2008 Kasım Anneleri

Akksama taze fasülye yapcam dondurulmus yaninada buldur pilaviii ama hic canim istemiyorr

acaba yapmasamda hastaydi mfilan diyip kocayami yiksam olayi hala karar veremedim.pufffffffffffff

yarinada misafirim var,yapilirmi uleyn bu banaaaaaaa..

ay mmmf cim bizimde sular yok ,allahtan bir arkadaş haber verdi de nulaşık çamaşır ne varsa hallettim ,kap kacak doldurdum ,yarına kadar yokmuş ..

ay çiloş bende özledim nan kocakafa nerdesin sen bakim :oklava:

Burdayim yafffta benim tontis iyice zivanadan cikti hicbiseye izin vermiyor.suanda koltuklarin minderlerini indirdi ve bos yerlere oturup minderleri üzerine kapattii..offf uslanir dimi evet diyinde rahatlayim :(((

Çileğim nerelerdesin yaaaw?Yine yaramaz mı alıkoydu seni bizden??

yasminim bir haftadir ögle uykusunu redddetti dün haricinde.nasil duruyor nasil bi enerji var vallahi anlamiyorum.ki gecede en az 10 defa kalkip oturuyor yatagin icinde.
millett sen bunu gecemi yaptin gündüzmü diyor:) ne alaka bilen varmi?

[Q
banane bananeeeeeee

UOTE=çitos;12279548]Çileğim hoşgeldin..
benim de akşama yemeğim yok ne pişireceğim konusunda da bi fikrim yokbilmiyorumkismile[/QUOTE]

galiba bende yapmiycimm bisiy,cocuk yaramazyaa bi üc yil daha yatarim ben kafadan:))

sağolun kızlar az önce sütlerini verdim uyudular baktım gözü eskisi gibi çok rahatladım..
neyseki gerçekten iki günde gitti ama bende 2 günde bittim çok üzüldüm kuzum için..

çileğim hoşgeldin tadlumm.. bende özlüyom bacım seni.. ee bebeler büyüdü eskisi gibi hadi deyince girilmiyor KK ya..

maytabım benim su varda iş yapacak adam yokk heheheheh.. yeni çamaşır attım makineye şimdi mutfağa giriyorum makine boşalacak yenileri dizilecek çorb yapılacak odayıda yüzden toplamam lazım.. off baya bir iş bekliyor beni..
nese hadi bir koşu halledim gelim öptüm sizi anacım..

nazlim anlasilan kaancigimin gözü iyilesmis cok sevindim fistigim..

ayy ben bitaneyle bas aedemiyorum vallahi sen heykeli dikilcek kadinsin..

bugün bulgur pilavı günü geçen günkü pırasaya benzedi bu bendede erişteli yeşilmercimek bulgurpilavı tarhana çorbası ve taze fasulye var
yeşilmercimeği çoğalttım acuk erişteyle düdüklüye attım başka tencere yok çünkü :)))) kapagını kapamadım ama öle koydum üstüne erişteler çok pişmesin diyerekten çok acaip işler yaptım bugün ha hayırlısı napiim su yok

selam selam cancağızlarım

valla oku oku sırtıma belime g..... ağrılar girdi amaniii yetişemedim 2 sayfayıda es geçtim :kedi:

bugün oğlumun saçlarını kestirtim kısacık oldu ama küçük adam oldu resmen

yasmin.28, derinxby selamlar canlarım

bir tek 2kiniz kalmıssınız

yesil mercimegi cok severim ama hic eristeli yapmadim,bigün icimden gelirse isterim tarifini senden mmf cik..

ben fasülyeyle pirinc pilavini cok severim ama kocam artik pirince itiraz ediyor yeter cinli degiliz yapma bu kadar diye.
bana kalsa hergün pirincle karnimi doyurabilirim.

Back
X