıgınde kırıldıgını anlatabılrıısın .bırde su anda hamıssın ve daha hassa bır donemdesın.kocısın senın herseyın ona sarıl sadece.bebıslerının babası o.gerısı ondan sonra gelır.

kızlar hediyelerinize baktım hepiniz çok güzel seçimler yapmışınız..
yağmurcum sen burdasın sanırım güle güle kullan..

krikitosum valla ben paylaştıkça bişeyleri rahatlıyorum.. sende iyi ettin tatlım paylaşmakla.. inşallah senin sıkıntılarında çabucak geçer acilen şu dede ve kayınvalide olayına bir çözüm bulursunuz inşallah..
karnındaki minik prenside üzme olurmu canım benim..
Ha bu arada beyezmeleğim nerelerde acep bugün hiç gözükmedi ortalıkta.. meleğim iyisindir inşallah..

Son düzenleme:
kızlar hediyelerinize baktım hepiniz çok güzel seçimler yapmışınız..
yağmurcum sen burdasın sanırım güle güle kullan..

krikitosum valla ben paylaştıkça bişeyleri rahatlıyorum.. sende iyi ettin tatlım paylaşmakla.. inşallah senin sıkıntılarında çabucak geçer acilen şu dede ve kayınvalide olayına bir çözüm bulursunuz inşallah..
karnındaki minik prenside üzme olurmu canım benim..
Ha bu arada beyezmeleğim nerelerde acep bugün hiç gözükmedi ortalıkta.. meleğim iyisindir inşallah..

havayı güzel buldu ya gezmelerdedir hatun akşam gelir herhalde
hediyeler çok güzel kızlar alanların keselerine bereket sahipleride güle güle kullansın inşallah

hediyeler süper lanların kesesine bereket iyi günlerde kullanmanız nasip olsun inşallah

bu sefer ben girmedim çok istedim ama kısmet olmadı inşallah birdaki sefer herşey daha iyi olurda bende katılırım şöle kalabalık bir çekiliş yaparız yine

ooffff mert i yıkamamız lazım çok üşendim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Back
X